Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de ticairlandezu » 25 Aug 2014, 08:14

Idiotul scrie:

Stai lini?tit c? nu Matteoli face c?r?ile la CIPS. ?i CIPS are ?i alte documente care atest? impostura AGVPSR. FRPS nu s-a afiliat anul acesta datorit? unei tr?d?ri f?cut? de unul care intrase în FRPS, dup? ce fusese vicepre?edinte la AGVPSR. Acum ?tim cu cine putem s? lucr?m ?i cu cine nu. Iar Matteoli este cel care a dus CM din România, pentru c? Bentu i-a promis c? ob?ine Autoriza?ia de la MTS ?i MTS l-a trimis la federa?ie. Dar decât s? fac? CM cu federa?ia, s-a preferat mutarea CM, nu de c?tre federa?ie, care ob?inuse autoriza?ia de organizare, ci de AGVPSR ?i RIG Service. Am documentele ce confirm? acest lucru. Unul semnat de Bentu ?i unul de Matteoli,

Si cum trebuia gasit si un vinovat pentru "sutul in f...d" ce la CIPS....in sfarsit la gasit pe acarul Paun. :lol: :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 25 Aug 2014, 09:35

In Bulgaria am vorbit personal cu Matteoli si Barbara pe acest subiect. Mesajul lor a fost clar, atata timp cat exista suspiciunea ca cineva ar fi putut sa intervina la nivel de autoritati locale sau nationale sa impiedice sub vre-o forma organizare CM de la Corbu, au preferat sa-l reloce in alta tara.

Mesajul lor a fost clar, CIPS nu concepe alta autoritate reprezentativa ptr Romania decat AJVPS, iar orice alta presiune nu va schimba decizia lor!

P.S. discutia a inceput cu Matteoli cand mi-au propus sa organizam un CM in Romania la pastrav de pe mal. Cand le-am adus aminte de Popescu si-au pus mainile in cap si mi-au zis sa uit propunerea.

Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar :wallbash:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Aug 2014, 10:25

Hai mai, musiu' vrea doar binele pescuitului in romania, problema e ca nu il lasa oamenii rai sa isi faca treaba.
...noroc ca varsta si uzura acestui personaj lucreaza pentru binele pescuitului... - "musiu' hai mai repede ca deja is framantati colacii, sa poata sa se joace si baietii linistiti!" :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Aug 2014, 12:42

E evident cat rau a putut face acest personaj competitiei in general .
uscaturi gen popescu vor fi intotdeauna , nu asta e problema ....

dar cred ca pana la urma impasul din acest moment se datoreaza si incapacitatii , surprinzatoare pentru mine , a crapistilor , pastravrilor si cine or mai fi ....de a rezolva problema popescu si de a-i ignora / minimiza existenta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Aug 2014, 14:43

Sorine trebuia sa ii dati in barba popescului....INAINTE , sa puna mana pe c.i.s.
Din pacate, pe vremea aia voi erati''baietzi mari'', care ''stiti sa treceti singuri strada''..Acuma, dupa ce dihania si-a infipt ghearele de simbiot in organismul gasda, se intimpla ce a zis Gyorg..
Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar :wallbash:
Da obicei simbiotii gen , lipitoare se indeparteaza chirurgical, cu ceva medicamente ,nervi si stres..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Aug 2014, 15:03

Gigi
nu e vorba de baieti mici sau mari....
discutia pe fondul problemei desi complexa e extrem de clara , iar Costica a demosntrat acest lucru in instanta cand a maturat pe jos cu popescu de murea de ras onorata instanta ...
Pescuitul nu e sport ! Pentru a fi recunoscut ca sport e nevoie sa fie indeplinite anumite conditii de care ....nici vorba
nu intru in detalii ....
Nu e nevoie de nici o federatie
Nimic in pescuit pentru a se face nu necesita neaparat existanta unei federatii ......cu cis fara cis , e complet neesential ....
competitii camiponate populari paza ...orice ...nu necesita existneta vreunei federatii ....

Popescu poate face atata rau cat cei din competitie il lasa sa faca .....

,,Crapul'' , l-a pus la masa sa negocieze cu el !!!!......asteptand solutii de rezolvare mai mult sau mai putin politice si hilare
Rapitorii l-au pus in kur doar in masura in caer i-a atacat in instanta
restul ...adica fly si mal , nu conteaza
AGVPS a inceput pe cont propiu niste actiuni in insanta impotriva lui , prost facute si sortite esecului

deci in Concluzie : Nu popescu e problema ....ci cei care in loc sa-l minimizeze si sa rezolve prostiile, ....l-au bagat in seama , l-au si ,,amushinat'' poate poate iese ceva , sau nu au facut pur si simplu nimic
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Aug 2014, 10:02

Recunoa?terea la CIPS a fost compromis? de îns??i pescarii sportivi sau mai bine zis de cei care se erijaz? în administratorii pescarilor sportivi. Federa?ia a ob?inut Autoriza?ia de afiliere interna?ional? ?i a înaintat cererea de afiliere la CIPS. Dar ce a urmat, dep??e?te orice limit?. Au început s? bombardeze MITS cu memorii ?i, culmea nesim?irii, unii (printre care ?i Marius Neam?) au trimis ni?te a?a zise mo?iuni pline de minciuni, prin care sus?ineau AGVPSR ?i faptul c? FRPS s-a constituit ilegal. Toate acestea dublate ?i de strâmbele b?gate de AGVPSR pe la ministerul sportului ?i deschiderea de actiuni în instan?? (pe care le-au pierdut în prim? instan?? deja) pentru a ne anula actele de constituire ?i recunoa?tere, de?i acestea au fost ob?inute prin hot?râri judec?tore?ti definitive ?i irevocabile. ?i atunci când un drept legal al federa?iei este compromis de un individ de teapa lui Marius Neam?, care culmea, a fost la mine în cas? ?i i-am ar?tat toate actele de constituire, î?i face asemenea mizerii, eu ce s? fac? S? am mil? de el? Dac? îmi f?cea mie personal un r?u, treac?- mearg?. Dar acest individ face r?u pescuitului sportiv ceea ce nu se poate ierta.
Problema pe care o ridici tu, eu o v?d altfel. Am f?cut public? constituirea FRPS pentru c? nu suntem ni?te ho?i s? lucr?m în ascuns ?i pentru ca pescarii sportivi s? aib? dreptul la liber? op?iune; merg mai departe cu AGVPSR sau î?i iau soarta în propriile mâini. Federa?ia nu poate obliga pe nimeni s? se afilieze, dar este singura abilitat? de lege s? reprezinte România în competi?iile oficiale ?i la organismele sportive interna?ionale. Întrucât MTS nu a r?spuns corect la solicit?rile CIPS privind AGVPSR, ci a preferat s? tac?, de aceea a fost amânat? afilierea federa?iei. Aceste drept îns? îl vom ob?ine prin instan?ele de judecat?, singura solu?ie legal?, întrucât nu mi-am propus nici s? fac presiuni politice asupra MTS nici s? dau mit?, cum mi-au sugerat unii. Totul se va rezolva, dar p?cat de timpul pierdut din cauza unui imbecil, pe care îl nominalizez: MARIUS NEAM?.
Te-ai întrebat oare de ce tace atâta timp cât eu îl acuz public de o fapt? penal? aflat? în cercetare la Parchet? Nici m?car b?rbat nu este.
?i înc? ceva. Nu ?i-a pus nimeni întrebarea de ce atâta efort pentru compromiterea mea ca persoan? pe toate forumurile? R?spunsul este simplu. Sunt indivizi care tr?iesc al dracului de bine din pescuitul sportiv. Iar scoaterea la lumin? a acestor venituri prin constituirea unui for na?ional legal ?i cu putere de autoritate public?, face ca aceste venituri s? dispar?. Poten?ialul pescuitului sportiv din România este uria?. Numai c? el trebuie pus în valoare transparent ?i cu responsabilitate. Iar cei care se vor ocupa de administrarea lui, s? poat? fi tra?i la r?spundere ce vor face cu el. M? mir c? nimeni pân? acum nu ?i-a pus aceast? problem?. T?cerea ?i acceptarea compromisului a fost cel mai mare r?u care s-a putut face pescuitului sportiv.
Mitomanul nu este un escroc pentru caa facut publica constituirea infamei cooperative , si din mare grije fata de pescari s-a instalat el sef de cooperativa , sa aiba pescarii de unde alege in cooperativa si AGVPS :lol: :lol: :lol:

Infama cooperativa "este singura abilitat? de lege s? reprezinte România în competi?iile oficiale ?i la organismele sportive interna?ionale." dar a omis sa mentioneze ca legea spune

(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

:lol: :lol: :lol:

Dar l-a intrebat cineva pe mitoman de ce infama cooperativa nu mai organizeza CN si nici un fel de alta competitie ?

:lol: :lol: :lol: Muhahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Aug 2014, 10:39

http://agvps.ro/docs/notificare.pdf

Ce "coincidenta" stranie ! :lol: :lol: :lol:

In luna Mai 2014 AGVPS trimite acesta comunicare , iar la nici 30 de zile , infama cooperativa anunta ca si-a suspendat toate competitiile "sportive" .alea 'legale si oficiale" :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Aug 2014, 11:40

AGVPS a g?sit, în aceast? perioad?, în numele ?i pentru membrii pescarii sportivi de competi?ie, calea legal? de continuare a
organiz?rii ?i desf??ur?rii campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum ?i de sus?inere a celor mai bune echipe pentru
a reprezenta AGVPS din România la competi?iile externe în profil; a?a dup? cum au optat ?i doresc majoritatea pescarilor sportivi de competi?ie,
împotriva voin?ei Federa?iei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare for?at? a pescarilor de competi?ie în structura sa constituit? cu înc?lcarea legi ?i cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoit? s? continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearc? dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condi?iile în care FRPS a constituit ?i a ob?inut documentele necesare constituirii, func?ion?rii ?i înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu înc?lcarea legii; de?i nu ne face pl?cere s? ne judec?m cu FRPS, am fost obliga?i moral s? o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competi?ie ai asocia?iilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu pre?edintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispu?i s?-l lu?m condi?ionat în considerare, în interesul progresului acestor competi?ii sportive, al pescarilor sportivi de competi?ie ?i al prestigiului României pân? la urm?;
Aceste cuvinte ne doare !

:lol: :lol: :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Aug 2014, 12:41

Diferente nu prea sunt decit in partile esentiale :
-AGVPSR nu trimite politia la concursurile PRIVATE
-AGVPSR nu face plingeri penale impotriva celor care nu se lasa violati
-AGVPSR nu ameninta concurentii de la concursurile PRIVATE
-AGVPSR nu face cursuri de arbitrii si antrenori -contra cost
-AGVPSR chiar are un istoric in ceea ce priveste concursurile de pescuit
-AGVPSR nu se spurca si nu-si ridica poalele in cap pe toate forumurile de pescuit
-AGVPSR nu ne ajuta cu mai nimic dar nici nu ne incurca si apoi sunt membrii de drept la FIPS/CIPS
- presedintele AGVPSR nu apare pe nici un forum pentru a se intrece in injuraturi si spurcaciuni cu forumistii etc.etc.
Cred ca ar trebui multe schimbate si in AGVPSR : mai ales mentalitatea de infailibili , superioritatea afisata fara niciun

Scrie răspuns