Alea sunt distractive si cam atat, n-are nicio sansa. Eventual se pot intoarce impotriva lui ca denunt calomnios.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi scrie:Aaah da, plangerile impotriva concurentilor care au comis nu mai stiu ce infractiune participand la concursuri de pescuit?![]()
Alea sunt distractive si cam atat, n-are nicio sansa. Eventual se pot intoarce impotriva lui ca inducerea in eroare a organelor judiciare.
Proces cu impact semnificativ, nu.Tavi scrie:Bun, deci maine probabil Popescu va pierde definitiv procesul prin care cerea dizolvarea AGVPS.
Din cate stiu AGVPS a pierdut procesul in care cerea anularea CIS-ului Federatiei.
Daca asa vor ramane lucrurile practic situatia va fi neschimbata dupa ani de procese.
AGVPS, FRPSC si pescarii recreativo-sportivi mai mult sau mai putin afiliati care unde isi vad fiecare de treaba lor, care o fi aia, minus niste cheltuieli de judecata...
Imi scapa ceva? Mai vreun proces pe rol care ar putea schimba semnificativ peisajul?
Mai mult ... dacaa ai cerut bani pentru organziare competitii interne si ai luat hartie igienica sau chitantiere ai belit miaua. Daca ai cerut bani de competitii internationale oficiale si tu pas, esti incapabil si la anul pas ei.Tavi scrie:... Numai ca banii aia de la buget aia sunt cam greu de cheltuit asa, oricum. Mai intreaba Curtea de Conturi una alta, tre sa justifici, sa ai documente, etc
"deschideți o cutie a Pandorei, nu numai noi, ci mai multe federații sînt în aceeași culpă!".