Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de jhonny » 19 Apr 2016, 09:57

Loturile tale trimitele la mine, ca le inscriu eu :|

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Apr 2016, 10:41

Cu miscarea asta i-ar agata definitiv pe aia de la AGVPS ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Apr 2016, 11:59

08.04.2016

Cât privește proiectul de la Orăștie, doar un imbecil crede că se poate face pocnind din degete.Incinta are 32 de ha, din care 18 ha luciu de apă. Acum se lucrează la ferma de puiet care are 8 ha suprafață, constând în bazine de crestere și incă un lac de 2 ha pentru pește de consum, ca activitate economică conexă.
Ca să priceapă și nepriceputii. lucrările de excavații au presupus mutarea a peste 1 milion de metri cubi de pământ.
Etapa a II-a persupune realizarea construcțiilor. Pensiune, 15 cășute, în total 100 de locuri de cazare si servit masa
Pe lângă pista de competitii s-a finalizat su un lac de 2 ha pentru initiere în pescuit pentru copii, lungime 250 ml.
De asemenea este finializată pista de casting, cu dimensiunile de 268x80 ml.

Aș avea o pretenție. Una mică. Să mă critice cel care a făcut și el prin efort personal, 1 ha de luciu de apă. Cât despre domnul care mă suspicionează că vreau să fur banii pescarilor, vreau să-l informez că de când mă ocup de pescuitul sportiv (10 ani) nu am avut un leu salariu sau alte beneficii. În schimb am dat la greu.
Cred că puțină decență s-ar impune.

PS Nu am folosit avocați în procesul de constituire și reprezentare a federației. Mi-am asumat șiaceastă corvoadă. Și se pare că am făcut-o cu succes.În ceea ce privește legile proaste, pot să spun că toate federațiile s-au constituit în baza aceleiași legi. Legile proaste se fac doar de cei care au interese private, nu de mine. vezi chestia cu vânătorii și ciobanii. Eu nu fac decât să intervin când constat că o lege încalcă drepturi fundamentale. Și am avut câteva succese.
Ce harfe de subsol are mitomanul in el !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Apr 2016, 12:51

steff scrie:Stati fara grija, pres.edintele nu s-a spanzurat, nu s-a aruncat in rauri repezi si nici nu moare el asa usor. :lol:
A luat pozitia strutului pentru cateva zile, apoi apare el pe calul ala mare si alb (hranit cu mult mult jar) si se arunca din nou in lupta lui surda. :lol:
El e pregatit de orice... :lol: :

Aici te contrazic putin. Strutul nu a bagat capul in nisip ci i-a fost bagat... altundeva.
Iar lupta nu e surda, ci cu multe strigaturi si mai putin contact !

Mai repede aduce cu un fel de wrestling :arrow:

Imagine

:lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Apr 2016, 13:06

:D Ai de grija ca se promulga leagea aceea care prevede 1-3 ani de inchisoare pentru cine aduce injurii,ofensa,bla,bla,oficialitatilor ,institutiilor statului..ori frps trebuie sa recunoastem ca este autoritatea suprema in domeniu..pe linga persona non grata te mai trezesti si cu parnaie..detractorule care esti de delator..maculezi federatia.. :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 19 Apr 2016, 13:24

semlecangheorghe scrie::D Ai de grija ca se promulga leagea aceea care prevede 1-3 ani de inchisoare pentru cine aduce injurii,ofensa,bla,bla,oficialitatilor ,institutiilor statului..ori frps trebuie sa recunoastem ca este autoritatea suprema in domeniu..pe linga persona non grata te mai trezesti si cu parnaie..detractorule care esti de delator..maculezi federatia.. :lol1:
Pana la adoptarea legii se va aplica regulamentul federal :mrgreen:
B - INFRACȚIUNI GRAVE
a) – nerespectarea repetată a ordinelor, instrucțiunilor, regulamentelor și statuturilor emise organele FRPS;
b) - din organele FRPS fac parte:arbitri, judecători, tehnicieni, manageri, alte autorități sportive;
c) – actele și vorbele notorii, prin care se atentează la integritatea și demnitatea persoanelor aparținând diferitelor structuri sportive, contra publicului asistent și în general tot ce încalcă buna – cuviință în viața sportivă;

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 19 Apr 2016, 15:26

Si a venit si prima justificare oficiala :mrgreen: :
Vă spun eu motivul. CIPS a motivat că MTS nu a trimis o adresa din care să reiasă că FRPS este
singura autorizată să reprezinte pescuitul sportiv din România la nivel internațional. Astea sunt
informațiile mele, acum.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Apr 2016, 15:54

Pai daca totul mai sta intr-o singura hartie inseamna ca federatia e ca si primita in FIPS/CIPS, iar aderarea devine o simpla formalitate la congresul din 2017 ! :lol: :lol: :lol:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 19 Apr 2016, 16:48

razvan m. scrie:Pai daca totul mai sta intr-o singura hartie inseamna ca federatia e ca si primita in FIPS/CIPS, iar aderarea devine o simpla formalitate la congresul din 2017 ! :lol: :lol: :lol:
Nu doar o simpla formalitate, ci chiar o obligatie din partea FIPS/CIPS (trebuie venit cu ceva mai hard, deja atarnatorii federali dau tot mai des semne de nerabdare si incep sa maraie pe la colturi in asteptarea mult asteptatei bunastari care tot intarzie sa vina).
Oricum, amuzanta rau justificarea federala: lipsa unei hartii care sa confirme faptul ca FRPS este singura autorizata sa reprezinte pescuitul sportiv din Ro la nivel international! Pai nu-i cooperativa singura autoritate in domeniul pescuitului din Ro, sub toate cele trei forme de manifestare, fie ca ne convine sau nu?
I-a dat de l-a julit :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Apr 2016, 17:05

Atentie !
Hai ca s-a enervat mitomanul acum si baga lumea la puscarie pentru ca n-a fost afiliata cooperativa :lol:
Să lămurim un lucru. Federația a cerut în scris MTS să transmită CIPS această scrisoare.
De ce nu a trimis-o? O să vedem în curând. Problema FRPS nu este la CIPS, ci în România. Și vom rezolva problema aici, așa cum zice legea. Cu riscul de a băga vreo câțiva la pușcărie

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns