In loc de:
nu cred sau deontologia...
a se citi:
nu cred ca deontologia...
Scuzati.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Celebra replica ii apartine lui Farfuridi, dar i-ar putea apartine fara probleme si politicianul intervievat de distinsul ziarist halieutic si fost (?) admirator al maretului presedinte federal.razvan m. scrie:Da, discutia e putin pe langa subiect. Dar cum competitiile federale s-au mutat pentru o vreme la tribunal si stagneaza acum, mai discutam si despre alte subiecte de actualitate.
Uite, te intreb pe tine. In urma interviului... pierdut, eu, ca cititor fidel al distinsului jurnalist, eu cu cine votez maine ? Cu cel pe care jurnalistul il sustine, dar nu ii ia interviu sau cu ala pe care nu il sustine, dar ii ia interviul acela comod, care va sa zica ii ridica mingi la fileu acuma in plina campania ?![]()
Vorba reputatului jurnalist Nae Catavencu, director-proprietar al publicatiei Racnetul Carpatilor, daca e tradare, daca o cer interesele partidului, fie ! Dar cel putin s-o stim si noi !![]()
![]()
hmmm?am publicat lunea trecuta un interviu cu Liviu Dragnea despre eliminarea taxei de permis, un interviu in care incercam sa deslusesc ce se va intampla totusi cu pescuitul sportiv in Romania din momentul in care permisul de pescuit este practic eliminat. au fost valuri de injuraturi, zeci de persoane indignate ca am indraznit sa vorbesc cu Dragnea, deci e clar ca m-a platit, am pus botul la hotii de la PSD. Ziceai ca tot FB-ul este anti-PSD. Fac pariu ca jumatate din aia care au injurat au votat cu PSD si cu ALDE.
...curat murdar!pikeman scrie:hmmm?am publicat lunea trecuta un interviu cu Liviu Dragnea despre eliminarea taxei de permis, un interviu in care incercam sa deslusesc ce se va intampla totusi cu pescuitul sportiv in Romania din momentul in care permisul de pescuit este practic eliminat. au fost valuri de injuraturi, zeci de persoane indignate ca am indraznit sa vorbesc cu Dragnea, deci e clar ca m-a platit, am pus botul la hotii de la PSD. Ziceai ca tot FB-ul este anti-PSD. Fac pariu ca jumatate din aia care au injurat au votat cu PSD si cu ALDE.
fie vremea cat de rea numa' vantu; sa nu ma bataAdelin scrie:Si io zic ca se poate pune interviul inapoi pe site, pe langa ca a fost un interviu reusit e si de actualitate si nici nu da rau la cum bate vantul...