Pentru ca in link e vorba de editia de anul trecutdiego scrie:http://fishingandhuntingtv.com/EPBC-2014-6.pdf
Deja nu apare nici o echipa de ala printre inscrisi...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru ca in link e vorba de editia de anul trecutdiego scrie:http://fishingandhuntingtv.com/EPBC-2014-6.pdf
Deja nu apare nici o echipa de ala printre inscrisi...
Buah, da' maretele ''finale'' de anul acesta,cine le-a arbitrat??ÎN ATENȚIA ARBITRILOR ATESTAȚI
SEPTEMBER 4, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
În vederea delegării arbitrilor atestați pentru a arbitra competițiile sportive oficiale, invit pe cei școlarizați și atestați prin cursurile organizate de către federație, să solicite în scris Federației Române de Pescuit Sportiv încheierea Contractelor de prestări servicii pentru activitatea de arbitraj.
Termenul de depunere a cererilor în vederea încheierii contractelor de prestări servicii este 30 septembrie 2015. Persoanele atestate care nu vor depune cererile în vederea încheierii contractelor de prestări servicii pentru activitatea de arbitraj, vor fi excluse din Corpul federal de arbitrii din subordinea FRPS.
Ștefan Popescu – președinte FRP
In regula , imi cer scuze daca am dat cu oistea-n gard , insa mi-o intrat asa un ras cu numele astea , suna cam hilar , ori oi avea io simtu umorului mai ciudat , in fine , nu doream sa jignesc pe nici unu , insa imi mai scapa cate un zambet !oly marius scrie:SF personal eu il cunosc pe lery mie prieten foarte bun si un muscar deosebit la orice stil cai single hand double hand si un legator bun ti-as dori sa il cunosti personal .EL nu participa la nici un concurs fiind plecat in Germania si nu are nici o treaba cu federatia el vine odata pe an acasa si atunci nu mergem la concursuri ci ne bucuram de partide linistite pe o apa fara stres.
Au sansa de a castiga acolorazvan m. scrie:Din astia se vor gasi mereu. Daca n-au avut loc sau succes in sistemul competitional serios, incearca si ei sa scoata capul pe unde pot... Submediocrele competitii oficiale, la care se castiga gablontzuri, pot fi o rampa de lansare spre competitiile adevarate. Unde campionii se pot bate cu concurenti seriosi, nu cu dintr-astia adunati de pe marginea santului.
Uite, spre exemplu, castigatorii tristului event de la Sarulesti in care nu s-a prins mai deloc si pe care l-au castigat prinzand un singur peste, merg la o competitie serioasa internationalaCupa Maconka, sau cum Doame-iarta-ma i-o fi zicand.
![]()
Au sansa de a castiga acolo bani seriosi, nu cupele acelea de doi lei, cumparate din raionul de articole sportive de la Jumbo !![]()
![]()
In urma celor semnalate, stimabilul Lery Henko a fost retras din concurs. Semn ca dl. prezident e cu noi si e receptiv.oly marius scrie:SF personal eu il cunosc pe lery mie prieten foarte bun si un muscar deosebit la orice stil cai single hand double hand si un legator bun ti-as dori sa il cunosti personal .EL nu participa la nici un concurs fiind plecat in Germania si nu are nici o treaba cu federatia el vine odata pe an acasa si atunci nu mergem la concursuri ci ne bucuram de partide linistite pe o apa fara stres.
http://frpsc.ro/echipe-participante-la- ... -rapitori/FRPS scrie: Locația: Lacul Mânjești – jud. Vaslui
Data: 18-20 septembrie 2015
Echipe înscrise:
1. Marian Chelaru – Ioan Riober (CS Carping Club București)
2. Mihai Preda – Cătălin Stângu (CS Carping Club București)
3. Gabriel Oprean +Partener (CS Cetate Alba Iulia)
4.Fischer Szabi + partener (CS Cetate ALBA Iulia)
5. Fățan Adrian + partener (CS Cetate Alba Iulia)
6. Petercă Gabriel +partener (CS Moldova Suceava)
7. Echipa I CS Mânjești
8. Echipa II CS Mânjești
9. Echipa III CS Mânjești
10. Echipa IV CS Mânjești
11. Echipa I CS Renașterea București
12. Echipa I CS Carp Zone