SCRISOARE DESCHIS?
March 12, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment
italian translation services
Domnului Guvernator al B?ncii Na?ionale a României, Mugur Constantin Is?rescu
- Scrisoare deschis? –
Stimate Domnule Guvernator,
M? adresez dumneavoastr? pe aceast? cale, nu în calitatea de Înalt demnitar al statului român, ci în cea de calitate Pre?edinte al Asocia?iei Generale a Vân?torilor ?i Pescarilor Sportivi din România, func?ie în care a?i fost reales (în lips?) la Congresul din 30 mai 2015.
Nu vreau nici s? v? aduc la cuno?tin?? evenimente petrecute în timpul mandatului dumneavoastr? cum ar fi de exemplu dizolvarea asocia?iei pe care o conduce?i prin decizie definitiv? ?i irevocabil?, prin care s-a constatat ?i nulitatea tuturor actelor asocia?iei dintre anii 1991 ?i 2008, f?r? a exista o decizie de radiere din Registrul persoanelor juridice a Congresului AGVPSR. Despre aceste lucruri (cât ?i despre altele la fel de grave) îl pute?i întreba pe cel delegat de dumneavoastr? s? v? reprezinte ?i care r?spunde la numele de Neculai ?elaru.
Ce vreau s? v? scriu, este despre faptul c? în baza unor decizii definitive ale Inaltei ***?i de Casa?ie ?i Justi?ie, asocia?ia al c?rei pre?edinte sunte?i, a pierdut dreptul de reprezentare la nivel na?ional ?i interna?ional al pescuitului sportiv din România.
Fa?? de aceste dou? decizii definitive ?i executorii, v? rog domnule pre?edinte s? convoca?i un Congres extraordinar al asocia?iei ?i s? face?i modific?rile statutare corespunz?toare. De asemenea s? comunica?i Confedera?iei Interna?ionale de Pescuit Sportiv, încetarea calit??ii de membru cu drepturi depline a AGVPSR, în conformitate cu prevederile art. 6 din Statutul CIPS.
V? fac aceast? solicitare, întrucât cei pe care i-a?i desemnat s? conduc? asocia?ia încearc? s? eludeze deciziile Înaltei ***?i de Casa?ie ?i Justi?ie ?i s? perpetueze o stare de fapt, care, în ceea ce o prive?te pe AGVPSR a devenit ilicit?.
V? rog ca în atare situa?ie s? ?ine?i cont ?i de Decizia ***?ii Constitu?ionale a României nr. 156/1999 ?i care nici pân? acum nu a fost pus? în aplicare de c?tre AGVPSR, de?i este definitiv? ?i obligatorie.
Am f?cut acest demers public pentru c? situa?ia actual? a ajuns într-un punct critic, întrucât Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv se afl? pus? în situa?ia de a-i fi înc?lcate drepturile legitime. Iar singura cale de a ne proteja drepturile ?i interesele este de a ne adresa institu?iilor statului. Ori, pentru reprezentarea României în competi?iile sportive oficiale interna?ionale asupra c?rora avem drepturi exclusive prev?zute prin Legea nr. 69/2000, AGVPSR continu? s? trimit? echipe reprezentative f?r? a fi autorizat? în acest sens de c?tre Ministerul Tineretului ?i Sportului, fapt care a pus federa?ia s? se adreseze Parchetului pentru a cerceta faptele sanc?ionate de Noul Cod Penal. Ce vrem s? v? facem cunoscut este faptul cu nu soarta AGVPSR ne intereseaz?, ci faptul c? sunt pu?i în situa?ia de a fi condamna?i sportivii care se las? am?gi?i de c?tre persoane din conducerea AGVPSR c? nu vor p??i nimic. Acest lucru, nu poate decât s? le aduc? prejudicii, atât pe plan sportiv, cât ?i pe plan personal, pentru c? nu este confortabil s? suferi o condamnare penal? pentru c? nu cuno?ti legea sau te la?i am?git de alte persoane.
Este de altfel ?i sub demnitatea unei asocia?ii care se consider? (de?i legal nu este) c? este continuatoare a unor tradi?ii istorice. Este suficient s? constata?i cum ni?te nepricepu?i (pentru a nu ap?rea numele AGVPSR ca organizator) , apeleaz? la firme de organizare evenimente, în total? contradic?ie cu Legea.
Fa?? de aceste preciz?ri, v? rog domnule Guvernator s? dispune?i punerea în aplicare a acestor Decizii irevocabile ?i executorii ale Inaltei ***?i de Casa?ie ?i Justi?ie. Nu cred c? se poate ajunge la situa?ia jenant? încât s? fim obliga?i s? cerem punerea lor în executare prin executor judec?toresc ?i, prin autoritatea cu care sunte?i investit, ve?i proceda în conformitate cu prevederile legii ?i ale Deciziilor Înaltei ***?i de Casa?ie ?i Justi?ie.
Primi?i salut?rile mele cordiale!
?tefan Popescu – pre?edinte FRPS
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mister Fisherman
- veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Schizoidul de la Alba a mai avut o "revelatie" si s-a apucat de scris "epistole" deschise
Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
ticairlandezu
- veteran

Martafoiu-le, puteai sa treci si la tine acolo in parantreza ...
Popescu Stefan - Pres-edinte FRPSC (reales cu japca sau frauda)

Popescu Stefan - Pres-edinte FRPSC (reales cu japca sau frauda)
- semlecangheorghe
- veteran

Ooo saracu',iar si-a ratacit pastilutzele..
cred le-a pierdut pe linga Piata Chibrit..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Momentul cand Mugur Isarescu a aflat de scrisoarea deschisa !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran

Io zic ca spam-urile nici macar nu le citeste

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
De patru zile e liniste pe saitul autoritatii publice din casa mamei soacre, semn ca cineva se simte putin mai bine !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Umbla zvonul ca ar fi fost exclus din Consiliul Consultativ pe teme de Pescuit si Acvacultura ! 
-
Le Mertois
- junior

Mi se pare normal,ce sa caute o federatie sportiva,care tine de MTS,cu pretentii la ministerul agriculturii?chiscaru' scrie:Umbla zvonul ca ar fi fost exclus din Consiliul Consultativ pe teme de Pescuit si Acvacultura !
-
ticairlandezu
- veteran

Cred si eu, dup? ce-a ajuns la urechile lor si faza cu ...anticonceptionalele.chiscaru' scrie:Umbla zvonul ca ar fi fost exclus din Consiliul Consultativ pe teme de Pescuit si Acvacultura !
S-au l?murit !!!
Pai atunci hai sa ne organizam noi, in al 12-lea ceas si sa ne alegem democratic un reprezentant care sa fie cooptat la solicitarea noastra, in Consiliul Consultativ.
PS. Eu cand spun NOI, am in spate 1150 pescari, in evidenta, Voi trimite adeziune scrisa cu viza inspector ANPA de care apartinem.
Nu este greu si in 30 zile se poate trimite 40 adeverinte, sau cate or fii, la cel desemnat de de noi pe acest forum si nu numai.
PPS. Prima adeverinta de reprezentare de la MINE, ce ziceti se mai ofera cineva?
Ca de asocieri si consilii, etc. sa vazut ca nu suntem in stare. Hai curaj si sa vedeti ca n-o sa doara deloc.
PS. Eu cand spun NOI, am in spate 1150 pescari, in evidenta, Voi trimite adeziune scrisa cu viza inspector ANPA de care apartinem.
Nu este greu si in 30 zile se poate trimite 40 adeverinte, sau cate or fii, la cel desemnat de de noi pe acest forum si nu numai.
PPS. Prima adeverinta de reprezentare de la MINE, ce ziceti se mai ofera cineva?
Ca de asocieri si consilii, etc. sa vazut ca nu suntem in stare. Hai curaj si sa vedeti ca n-o sa doara deloc.