discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ticairlandezu
- veteran

Idiotul scrie:
Stai liniștit că nu Matteoli face cărțile la CIPS. Și CIPS are și alte documente care atestă impostura AGVPSR. FRPS nu s-a afiliat anul acesta datorită unei trădări făcută de unul care intrase în FRPS, după ce fusese vicepreședinte la AGVPSR. Acum știm cu cine putem să lucrăm și cu cine nu. Iar Matteoli este cel care a dus CM din România, pentru că Bentu i-a promis că obține Autorizația de la MTS și MTS l-a trimis la federație. Dar decât să facă CM cu federația, s-a preferat mutarea CM, nu de către federație, care obținuse autorizația de organizare, ci de AGVPSR și RIG Service. Am documentele ce confirmă acest lucru. Unul semnat de Bentu și unul de Matteoli,
Si cum trebuia gasit si un vinovat pentru "sutul in f...d" ce la CIPS....in sfarsit la gasit pe acarul Paun.

-
Gyorg
- veteran

-
In Bulgaria am vorbit personal cu Matteoli si Barbara pe acest subiect. Mesajul lor a fost clar, atata timp cat exista suspiciunea ca cineva ar fi putut sa intervina la nivel de autoritati locale sau nationale sa impiedice sub vre-o forma organizare CM de la Corbu, au preferat sa-l reloce in alta tara.
Mesajul lor a fost clar, CIPS nu concepe alta autoritate reprezentativa ptr Romania decat AJVPS, iar orice alta presiune nu va schimba decizia lor!
P.S. discutia a inceput cu Matteoli cand mi-au propus sa organizam un CM in Romania la pastrav de pe mal. Cand le-am adus aminte de Popescu si-au pus mainile in cap si mi-au zis sa uit propunerea.
Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar

-
Adelin
- Moderator

Hai mai, musiu' vrea doar binele pescuitului in romania, problema e ca nu il lasa oamenii rai sa isi faca treaba.
...noroc ca varsta si uzura acestui personaj lucreaza pentru binele pescuitului...
- "musiu' hai mai repede ca deja is framantati colacii, sa poata sa se joace si baietii linistiti!" 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Sorin
- Moderator

E evident cat rau a putut face acest personaj competitiei in general .
uscaturi gen popescu vor fi intotdeauna , nu asta e problema ....
dar cred ca pana la urma impasul din acest moment se datoreaza si incapacitatii , surprinzatoare pentru mine , a crapistilor , pastravrilor si cine or mai fi ....de a rezolva problema popescu si de a-i ignora / minimiza existenta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
semlecangheorghe
- veteran

Sorine trebuia sa ii dati in barba popescului....INAINTE , sa puna mana pe c.i.s.
Din pacate, pe vremea aia voi erati''baietzi mari'', care ''stiti sa treceti singuri strada''..Acuma, dupa ce dihania si-a infipt ghearele de simbiot in organismul gasda, se intimpla ce a zis Gyorg..
Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar

Da obicei simbiotii gen , lipitoare se indeparteaza chirurgical, cu ceva medicamente ,nervi si stres..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Sorin
- Moderator

Gigi
nu e vorba de baieti mici sau mari....
discutia pe fondul problemei desi complexa e extrem de clara , iar Costica a demosntrat acest lucru in instanta cand a maturat pe jos cu popescu de murea de ras onorata instanta ...
Pescuitul nu e sport ! Pentru a fi recunoscut ca sport e nevoie sa fie indeplinite anumite conditii de care ....nici vorba
nu intru in detalii ....
Nu e nevoie de nici o federatie
Nimic in pescuit pentru a se face nu necesita neaparat existanta unei federatii ......cu cis fara cis , e complet neesential ....
competitii camiponate populari paza ...orice ...nu necesita existneta vreunei federatii ....
Popescu poate face atata rau cat cei din competitie il lasa sa faca .....
,,Crapul'' , l-a pus la masa sa negocieze cu el !!!!......asteptand solutii de rezolvare mai mult sau mai putin politice si hilare
Rapitorii l-au pus in kur doar in masura in caer i-a atacat in instanta
restul ...adica fly si mal , nu conteaza
AGVPS a inceput pe cont propiu niste actiuni in insanta impotriva lui , prost facute si sortite esecului
deci in Concluzie : Nu popescu e problema ....ci cei care in loc sa-l minimizeze si sa rezolve prostiile, ....l-au bagat in seama , l-au si ,,amushinat'' poate poate iese ceva , sau nu au facut pur si simplu nimic
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Mister Fisherman
- veteran

Recunoașterea la CIPS a fost compromisă de însăși pescarii sportivi sau mai bine zis de cei care se erijază în administratorii pescarilor sportivi. Federația a obținut Autorizația de afiliere internațională și a înaintat cererea de afiliere la CIPS. Dar ce a urmat, depășește orice limită. Au început să bombardeze MITS cu memorii și, culmea nesimțirii, unii (printre care și Marius Neamț) au trimis niște așa zise moțiuni pline de minciuni, prin care susțineau AGVPSR și faptul că FRPS s-a constituit ilegal. Toate acestea dublate și de strâmbele băgate de AGVPSR pe la ministerul sportului și deschiderea de actiuni în instanță (pe care le-au pierdut în primă instanță deja) pentru a ne anula actele de constituire și recunoaștere, deși acestea au fost obținute prin hotărâri judecătorești definitive și irevocabile. Și atunci când un drept legal al federației este compromis de un individ de teapa lui Marius Neamț, care culmea, a fost la mine în casă și i-am arătat toate actele de constituire, îți face asemenea mizerii, eu ce să fac? Să am milă de el? Dacă îmi făcea mie personal un rău, treacă- meargă. Dar acest individ face rău pescuitului sportiv ceea ce nu se poate ierta.
Problema pe care o ridici tu, eu o văd altfel. Am făcut publică constituirea FRPS pentru că nu suntem niște hoți să lucrăm în ascuns și pentru ca pescarii sportivi să aibă dreptul la liberă opțiune; merg mai departe cu AGVPSR sau își iau soarta în propriile mâini. Federația nu poate obliga pe nimeni să se afilieze, dar este singura abilitată de lege să reprezinte România în competițiile oficiale și la organismele sportive internaționale. Întrucât MTS nu a răspuns corect la solicitările CIPS privind AGVPSR, ci a preferat să tacă, de aceea a fost amânată afilierea federației. Aceste drept însă îl vom obține prin instanțele de judecată, singura soluție legală, întrucât nu mi-am propus nici să fac presiuni politice asupra MTS nici să dau mită, cum mi-au sugerat unii. Totul se va rezolva, dar păcat de timpul pierdut din cauza unui imbecil, pe care îl nominalizez: MARIUS NEAMȚ.
Te-ai întrebat oare de ce tace atâta timp cât eu îl acuz public de o faptă penală aflată în cercetare la Parchet? Nici măcar bărbat nu este.
Și încă ceva. Nu și-a pus nimeni întrebarea de ce atâta efort pentru compromiterea mea ca persoană pe toate forumurile? Răspunsul este simplu. Sunt indivizi care trăiesc al dracului de bine din pescuitul sportiv. Iar scoaterea la lumină a acestor venituri prin constituirea unui for național legal și cu putere de autoritate publică, face ca aceste venituri să dispară. Potențialul pescuitului sportiv din România este uriaș. Numai că el trebuie pus în valoare transparent și cu responsabilitate. Iar cei care se vor ocupa de administrarea lui, să poată fi trași la răspundere ce vor face cu el. Mă mir că nimeni până acum nu și-a pus această problemă. Tăcerea și acceptarea compromisului a fost cel mai mare rău care s-a putut face pescuitului sportiv.
Mitomanul nu este un escroc pentru caa facut publica constituirea infamei cooperative , si din mare grije fata de pescari s-a instalat el sef de cooperativa , sa aiba pescarii de unde alege in cooperativa si AGVPS
Infama cooperativa "este singura abilitată de lege să reprezinte România în competițiile oficiale și la organismele sportive internaționale." dar a omis sa mentioneze ca legea spune
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Dar l-a intrebat cineva pe mitoman de ce infama cooperativa nu mai organizeza CN si nici un fel de alta competitie ?

Muhahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
Mister Fisherman
- veteran

AGVPS a găsit, în această perioadă, în numele şi pentru membrii pescarii sportivi de competiţie, calea legală de continuare a
organizării şi desfăşurării campionatelor anuale de pescuit sportiv, cu caracter 100% privat, precum şi de susţinere a celor mai bune echipe pentru
a reprezenta AGVPS din România la competiţiile externe în profil; aşa după cum au optat şi doresc majoritatea pescarilor sportivi de competiţie,
împotriva voinţei Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, de înregimentare forţată a pescarilor de competiţie în structura sa constituită cu încălcarea legi şi cu statut absolut nedemocratic; de aceea AGVPS este nevoită să continue procesele cu FRPS, prin care acesta încearcă dizolvarea AGVPS,iar AGVPS dizolvarea FRPS, în condiţiile în care FRPS a constituit şi a obţinut documentele necesare constituirii, funcţionării şi înscrierii în CIPS,în locul AGVPS, cu încălcarea legii; deşi nu ne face plăcere să ne judecăm cu FRPS, am fost obligaţi moral să o facem, exclusiv în interesul pescarilor sportivi de competiţie ai asociaţiilor afiliate, din cauza lipsei unui dialog civilizat, de eventual compromis, cu preşedintele FRPS; compromis pe care am fi fost dispuşi să-l luăm condiţionat în considerare, în interesul progresului acestor competiţii sportive, al pescarilor sportivi de competiţie şi al prestigiului României până la urmă;
Aceste cuvinte ne doare !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
nucus
- veteran

Diferente nu prea sunt decit in partile esentiale :
-AGVPSR nu trimite politia la concursurile PRIVATE
-AGVPSR nu face plingeri penale impotriva celor care nu se lasa violati
-AGVPSR nu ameninta concurentii de la concursurile PRIVATE
-AGVPSR nu face cursuri de arbitrii si antrenori -contra cost
-AGVPSR chiar are un istoric in ceea ce priveste concursurile de pescuit
-AGVPSR nu se spurca si nu-si ridica poalele in cap pe toate forumurile de pescuit
-AGVPSR nu ne ajuta cu mai nimic dar nici nu ne incurca si apoi sunt membrii de drept la FIPS/CIPS
- presedintele AGVPSR nu apare pe nici un forum pentru a se intrece in injuraturi si spurcaciuni cu forumistii etc.etc.
Cred ca ar trebui multe schimbate si in AGVPSR : mai ales mentalitatea de infailibili , superioritatea afisata fara niciun