Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Aug 2014, 10:24

Imagine

Mitomanul falit vrea sa organizeze pescuitul la nivel national iar cluburile pe care le pastoreste n-au nici macar dupa ce bea apa :lol: :lol: :lol:
Cel mai elocvent exemplu este CS Cetate din O Goga nr 7 , parca la adresa asta mai zace o cooperativa tot asa de "procopsita" :lol: :lol: :lol:

Se vede foarte clar ca ceea ce a organizat pana acum infama cooperativa , acele pseudo-campionate nationale , n-au fost decat niste facaturi de cel mai jos nivel concepute de o minte bolnava . Totul facut doar pentru a acoperi foamea care zace in infama cooperativa si a scoate ochii la fraieri

Mitomane , tu chiar crezi ca ai reusit sa prostesti lumea cu foamea din glanda pe care o afisezi si cu dumele astea de ghertzoi expirat ?

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Aug 2014, 12:12

Nu avea cont in nici o banca, dar elibera permise de pescuit, avea chitantier si totul era pe bani lichizi, cred, Nu?

Cum se numeste? Evaziune, sau cum?

Asa este cel mai bine, fara FORMALITATI; nuuu?
Cred ca are si deconturi...prin concursuri fictive, ca federatia de ciclism, nu credeti? :? :? :wink: :wink:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 05 Aug 2014, 12:21

Mister Fisherman scrie:Mitomane , tu chiar crezi ca ai reusit sa prostesti lumea cu foamea din glanda pe care o afisezi si cu dumele astea de ghertzoi expirat ?

stati un pic , mitomanul batran si schizo si-a deschis umbrela protectoare peste toate forurile administrative ale tuturor sporturilor din Romania :lol: :lol: :lol:

" Către federațiile sportive naționale
Întrucât s-a modificat procedura eliberării disponibilității denumirii ONG-urilor, data de constituire a Uniunii Federațiilor Sportive din România se amână până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Concomitent cu acesta acțiune, Federația Română de Pescuit Sportiv a continuat demersurile privind finanțarea federațiilor sportive naționale direct de la Bugetul de stat, prin introducerea sumelor solicitate de către federații direct către Ministerul Finanțelor publică, conform prevederilor exprese ale art. 53 din Regulamentul de aplicare al Legii nr. 69/2000, aprobat prin HG 884/2001.
În urma discuțiilor purtate la nivel de Minister de finanțe, acesta a confirmat faptul că federațiile sportive se finanțează prin Legea bugetului, nu din fondurile Ministerului Tineretului și Sportului. În acest sens, am solicita oficial o întâlnire cu federațiile sportive naționale, la care să participe și MTS ca ordonator de credite. Față de aceste realități, atrag atenția federațiilor sportive naționale să-și stabilească Proiectele de bugete pentru anul 2015, să le supună aprobării adunărilor generale, în vederea înaintării acestora către Ministerul de Finanțe pentru a fi introduse în anexele la Legea bugetului consolidat. Acestea trebuie să cuprindă toate capitolele de finanțare (activități curente, programe naționale, competiții interna și internaționale, investiții, etc.)
Pentru relații, contactați Federația Română de Pescuit Sportiv la telefon 0768251997.

Ștefan Popescu - președinte
"

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Aug 2014, 13:23

Daca n-a tinut prosteala cu pescarii si si-a luat prin gura de la ANPA si CIPS , acum inerca cu federatiile sportive , asta inainte sa se prabusesca definitiv in lada de gunoi a istoriei pescuitului , peste care se va asterne uitarea si lehamitea :lol: :lol: :lol:
Impostorul crede ca aia sunt atat de fraieri si nu vad ca infama cooperativa nu este recunoscuta international , nu are activitate , cuburile sunt falite ,iar totul nu este decat o mascarada ieftina prin care mitomanu' incerca sa justifice existenta cooperativei si sa faca rost de ceva "firfirei" :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Aug 2014, 15:56

Oameni ca asta ii raportau lui Ceausescu ca economia duduie, dar ea mergea bine doar pe hartie, ca in realitate lumea murea de foame.
Uite ca nici dupa 25 de ani Romania nu s-a curatat de ei. :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Aug 2014, 16:39

:lol: :lol: Voi credeti ca degeaba l-au zidit muncitorii in birou, pe cand era inginer la nush ce fabrica de asta de genul''avantul-prabusirea'', pe vremea lui Ceasca??Si nu-i poveste ,mi-au confirmat pina acum vreo 3 persoane... :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Aug 2014, 16:43

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Voi credeti ca degeaba l-au zidit muncitorii in birou, pe cand era inginer la nush ce fabrica de asta de genul''avantul-prabusirea'', pe vremea lui Ceasca??Si nu-i poveste ,mi-au confirmat pina acum vreo 3 persoane... :lol1:

:lol: :lol: :lol: :lol:

victor kozec
junior
junior

Mesaj de victor kozec » 06 Aug 2014, 21:33

tataie iar ai facuto!s-a suparat zina pe tine ca ai remarcat ca obisnuieste sa consume,...fara pauza.
pai tataie eu cred il cred ca nu era beat cind a rasturnat Masina.un om este beat cind nu mai poate sta nici intins pe spate si zina a reusit sa stea pe scaunul masinii.(greu dar a reusit,poate l-a ajutat centura de siguranta...)
Pina acu cutiva ani cuplul pontilica si Diva parfumata imparteau **** si promisuni de ai face fetita pe unu si altul,care indrazneau sa aiba alta parere.sustinuti de o gramada de atirnatori,sau de cite unu care chuar credea in ei.intre timp credibilitatea sa dus ca votca pe care o degusta zina cu cisterna,si au ramas singuri.acum hop ca incepem sa discutam de Tribunale,procese,...si alte forme popesciene de a "cistiga" respect :oops: :oops:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 07 Aug 2014, 13:12

victor kozec scrie: au ramas singuri.acum hop ca incepem sa discutam de Tribunale,procese,...si alte forme popesciene de a "cistiga" respect
si ei ca baietii , au alergat intre doua barci si nu au prins niciuna , au ramas pe mal si fac cu mana :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Aug 2014, 15:46

Am moment (e adevarat rare ... din ce in ce mai rare) cand din mila ma gandesc ca "Săracul Popescu ce si-o ia de la toti ... nu are si el un aliat, un prieten, un confident ... toti se kaka pe el, se pisa, il scuipa, il sodomizeaza etc ... si nimeni nu e alaturi de el".

Apar apoi chestii dintr-astea:
Vă salut. Am înțeles că prganizați o competitie de pescuit sportiv la pești răpitori de pe mal, în perioada 8-10 august 2014 în România, pe Bistrița Aurie. Aveți obligația să aveți acordul autorităților române și al FRPS pentru a organiza acest eveniment. Vă avertizez că autoritățile române au fost notificate în acest sens și veți fi verificați. În lipsa autorizațiilor impse de lege, organizatorii vor suporta rigorile legii române.
Popescu Stefan
Președinte Federatia Romana De Pescuit Sportiv
Si iar mulțumesc lui Dumnezeu ca nu stiu exact unde locuiești ... dar ma fac eu mare ... îmi iau eu GPS.

Pai bine mai uzurpatorul logicii! Câți trebuie sa iti explice ca bați câmpiile? Sau te gândești ca ceea ce faci tu nu ce înseamnă înșelătorie?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns