Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Traiasca PCR , Ceausescu etc ...plus mania si dispretul proletar ! Noi facem ce stim cel mai bine : sa distrugem tot ,sa manjim tot si sa cerem tot ! CINEVA trebuie ...doar am platit ... complet falimentara conceptie !
In domeniul pescuitului am impresia ca se va ajunge exact unde s-a ajuns cu Industria din Romania adica : FALIMENT = DISPARITIE TOTALA .nucus scrie:Traiasca PCR , Ceausescu etc ...plus mania si dispretul proletar ! Noi facem ce stim cel mai bine : sa distrugem tot ,sa manjim tot si sa cerem tot ! CINEVA trebuie ...doar am platit ... complet falimentara conceptie !
Sper ca voi putea sa arat la nepoti pozele cu pestii care erau cindva in apele din Romania.

Care ape si care Romanie ?
SUPERnucus scrie:Care ape si care Romanie ?

-
- veteran
Romănia exportă produse industriale de două ori mai mult,ca valoare,decît în timpul lui Ceaușescu,cu vreo două milioane de muncitori mai puțin ca atunci.Statistică,nu polemică.Noi nu mai vedem marile aglomerări muncitorești.astea nu mai sînt viabile decît la șantiere navale,hidroconstrucții,autostrăzi,etc.Iar procentul de industrializare a Romăniei este superior multor state vest europene.Vest europenii produc valoare adăugată nu din industrie,mai ales grea,ci din tehnologii,IT,turism, servicii, produse de lux,electronică.APSHD scrie:In domeniul pescuitului am impresia ca se va ajunge exact unde s-a ajuns cu Industria din Romania adica : FALIMENT = DISPARITIE TOTALA .nucus scrie:Traiasca PCR , Ceausescu etc ...plus mania si dispretul proletar ! Noi facem ce stim cel mai bine : sa distrugem tot ,sa manjim tot si sa cerem tot ! CINEVA trebuie ...doar am platit ... complet falimentara conceptie !
Sper ca voi putea sa arat la nepoti pozele cu pestii care erau cindva in apele din Romania.![]()
![]()
In Combinatul Siderurgic din Hunedoara unde am lucrat si eu , erau angajati 25.000 de oameni . Actualmente mai sunt maxim 100 .Daca vrei sa cumperi din comert : fier beton , cornier s-au orice tip de profil din otel descoperi cu nu se mai produc in Romania ci se importa.kleniacul scrie: Romănia exportă produse industriale de două ori mai mult,ca valoare,decît în timpul lui Ceaușescu,cu vreo două milioane de muncitori mai puțin ca atunci.Statistică,nu polemică.Noi nu mai vedem marile aglomerări muncitorești.astea nu mai sînt viabile decît la șantiere navale,hidroconstrucții,autostrăzi,etc.Iar procentul de industrializare a Romăniei este superior multor state vest europene.Vest europenii produc valoare adăugată nu din industrie,mai ales grea,ci din tehnologii,IT,turism, servicii, produse de lux,electronică.
Citeva lozinci Comuniste actualizate :
1 Pentru viata ce-o traim lui ILIESCU multumim.
2 Stima noastra si mindria Iliescu Romania. Ura.....Ura.......... P..a

-
- utilizator constant
Se mai pot adauga si vechile lozinci de CAP, la fel de actuale:APSHD scrie:In Combinatul Siderurgic din Hunedoara unde am lucrat si eu , erau angajati 25.000 de oameni . Actualmente mai sunt maxim 100 .Daca vrei sa cumperi din comert : fier beton , cornier s-au orice tip de profil din otel descoperi cu nu se mai produc in Romania ci se importa.kleniacul scrie: Romănia exportă produse industriale de două ori mai mult,ca valoare,decît în timpul lui Ceaușescu,cu vreo două milioane de muncitori mai puțin ca atunci.Statistică,nu polemică.Noi nu mai vedem marile aglomerări muncitorești.astea nu mai sînt viabile decît la șantiere navale,hidroconstrucții,autostrăzi,etc.Iar procentul de industrializare a Romăniei este superior multor state vest europene.Vest europenii produc valoare adăugată nu din industrie,mai ales grea,ci din tehnologii,IT,turism, servicii, produse de lux,electronică.
Citeva lozinci Comuniste actualizate :
1 Pentru viata ce-o traim lui ILIESCU multumim.
2 Stima noastra si mindria Iliescu Romania. Ura.....Ura.......... P..a
- Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost
- Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain
-
- veteran
Domnilor,eu am spus statistică,nu polemică.Modul cum a fost făcută privatizarea a fost o mizerie,nu ne vindem țara ,o furăm noi.Din păcate recalificarea muncitorilor,mai ales în orașele monoindustriale.nu a existat.Totuși alte domenii s-au dezvoltat și aduc valoare adăugată mai mult decît oțelăriile.Dacă veniți în Pipera,unde sînt foarte multe firme IT,vedeți mii de oameni care vin la muncă,cam ca la ieșirile din schimb la fostele mari uzine decedate fraudulos.
-
- junior
Li s-a făcut măciucă (părul, evidentDiaconita Petru scrie:http://frpsc.ro/avertisment-2/
cred ca invitatii din partea MTS se vor intoarce din drum