Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 144
Membru din: 20 Iun 2005, 17:39
Localitate: Alba-Iulia/Timishoara
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Pitonu' » 15 Apr 2019, 10:05

AGVPSR iese din pescuitul sportiv. Definitiv!
APRIL 12, 2019 BY POPESCU.STEFAN 4 COMMENTS
Este de notorietate conflictul deschis între Federația Română de Pescuit Sportiv, titularul legal al acestei ramuri sportive „pescuit sportiv” și relicva comunistă Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România. Deși AGVPSR nu a făcut nimic pentru această ramură sportivă, în afară de a spolia sportivii, și-a arogat ilicit acest drept. A mers până la a cere anularea actelor de recunoaștere ale Federației Române de Pescuit Sportiv, chemând în Instanța de judecată atât federația, cât și Ministerul Tineretului și Sportului. Deși a pierdut toate cauzele (trei la număr) prin Decizii definitive și irevocabile, a continuat să păcălescă pescarii sportivi, amenințându-i că fără ei nu pot participa la Campionate mondiale, visul oricărui sportiv de performanță.

Consecventă în respectarea Legii, federația a solicitat tot Instanței de judecată să-i facă dreptate. Astfel, printr-o acțiune în obligația de a face, Tribunalul București a admis solicitarea federației și a obligat AGVPSR să șteargă din propiul statut orice referile la activitățile sportive de pescuit sportiv. Hotărârea este definitivă, AGVPSR refuzând să utilizeze căile legale de atac, în termenul stabilit de Instanța de judecată.

Astfel se încheie ultimul episod privind pescuitul sportiv sub organizarea acestei hidre care voia monopolul asupra pescuitului și al vânătorii din România.

Soluția Tribunalului București poate fi accesată pe următorul link:http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3
Președinte FRPS

Ștefan PopescuPS Consecvenți stilului infracțional de până acum, se încearcă înființarea unei societăți organizatoare de evenimente sportive. Atrag atenția amatorilor că până și aceste SRL-uri trebuie să respecte legea. Iar sportivii care încă se mai lasă amăgiți de asemenea chilipirgii, își vor merita soarta.

Cre'ca s'a udat tot :lol1:
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

Scrie răspuns