Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Tavi » 30 Dec 2016, 11:11

Probabil, nu stiu ce va verifica si va gasi ANAF, dar e probabil sa mearga pe nerespectarea legislatiei contabile (destule de evidenta) si va constata oaresce ...deficiente. Dar astea sunt infractiuni marunte, lipsuri de gestiune, gainarii nu stiu daca intra in atributiile DNA asa ceva. Daca Popescu scoate banii si ceva hartii acoperitoare din joben s-ar putea sa se fasaie toata treaba si/sau sa se lungeasca cu nenumarate procese.
Din punctul meu de vedere problema majora este cum au ajuns banii publici (adica ai nostri :evil: ) sa fie cheltuiti pe concursuri de pescuit, nu cum si-a tinut Popescu contabilitatea sau cumn a respectat contractul de finantare...
Pe langa faptul ca e absurd sa finantezi asa ceva din bani publici, imi mentin parerea ca FRPSC nu indeplinea criteriile de finantare a federatiilor sportive cel putin in 2015. Iar cei in masura sa stabileasca asta sunt cei de la Curtea de conturi, si ar trebui luati la intrebari si cei care i-au dat banii, nu doar Popescu!
Doar ca cei de la MTS nu vor sa-si dea singuri foc la valiza si atunci au trimis raportul doar la ANAF.... :evil:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 30 Dec 2016, 11:47

Tavi scrie:Probabil, nu stiu ce va verifica si va gasi ANAF, dar e probabil sa mearga pe nerespectarea legislatiei contabile (destule de evidenta) si va constata oaresce ...deficiente. Dar astea sunt infractiuni marunte, lipsuri de gestiune, gainarii nu stiu daca intra in atributiile DNA asa ceva. Daca Popescu scoate banii si ceva hartii acoperitoare din joben s-ar putea sa se fasaie toata treaba si/sau sa se lungeasca cu nenumarate procese.
Subscriu in totalitate .
Nu cred ca exista in Romania vreo : Firma , ONG s-au Federatie care sa nu aiba probleme in contabilitate s-au gestiune. :respekt:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2016, 14:23

S-a visat ca e persoana juridica privata in raport cu statul si autoritate publica in raport cu pescarii.
Dar l-a trezit corpul de control al ministrului, cand i-au luat la purecat actele. Care sunt varza.
Cine s-ar fi asteptat sa fie chiar asa vraiste in actele tinute de cel care stie legile chiar mai bine decat profesionistii ?! :roll:

Si acum, cu belelele astea pe cap, autoritatea publico-privata din casa soacrei se pretageste pentru Revelion. Slagarul petrecerii va fi „La Chilia-n port - varianta pentru statul de drept” , lansat de renumitul trio Kovesi-Dancu-Ghita:

Vinde mama macar tu,
O maicuta mea ...
Blatuieste avocatu
O maicuta mea !
Vinde mama covoru,
O maicuta mea...
Blatuieste procuroru
O maicuta mea !
Vinde mama ce-oi avea ,
O maicuta mea...
Blatuieste instanta
O maicuta mea !

La proces in banca-ntai,
O maicuta mea...
Ce plangea ai mei copii,
O maicuta mea,
Procurorul se scula,
O maicuta mea,
Si din glas asa facea,
O maicuta mea...
Sase luni cu suspendare,
O maicuta mea...
Asta-i justitia mare,
O maicuta mea !
Sase luni cu suspendare,
O maicuta mea...
Asta-i justitia Doamne,
O maicuta mea !

La multi ani... cu suspendare ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 04 Ian 2017, 15:55

Hai ca iar incepe :lol1:
CAMPIONATUL NAȚIONAL DE PESCUIT SPORTIV 2017- Campionatul Național de Pescuit Sportiv la Copcă
JANUARY 4, 2017 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
În perioada 20-22 ianuarie 2017 pe acumularea Pădureni Moacsa, jud. Covasna, se va desfășura Campionatul Național de Pescuit Sportiv la Copcă – Ediția II-a.
Cluburile sportive afiliate federației sun rugate să comunice către federație componenta nominală a sportivilor, atât la masculin cât și la feminin.
Prezentarea la locația de concurs va fi în data de 19 ianuarie. Cazarea și masa, precum și cheltuielile de arbitraj, vor fi suportate de către federație.
Președinte
Ștefan Popescu

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Ian 2017, 16:55

Cluburile sportive afiliate federației sun rugate să comunice către federație componenta nominală a sportivilor, atât la masculin cât și la feminin.Prezentarea la locația de concurs va fi în data de 19 ianuarie. Cazarea și masa, precum și cheltuielile de arbitraj, vor fi suportate de către federație.
Lumea spunea ca mitomanul este falit si el organizeaza " campeonate " gratis pentru toti "sportivii"

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Ian 2017, 12:13

Mos Gerila a fost generos si anul acesta cu autoritatea publica din casa soacrei. Pe langa rezultatul controlului realizat de corpul de control al ministrului tineretului si sportului, Mos Gerila a adus si un nou proces.
Din ce se vede pe portalul instantelor de judecata, dosarul a fost inregistrat in data de 4 ianuarie 2017 si e vorba de anularea unor acte federale si modificari la actele constitutive.

Reclamanti:
ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV CARP ZONE PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV CARPING CLUB PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV FREE CARP DEVA PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA POTAISSA CRAP CLUB SPORTIV PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV PARAPESCAR PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV MONSTER xxx TIMISOARA PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV MANJESTI PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN
ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV LUFARUL PRIN AV. DANIEL VLASCEANU ŞI AV. INA ZAPAN

Parata:
FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV

http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107

In sfarsit vedem o miscare concreta si din partea opozitiei !

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Ian 2017, 12:36

Infama cooperativa a mai primit un "bonus" :lol:

http://portal.just.ro/89/SitePages/Dosa ... id_inst=89
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2017, 13:00

Avem informatii ca in curand MTS-ul va recunoaste o noua ramura de sport: datul in judecata ! :lol: :lol: :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 06 Ian 2017, 14:02

Daca nu ar fi vorba de FINANTARE DE LA BUGET , oare ar mai fi o asemenea inversunare pentru conducerea FRPS :?: :respekt:

Scrie răspuns