Voi nu vedeti ca e "pescareasca", dupa ce arunca "nada", solicita inscrieri, vize, cotizatii, cum ar fi...."vedeti, acum haideti toti si cotizati daca vreti sa fiti campioni"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Toate au la baza ...drojdiaTavi scrie:Eu sper ca e alt aluat.
CAP. I PRACTICAREA PESCUITULUI SPORTIV CA ACTIVITATE DE AGREMENT ȘI RECREERE
Art. 1 Practicarea pescuitului sportiv ca activitate de agrement și recreere este un drept al persoanei recunoscut și garantat de stat. Accesul la resursele acvatice vii se face în condițiile prevăzute de prevederile art. 136 alin. 4 din Constituția României, a Legii nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul și a OUG 23/2008, aprobată cu modificări și completări de Legea nr. 317/2009, cu modificările și completările ulterioare.
a) Condiții de licențiere
1. Calitatea de pescar sportiv se dovedește prin licența de pescar sportiv eliberată de Federația Română de Pescuit Sportiv în baza unui examen de licențiere susținut de către solicitant pe bază de teste grilă, disponibile on line sau prin structurile sportive afiliate FRPS (Cluburi sportive sau Asociații județene și a Municipiului București. Licența este general valabilă și se vizează annual. Costurile de eliberare și vizare a licențelor precum și sancțiunile prevăzute pentru incălcarea statutului și regulamentelor federației se aprobă prin Hotărârea Adunării Generale. Cuantumul acestora precum și modalitățile de plată vor fi înscrise în licență.
Este obligatoriu ca sportivii să aibă contractele de legitimare actualizate și vizitele medicale făcute.
Tavi scrie:Eu sper ca e alt aluat.
Poți să dai numele unui pescar sportiv la care i-am băgat mâna în buzunar? Unul singur. Atât!
Cât despre mutarea Campionatului mondial din România, ai ceva informații sau vorbești din auzite? De crezi tu că FIPS Ed a mutat CM de crap 2014? Îți spun eu. FIPS Ed a cerut AGVPSR să facă dovada că este organizatorul oficial al acestei competiții oficiale prezentând în acest sens un document oficial. Oare de ce nu a fost capabilă să producă un astfel de document? Când vei avea răspunsul la această întrebare se poate continua discuția.
PS FRPS a obținut finanțarea legală de la Ministerul Tineretului și Sportului pentru activitățile sportive din acest an pe care le organizează în Calendarul competițional oficial din acest an. Care este problema? De aceste finanțări legale, beneficiază toate federațiile sportive naționale. Ți-ai pus întrebarea de ce AGVPSR nu dă bani sportivilor pentru a se deplasa la campionatele Mondiale? Și aici ar trebui să capeți un răspuns. Când vei avea răpsunsul corect, sunt convins că vei regreta cele ce ai scris mai sus!