Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Imi cer scuze dar la acea data este programata prima etapa a Campionatului National de spinning de pe Mal ... ala ilegal, haiducesc, de guerilla dar REAL!razvan m. scrie:Afiliere stim cu totii ca nu s-a obtinut, dar cu finantarea cum stati ? S-a pus lacat la federatie sau inca mai functioneaza ?Diaconita Petru scrie: ....am afirmat si la AGA federatiei o spun si aici daca nu se obtine finantare si afiliere se poate pune lacat la federatie![]()
Dar pana vine dl. Diaconita sa ne raspunda, de maine incepe un nou eveniment oficial, de mare interes pentru pescarii de rapitor![]()
PROBA PESCUIT LA RAPITORI DE PE MAL
-finala nationala 1-2-3 mai 2015
http://frpsc.ro/category/calendar-copetitional/
Stie cineva unde se tine, cine sunt sportivii calificati in finala, cine sunt sponsorii etc etc ?![]()
![]()
Banii astia or fi fost suficienti pentru organizarea finalelor cooperatiste din acest an si deplasarea loturilor nationale la competitiile internationaleFederația dispune pentru acest an din alocațiile de la Buget de 718 milioane lei vechi,
diaconitapetru scrie:Totul e in aer pana la adunarea din 16 mai.....eu personal am emotii la aceasta adunare
Se lasa pe dracu, astia nu mai au bani nici de pomanaticairlandezu scrie:diaconitapetru scrie:Totul e in aer pana la adunarea din 16 mai.....eu personal am emotii la aceasta adunare
Se lasa cuuu.... pomana![]()
![]()
![]()
![]()
În atenția celor care se erijează în organizatori de competiții și selectioneri loturi naționale
May 6, 2015 by popescu.stefan
Pe această cale atenționez pe cei care se erijază în organizatori de competiții de pescuit sportiv și selectioneri de loturi reprezentative, că se expun rigorilor legii.
Federația Română de Pescuit Sportiv monitorizează toate competițiile de pescuit sportiv și sesizează Direcțiile finațelor publice județene să verifice legalitatea organizării acestora.
De asemenea atenționează pe cei care selecționează așa zise loturi naționale în vederea participării la Campionatele Mondiale organizate sub egida CIPS, că se supun sanctiunilor prevăzute de Codul Penal. Ministerul Tineretului și Sportului a notificat CIPS cu privire la dreptul exclusiv al FRPS de a selectiona și asigura participarea echipelor reprezentative care să reprezinte România la competițiile sportive internaționale oficiale. Faptul că CIPS a amânat afilierea federației, nu reduce aceste competențe ale federației. În decizia CIPS de la Congresul de la Cancun, nu s-a specificat așa cum s-a făcut cu un an în urmă, că AGVPSR rămâne membru cu drepturi depline.
Federația va sesiza atât ANAF-ul cât și Parchetul împotriva celor care fac chetă pentru așa zisele echipe reprezentative în conturi personale. Echipele reprezentative sunt doar cele selecționate de federație, iar aceasta nu a solicitat ajutorul nimănui.
Ștefan Popescu – președinte FRPS