Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lazarini
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 01 Feb 2016, 23:06

vali stratonov scrie:Perfect de acord cu tine Tavi draga ....si uite asa dupa cele 715 pagini de batut apa in piua pe acest foarum , "presedintele tuturor pescarilor" :wallbash: :wallbash: obtine finantarea mult dorita de la MTS ....tocami cind nu mai credea nimeni.

Curat murdar coane Fanica... :D :D :D te-ai "descurcat" ce sa mai zic :lol1:

Este al doilea an consecutiv in care cooperativa obtine finantare de la bugetul de stat.
vali stratonov scrie:Vom astepta cu interes cuantumul sumei care ii va fi alocata si mai ales ce va fi in stare sa faca cu aceI bani...sper ca nu aceleasi "caricaturi" de concursuri numite pompos "FINALE NATIONALE" ca cele din anii trecuti. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Ce sa asteptam, caricaturile de concursuri de anul trecut numite pompos "FINALE NATIONALE" au fost organizate pe bani de la bugetul de stat. De unde speranta ca anul acesta va fi altfel?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Feb 2016, 23:57

Sau, altfel spus:
este (sau va fi, ca inca nu e clar daca va primi finantare) al doilea an cand obtine finantare cu incalcarea criteriilor de finantare. 8)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Feb 2016, 00:34

semlecangheorghe scrie:
Tavi scrie:Daca se trezeau pescarii...si daca se facea...dar nu se vrea.
Care pescari sa se trezeasca? Evident ceilalti. Pentru ca pescarii adevarati spun ce trebe facut iar ceilalti nu fac. :lol:
Da,exact...din astia ca tine,supermandri de gramatica lor impecabila si supercoerenti si superlogici in exprimare..genul care cu dipsret suveran iti arunca din varful buzelor''ca ei nu au nevoie sa fie trecuti strada''..maestrii in ironii gratuite..
Gigi, dpmdv asta a exploatat perversu de Alba, raca intre pescari, cred ca aici tabara e comuna si chiar am fost contactat de Tavi sa semnam o petitie pe club contra depravatului, deci nici ei nu stau cu mainile in san :wink: eu am bagat la LRS treaba si se ataca pe mai multe fronturi, Gyorg a facut o petitie plus a trimis celor de la Musca13 lista cluburilor care sunt contra nebunului(adica toti-cred eu) deci nu il mai lasa sa speculeze astfel de contre :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Feb 2016, 07:54

Posibil ca bani de anul acesta sa fie mai multi...in consecinta poate va face
mai multe etape/ramura si atunci s-ar putea numi chiar campionat. :lol:
De aici "speranța".. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2016, 08:01

@Pikeman
Asta ce zici tu, se intimpla in prezent..
Lepra federala puroiaza de mult mai mult de atat..
Oare cum era ,daca toate aceste actiuni ar fi avut loc in urma cu vreo 3 ani??Eu la asta ma refer..simplul fapt ca a primit C.I.S.,ar fi trebuit deja sa ingrijoreze..

In alta ordine de idei,am vazut deja reactii pe facebook...se intrebau unii mirati..''dom'le, ce tot il injurati pe Popescu??Ce a facut rau??Chiar asa zice legea cu pescuitul asta sportiv??""
Faptul denota ca marea majoritate a pescarilor habar nu au cine este Popescu,pardon, popescu, habar nu au ca mare parte din haosul din pescuit i se datoreaza.
Anul trecut a avut finantare..concursurile nu i-au iesit pt. ca nu a avut cu cine, dar daca anul asta va gasi mai multi doritori??Si la anul si mai multi..si tot asa??
Faptul ca frpsc a fost mentionata ca for consultativ in proiectul ala de ordin, nu e un semnal de alarma..??
Conteaza cumva ca noi, o mana de oameni care scriem aici stim cum sa constituit federatia, stim ce puroi e inauntru, daca federatia a primit sponsorizare de la minister,e considerata eligibila pt. finantare 2016,si e trecuta intr-un proiect de ordin drept for conultativ??
..federatia o ajuns pina aici (si)tzopaind pe unii pescari care au nume sau au avut in pescuitul de competitie..si meteoric propulsata de ''presa'' de profil..ia sa ne amintim aia cu ''teroarea competitonala '' care cica ar fi trebuit sa aiba loc in 2014..2015..2016.. :!:
„Este foarte probabil ca Stefan Popescu sa-si calce pe CIS si sa trimita o astfel de scrisoare pentru a debloca CM-ul. Ar fi doar un artificiu de marketing. Dar cu siguranta ca dupa asta va institui teroarea competitionala si va aplica legea. Adica in 2014 AGVPS nu va mai organiza niciun CN, nu va mai trimite loturi nationale la CM-uri. Nu-i va conveni nici lui Selaru si nici pescarilor de competitie sa ajunga in tribunal pentru uzurpare de calitati oficiale. Si asa va fi si in 2015, si in 2016, si cat va trebui pentru ca regulamentele FIPS sa dezafilieze AGVPS pentru lipsa de activitate.”

http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... rilor.html
Ideea este ca nu dintr-o data se ajunge aici,dar se ajunge in timp cu pasi mici..ca puroiul care dospeste de la o zi la alta..asa dospeste federatia..si poate cand fiu-meu o fi mare o sa mergem la pescuit si ''o sa putem pescui din pozitia asezat'' pentru ca ''federatia ''ne-a dat voie..si o sa avem un singur carlig pe wobler..

De ce nu a facut Tavi petitia pe club acum 2-3 ani ,cand a primit cis-ul?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Feb 2016, 08:21

Pentru ca pe Tavi nu-l intereseaza CIS-urile si competitiile?
Da de ce trebuia sa faca tocmai Tavi ”pe club”? De ce nu Gigi? :lol:
Pe mine ca si pe imensa majoritate a recreativilor Popescu nu m-a deranjat cu nimic concret. Cel putin pana la acest proiect de ordin.
Cand a aparut acest ordin am reactionat, dar nu dand sfaturi si facand reprosuri pe forum spunand altora ce sa faca si cand trebui sa faca. Si probabil vom continua.
In schimb cei care sunt pasionati de competitii si-au cam luat-o deja concret intr-o forma sau alta: plangeri penale, procese, probleme pe la CIPS si chiar mutarea campionatului de crap. Poate ca ei ar fi trebuit sa faca altceva decat gargara pe forum sau niste actiuni cam subtirele, incoerente si, cel putin pana acum fara rezultate. Sau poate ca nu, e problema lor.
Pana la urma poate ca noi toti, recreativi si de competitie, prin inactivitate sau cel mult gargara dezlanata si fara efect de pe forumuri ii meritam atat pe Popescu dar si pe AGVPS. Si unii si altii ne iau banii si isi rad in barba.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2016, 10:27

Poate ca Tavi ar trebui sa isi aminteasca ca nu mai demult de cu cativa ani in urma,cineva ia spus pe forum ,tot asa intr-o ''gargara dezlanata'' ,''incoerent,subtirel'' si ''cu greseli gramaticale'',faptul ca demersul facut de asociatia lui in urma caruia parea ca pescarii din ajvps Sibiu isi luasera soarta in maini incercand sa schimbe ceva in bine in pescuitul local,nu va avea nici un efect daca nu se si aplica legile..iar marea majoritatea a asociatiilor nu fac decat garagara la inceput de an pt.a-si lua partea de cotizanti..moamaa ce aprig era Tavi in timp ce combatea ''logic ,coerent si consistent'' asemenea ''ineptii'' zise de un neica nimeni..

Tot acel cineva, l-a intrebat dupa o perioada de timp daca poate sa dea date concrete despre cati braconieri au dosar penal fara stampila N.U.P. :roll: Hmm, cu o pirueta superba de politician in verva ,Tavi i-a raspuns ca nu este el in masura sa detina asemenea date..

Nah, tocmai de aia trebuie o persoana ''coerenta,logica, consistenta in exprimare'' ca sa faca ..ceva..Ceva ce??Apoi asta e o intrebare la care doar asemenea minti luminate sunt mai in masura sa raspunda,nu de alta dar aceste minti se situeaza cica peste media aia incoerenta, incapabila sa se exprime din cauza greselilor gramaticale..

Doar ca realitatea este cam asa..tot asa cum ''........ cei care sunt pasionati de competitii si-au cam luat-o deja concret intr-o forma sau alta: plangeri penale, procese, probleme pe la CIPS si chiar mutarea campionatului de crap.'''...tot asa si noi ''amatorii'' o sa ne-o luam intr-un fel sau altul.

Si asta pentru ca mintile luminate din mijlocul nostru..nu s-au simtit deranjate cu nimic,ba inca se amuzau de ''gargara'' ce o faceau unii pe forum..

Ne meritam soarta??Nu meritam asa ceva, putem trece si peste mcile orgolii dintre noi si putem inceta sa ne impartim singuri in ''noi'' si ''ei''..

De ce sa faca Tavi si nu Gigi?? Simplu, Tavi are toate cunostintele necesare, este capabil sa sintetizeze logic si coerent un punct de vedere si apoi sa aleaga o modalitate de raspuns(petitie,sau altceva).Tavi are in spate o asociatie..(sau nu mai are??)pe cand Gigi nu, el este un simplu pecar si atat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 02 Feb 2016, 10:33

Tavi scrie: (...) Pana la urma poate ca noi toti, recreativi si de competitie, prin inactivitate sau cel mult gargara dezlanata si fara efect de pe forumuri ii meritam atat pe Popescu dar si pe AGVPS. Si unii si altii ne iau banii si isi rad in barba.
Mare dreptate ai Tavi! Daca pe agv nu i'ar fi durut in pla de pescari si de ape si ar fi facut macar un minim de control si o simulare de populare, adica si'ar fi dat cat de cat interesul pentru pescari, altcumva ar fi stat lucrurile acum Da' gunoaiele's gunoaie peste tot si mopescu si agv. Primul are erectie (nu'i sigur ca mai poate...) visand la banii tuturor pescarilor iar al doilea sta cu steagu' ridicat de catre banii pescarilor.
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 02 Feb 2016, 10:40

nea fane balamuc scrie:APOLOGIA NEPUTINȚEI
FEBRUARY 2, 2016 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
translation
.....
Ștefan Popescu
Acelasi bla bla, aceleasi amenintari care nu mai impresioneaza pe nimeni... parerea mea e ca nea fane isi simte tot mai amenintata sandramaua, de aici activitatea intensa si tonul extrem de agresiv din ultimul timp.

Asta e cea mai tare:
Mai mult, prin asocierea cu AGVPSR pentru o iluzorie participare la competițiile oficiale organizate de CIPS, a tăiat orice legătură cu Federația Română de Pescuit Sportiv, ...
Iluzorie, spune unul care de ani de zile de tot chinuie, si nu-l baga nimeni in seama pe acolo :mrgreen:
Deci participarea pescarilor AGVPS la competitiile CIPS de anul trecut s-a intamplat doar in mintea noastra de detractori, de fapt aia erau altii, si erau ai federatiei :headbash:

lazarini scrie:Este al doilea an consecutiv in care cooperativa obtine finantare de la bugetul de stat.
ponta copy/paste scrie: Este la al doilea an consecutiv când beneficiază de finantare de la bugetul de stat
Mai multa originalitate, fanele... ai ajuns sa-ti redactezi comunicatele federale cu texte furate de aici de pe forum?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Feb 2016, 13:13

@Gigi, te pierzi in idei si aduci ca argumente o disputa mai veche care nu are treaba cu situatia de fata, mi-e greu sa urmaresc paralela cu ajvps sibiu cand discutam de spurcat :lol: despre treaba cu gramatica nu mai e nimic de zis, alta disputa veche probabil , ma intreb cum de mai rezisti cu atatea sechele :P eu cred ca am uitat 90% din disputele de pe forum, la ce bun sa le tii minte, ajungi frustrat :D bine, pe jegul din subiect nu il poate uita nimeni :lol:

Scrie răspuns