Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de ticairlandezu » 23 Sep 2014, 17:04

Ahaaa. ...acesta populare vine dupa cea cu "lostrita" facuta acum cativa ani!!!!...e bine atunci lucrurile sunt clare :lol: :wallbash:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 23 Sep 2014, 19:42

Da, da, da... !!!
Acolo in Gorj, FRPS are o organizatie puternica ! Altfel se misca lucrurile !
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Sep 2014, 19:53

Vorba cantecului, „Poți să fași dă toace-n viață, bani cu furca să-i intorși / Dar când ce traje pământul, tăt acasă ce întorci !”

Se vede ca de la o vreme incoace ceva il trage tot mai des inspre locurile natale gorjene ! :lol:
O fi pamantul galben ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Sep 2014, 20:40

razvan m. scrie:Si cand credeam ca Rambo e mort definitiv...

Imagine

:lol1:

La cum da perversa de dupa copac io zic ca asta nu e chiar pe duca...desi părea ramolit rau.
Cat despre actiunile mult mai clare ale presedintelui din zona Gorjului ce sa zic, e normal sa le arate celor din sat ca a ajuns om important si nu oricine. El e cineva! Om mare, sef! La el pe ulita e o legenda, toate babele se uita dupa el când se plimba gales pe centru in sacoul lui maro XXL...iar can începe sa vorbească la carciuma, s-a terminat tot.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Sep 2014, 09:33

Dupa recentele necazuri pe chestiuni de procedura, lupul pescuitului romanesc si-a luat cateva zile libere pentru a-si linge ranile...

Imagine

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Sep 2014, 10:34

razvan m. scrie:Mai intai o poza cu clasamentul care nu convine conducerii federale:
Imagine

Si pentru ca este foarte probabil ca acele comentarii sa fie sterse, sa le postam si aici, pentru a vedea toata lumea cum merge treaba in competitiile oficiale.
.............
Asa cum am anticipat, gunoiul singurei competitii oficiale de stationar a fost maturat sub pres prin stergerea paginii prezidentiale:

https://www.facebook.com/popescu.stefan.31?fref=ts

Sorry, this page isn't available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

Imagine

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 24 Sep 2014, 11:10

Cluburile sportive (dacă au certificat de identitate sportivă) sunt libere să solicite afilierea la federație. Aceasta este o obligație doar dacă doresc să participe la competiții sportive oficiale. În rest, ele trebuie să-și facă doar atribuțiile din statut.
Fi convins că știu foarte bine statutul federației. Doar eu l-am făcut! Cunosc de asemenea și obligațiile pescarului sportiv cât și a structurilor sportive. Ele am impresia că ne și le cunosc. De exemplu Clubul Muscă XIII. Care are scris în statut că respectă regulamentele și statului federației sportive naționale și ai cărui conducători se pare că nu-și cunosc obligațiile. Era o scuză dacă scriau că respectă statutul AGVPSR, dar nici asta nu au scris.
Iar faptul că nu respectă statutul federației, nu este o scuză, din moment ce s-au obligat să-l respecte.
PS Ai putea să apreciezi care este numărul de pescari sportivi din România? Pentru că în lege se vorbește de „pescari sportivi”, nu de altfel de specimene.
PPS Am avut o discuție pe tema supravegherii și controlul activităților și competițiilor de pescuit sportiv, cu Ministerul Justiției , ANPA și Ministerul Tineretului și Sportului. Bineînțeles că în scris. Toate au recunoscut că autoritatea asupra pescuitului sportiv la nivel național aparține federației Române de Pescuit Sportiv. Întrucât documentele sunt oficiale, federația este în drept să intre în atribuții. O să se înceapă de acum să se introducă ordine în pescuitul sportiv. Știu că unora nu o să le placă. Dar, asta e. Odată și odată trebuia să înceapă și aici să se facă ordine.

Mitomane , vezi ca iar esti pe aratura...dar este normal pentru tine , asa-i la cooperativa
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Sep 2014, 11:22

Ha,ha,ha,... :lol1: :lol1: dupa ce am dat un copy paste la selectia facuta de Razvan prin legile pe care le-a incalcat,si am lipit-o pe pagina de facebook a d-lui president ofzafederation....o sters pagina... :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 24 Sep 2014, 11:32

Există suficiente zone pe care se poate organiza o competiție. Mai ales în zona Mânăstirii Lainici, unde avem și posibilitatea să amenajăm un spațiu de cazare al federației..
Hai c-ati pus-o, nea fane cooperativa va trimite direct la manastire, pacatosilor :headbash: :headbash: :headbash:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 24 Sep 2014, 11:32

pune-i direct pe prima pagina, la review's:
https://www.facebook.com/pages/Federati ... 7414008478

de acolo nu poate sa le stearga ;)
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns