Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Pastrati bilete de tren, bonuri de benzina, chitante cu care ati platit onorarii de avocati, tot. Cheltuielile astea se pot recupera de la prapaditul-paracios !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Stai ca tie poate-ti face de doua orinutzu_z scrie:...ni mă că bou' de baltă mi-a ăcut plângere penală. Nu are nimic, îi iau pe băieții cu care am fost in Italia și mergem să dăm explicații. O bună modalitate de a face o excursie de relaxare și bancuri mijto!![]()
![]()
![]()
Sabău Săvinel aka nutzu_z

...păi am fost la Mondialele pe Cluburi in 9 iunie in Italia. Mi se rupe, ne-a trimis Agvps Romania, cu delegație si toate cele in regulă. Eu nu știam la data aceea că exista Fane si Federația. De fapt habar nu am nici acum că există!!!Adelin scrie:V-a facut plangere penala pt ce?!

Pai nu exista nici acum cum n-a existat vreodata. Merge doar pe intimidare si cu vechile obiceiuri procesomane... in rest, cum spuneam, de morti numai de binenutzu_z scrie: ...păi am fost la Mondialele pe Cluburi in 9 iunie in Italia. Mi se rupe, ne-a trimis Agvps Romania, cu delegație si toate cele in regulă. Eu nu știam la data aceea că exista Fane si Federația. De fapt habar nu am nici acum că există!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Ai facut ce-ai facut si te-ai invartit de-o vizita la parchetnutzu_z scrie:...ni mă că bou' de baltă mi-a ăcut plângere penală. Nu are nimic, îi iau pe băieții cu care am fost in Italia și mergem să dăm explicații. O bună modalitate de a face o excursie de relaxare și bancuri mijto!![]()
![]()
![]()
Sabău Săvinel aka nutzu_z

Se pare ca nea Fane vrea sa-si recupereze banii pe care i-ai luat de la el la Doripesco (cu vreun an intarziere, drept e, si cu parchetul la usa).
Cum spunea si Razvan pastreaza bine chitantele, facturile, deconturile pe care le vei face in legatura cu aceasta plangere penala. Si sfatul meu, alege avionul la clasa business, macar sa sti o treaba

-
- utilizator constant
Rezervati-va cazarea la Hilton ,comandati de mancare cum stii tu mai bine, tot la Hilton...si pentru tine (vorba lui TICA)..e valabil de doua ori....poate ai parte de reduceri

Va dau un sfat, cheltuieli cat mai putine, dihorul nu are NIMIC, nu are pe ce sa-i puna sechestru asigurator.
Casa este a lui soacra-sa!!!!! Fonduri, la federatie, ZERO BARAT. Poate daca castiga ceva cu concursul de la Doripesco, dar nici acolo nu ia dat nimeni nici o locatie.
Casa este a lui soacra-sa!!!!! Fonduri, la federatie, ZERO BARAT. Poate daca castiga ceva cu concursul de la Doripesco, dar nici acolo nu ia dat nimeni nici o locatie.

-
- veteran
Dupa ultimele miscari de trupe de prin pescuitul de competitie , se pare ca ,infama cooperativa a cam disparut din peisaj
Pe infama cooperativa nu o mai intereseaza competitiile , balastierele , CIPS sau ANPA ... acum nu stie cum sa potoleasca uraganul care l-a provocat si care vine peste infama coopoerativa

Pe infama cooperativa nu o mai intereseaza competitiile , balastierele , CIPS sau ANPA ... acum nu stie cum sa potoleasca uraganul care l-a provocat si care vine peste infama coopoerativa

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Povesteste-ne si noua daca ai noutati.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani