Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 07 Ian 2015, 19:23

steff scrie: Dar cine e Ghedan? :twisted: :lol:
E doamna despre care discuta telespectatorii aici : http://www.rapitori.ro/forum/rambo-vari ... 28969.html
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 07 Ian 2015, 19:33

:lol:

Eram doar ironic... Stiu ca ghedanca citeste forumul si de asta am intrebat. E saraca... cu duhul.

Dar acu intreb pe bune, ghedanca si cu fane sunt frati? prea seamana astia doi :twisted: :lol:... si la trup dar si la suflet :lol: .

catalinAR
junior
junior

Mesaj de catalinAR » 07 Ian 2015, 20:25

Crapul pitic......ramane apoteotica constatare si descoperire a acestei "Old Shatterhand" al pescuitului cu sani, adica tzatze. Noua initiativa sa fie oare ultima statie in "trenul nepriceperii" sa nu zic al parvenirii? sau sa fie fum? :censored:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Ian 2015, 23:02

Pescuitul devine din ce in ce mai interesant!

Dupa ce avem un prim-ministru cu doctorat serios, o sa avem si pescari instruiti, examinati si licentiati...in punerea ramei in ac.

Si extrema d-ra Ghedan, impreuna cu demiurgul competitiilor oficiale ne vor trasa liniile conducatoare (precum la cel de-al 14-lea congres), vor creea cadrul legal, ne vor ***-ecta lucrarile si ne vor trage de urechi si confisca lansetele daca nu luam nota de trecere.

Si pe facebook 239 de prosti ....like this.

Viitorul suna bine....
near the beer

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2015, 07:42

demiurgul competitiilor oficiale ne vor trasa liniile conducatoare (
Nea Costica..ai mila da splina mea.. :lol1: :lol1: :lol1:

In alta ordine de idei..din cate am vazut pe facebook, d-na Ghedan duce o campanie sustinuta cu poze in care sant oameni cu pesti in roaba, sau cu masacre de stiucane si bibanoi..Am retinut cateva lucruri cum ar fi..

1.Plin da braconieri ,dom'le..(sa fiu al naibii , nu stiam )
2.Intre altele si pescarii sant de vine ca nu fac nimic , si tolereaza bracoierii linga ei..(no drace, io ma intreb de unde o tras concluzia asta??)
3.In mod clar , politia si jandarmii nu au structuri specializate pe braconaj si legislatia e inexistenta( :?: asa o fi :?: )
4.In mod si mai clar trebuie musai o entitate de sine statatoare care sa controleze anpa si asociatiile de pescari. Si pe pescari, individual, se subintelege..Guess who :?: :?:
5.E musai ca pescarul sa dea examen pt. permis...(nu se zice prin cine si cum ci cu cat, dar noi stim :evil: )
Ecourile pe facebook nu au intarziat sa apara...

De exemplu pe pagina ''Prieteni pescari'' se voteaza daca sa o excluda sau nu pe distinsa doamna de pe pagina lor..
Oamei rai dom'le..nu vor permis , sustin pe aia de pun poze cu roabe pline da peste......

https://www.facebook.com/groups/315077131846843/
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Ian 2015, 10:36

Cand e vorba ca cineva vrea sa mai instituie un examen, ma gandesc cam asa:

- sigur cineva va lua o taxa pentru examenul asta. Ca doar n-o sa-si chinuie ochisorii ei frumosi domnisoara Lavinia si cu dl. presedinte omnipotent, sa ne corecteze ei lucrarile (neaparat cu un pix rosu) in subsolul din str. Octavian Goga..... Ii si vad cum stau ei intre teancuri de lucrari si ajung la concluzia ca fara niste cursuri teoretice, nu prea ai cum sa iei examenul asta..... :twisted:

- la cursurile alea, o sa vin d-ra profesoara Lavinia Ghedan. O sa aiba la sold palosul cu care ne-am obisnuit deja si lanseta telescopica in ruxac. Oricine nu va invata bine deosebirile dintre p**a ciobanului si ghibort va fi decapitat pe loc. Vom fi instruiti cum sa desfacem lanseta telescopica asa incat sa obtinem maximul de senzitivitate, cam dupa modelul din "Cel mai iubit dintre pamanteni". Era o faza cu "cosorul lui Moceanu". Compus din partea "lemn-oasa" si partea "fer-oasa"

https://www.youtube.com/watch?v=mD9EfYngfNQ

:lol1:

- imi mai aduc aminte de vremurile cand eram eu rocker si .....rebel, cu plete si cioc. Si m-am dus sa-mi dau examenul de teorie pentru carnetul de conducere. Si ...tablagiul ala retard de la intrarea in sectia de militie unde se dadea examenul se uita la buletinul meu...se uita la mine.....se uita la buletin.....se uita la mine....."Domnu', nu prea semanati cu poza din buletin. Cum sa stiu eu ca sunteti dumneavoastra?" :lol:
Uite asa mi-l inchipui si pe dl. Presedinte....... O sa stea el la intrarea in sala de examen si o sa verifice cu maxima strictele ca normele antifrauda sa fie respectate.... Nu care cumva sa se ia examenul pe blat de cineva.....

Cu toate astea, cine o sa dea o tuiculita buna .....si un cartus de Kent, s-ar putea sa beneficieze de putina intelegere. :lol1:
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Ian 2015, 10:39

:D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2015, 15:39

semlecangheorghe scrie:

In alta ordine de idei..din cate am vazut pe facebook, d-na Ghedan duce o campanie sustinuta cu poze in care sant oameni cu pesti in roaba, sau cu masacre de stiucane si bibanoi..Am retinut cateva lucruri cum ar /
Nu am cont de facebook , insa ma intreb de unde are pozele , imi amintesc de o campanie in Spania , pescuit marin , unde grupu de initiativa lupta contra pescarilor profesionisti cu poze care au rezultat a fi din Africa , poze luate de pe net cu niste maceluri facute de profesionisti pe coasta Africii , in tarii fara legi de protectie si restu , au incercat sa le foloseasca drept probe , in ochii lumii .

Nu ca nu s-ar intampla magarii in Romania , insa chiar ar fi de stiut , naravurile in acest sens a Laviniei fiind cunoscute , vezi somnu pitic :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Ian 2015, 17:07

Eu, desi daca as bea cateva tuici fierte, poate as vrea sa-i stiu naravurile Laviniei.
Cu toate astea, nu le stiu. :D

Parca am citit sau am vazut, sper sa nu gresesc, ca postase ca...nu mai stiu cine cara pestele (presupus) braconat cu .....roaba.

Ok! Nu stiu insa ce braconier s-ar duce, evident, la braconat, cu ROABA. :D

Sigur, persoanele care se duc la pescuit de caras la cocolos de paine inarmate cu un iatagan care atarna pana la glezna si cu o telescopica in ruxac, ar putea cara prada chiar si cu o ....roaba. :elkgrin:

Dar altfel nu-mi inchipui cine ar inghesui o roaba in portbagajul masinii sau ...in barca, peste pestele braconat. Sau in caruta. Sau poate o leaga de bicicleta :)
Sau roaba o trageau renii? :D
near the beer

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2015, 06:40

Azi am gasit una care m-a dat pe spate..
Mai exact seninatatea cu care explica en detail metoda de braconaj ''la parasuta''.

Mi se pare o prostie imensa sa te apuci sa dai detalii cum se braconeaza cu scula'x' , in public si intr-o postare in care condamni braconajul :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

//www.facebook.com/1427818907450377/photo ... =1&theater
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns