Si-a gasit cu ce sa sperie lumea !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
StefanDinu scrie:O alta bășină fâsăită ... asa! Ai făcut ce ști tu mai bine: ai parat ca păsărică ce esti! Stai ca te învață băieții de la ANAF si te trimit la patologie si ei cât de curând. Asta dacă nu ai cât de curând un accident grav.ATENȚIE ORGANIZATORI DE COMPETIȚII SPORTIVE DE PESCUIT
May 30, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment
Prezenta atenționare are ca scop să anunțe pe amatorii de organizare a competițiilor sportive de pescuit sportiv asupra faptului că Direcțiile antifraudă vor controla toate astfel de activități. Verificările au ca scop următoarele aspecte:
1. Dacă organizatorul este autorizat conform Cod CAEN 9319, sau este structură sportivă autorizată conform Legii nr. 69/2000;
2. Dacă încasarea taxelor de participare respectă regimul de înregistrare conform Codului fiscal;
3. Dacă premiile sunt impozitate în condițiile legii.
Nu încercați să vă amăgiți singuri și fiți atenți la aceste aspecte. S-ar putea să băgați pe alții la necaz, așa cum a făcut Benzar Zsolt.
Vezi link-ul de mai jos.
http://frpsc.ro/wp-content/uploads/2015 ... cuit-4.pdf
Oricum atat frustrare ai in tine ca nu stiu cum mai traiesti!
Otraveste orice apa cu mixul asta. Iar in final, cei care mai traiesc devin paranoicisemlecangheorghe scrie: Poate face Zsolt nada din el![]()
''Ice mix'' cu aroma popesciana..
gura bogata scrie: PENTRU AMATORII DE COMPETIŢII ŞI CAMPIONATE MONDIALE
JUNE 2, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Pe data de 30-31 mai 2015, la Sibiu a avut loc Congresul AGVPSR, care printre altele zice că reprezintă pescuitul sportiv din România. Printre invitaţi a fost şi Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. Invitată să ia cuvântul, spre stupefacţia aşa zişilor reprezentanţi ai pescuitului sportiv înregimentaţi în AGVPSR, Ministrul le-a recomandat să se afilieze la fFderaţia Română de Pescuit Sportiv.
Oare de ce se trece sub tăcere acest punct de vedere oficial exprimat în plin Congres? Aviz amatorilor.
P.S. Am remarcat în ultima perioadă înmuierea tonului la adresa federaţiei, cu excepţia unor indivizi care nu pot fi suspectaţi de prea multă minte. Recomand pescarilor sportivi un singur lucru. Nu vă jucaţi cu legea. Este obligatorie pentru toţi.
Ştefan Popescu – preşedinte FRPS
Un ministru care nu cunoaște legea? Hmmm ... același ministru care a dat o hârtie igienica numita CIS cooperativei lui Mopescu ?!?!?lazarini scrie:gura bogata scrie: PENTRU AMATORII DE COMPETIŢII ŞI CAMPIONATE MONDIALE
JUNE 2, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Pe data de 30-31 mai 2015, la Sibiu a avut loc Congresul AGVPSR, care printre altele zice că reprezintă pescuitul sportiv din România. Printre invitaţi a fost şi Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. Invitată să ia cuvântul, spre stupefacţia aşa zişilor reprezentanţi ai pescuitului sportiv înregimentaţi în AGVPSR, Ministrul le-a recomandat să se afilieze la fFderaţia Română de Pescuit Sportiv.
Oare de ce se trece sub tăcere acest punct de vedere oficial exprimat în plin Congres? Aviz amatorilor.
P.S. Am remarcat în ultima perioadă înmuierea tonului la adresa federaţiei, cu excepţia unor indivizi care nu pot fi suspectaţi de prea multă minte. Recomand pescarilor sportivi un singur lucru. Nu vă jucaţi cu legea. Este obligatorie pentru toţi.
Ştefan Popescu – preşedinte FRPS![]()
![]()
![]()
![]()
Probabil cineva i-a bagat "soparla" si prostul a muscat-o cu toata gurarazvan m. scrie: Cine stie cine l-a prostit...
glukas scrie:Nu il mai bagati in seama pe mascarici.
Da, am incercat, in cele 2 luni de "colaborare" cu federatia, sa fac ceva, de fapt altceva decat la AGVPS. E mea culpa, concluzia este ca tipul e complet aerian si mitoman.