Felicitari !!!
In clasamentul pe echipe, nationala Romaniei s-a clasat pe locul 16.

Felicitari tuturor ! Data viitoare cu siguranta va fi si mai bine !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
razvan m. scrie:N-ai inteles. El are treaba doar cu campionatele care se „substituie” celor oficiale, dupa cum scrie mai sus.
Calm cu pianul pe scari Razvan.razvan m. scrie:Atunci nu ramane decat o singura explicatie: nu vrea sa ii supere pe unii dintre "ilegalisti", sperand ca mai poate reincalzi o ciorba cu ei !
Mai Cristi. Cu Y in coada.Cristi Y scrie:pentru mine , cine se asociaza cu escrocul de popescu sau cu ideile lui este in aceeasi troaca . Pentru faptul ca sponsorizeaza un evenimnt atat de important si de reusit , felicitari , dar asta nu certifica valoarea morala , sunt multi sponsori principali gen Becali , Borcea , Copos , etc ... baieti de nota 10 dealfelULK scrie:Cristi, fara sa ne cunoastem (daca imi permiti) si fara sa doresc sa intru in discutii interminabile pe tema asta( mai ales nu in spatiul virtual)..poate o sa observi o paralela intre initialele WBF si sponsorul principal al acestui concurs reusit ce tocmai s-a incheiat![]()
nu stiu cat de alb sau de negru este la cine te referi tu si nici nu ma intereseaza , ceea ce stiu este ca a fost suficienta o simpla abureala din partea lui popescu sa-l faca sa-si schimbe radical atitudinea fata de mitoman si de haznaua lui si nu este singurul care a sarit dintr-o barca in alta in functie de cum a batut vantulULK scrie:.adica dracul nu e chiar asa de negru precum pare cateodata din spatele tastaturii...desi recunosc, asa imi aparea si mie pe monitor pana nu mai demult
popescu a avut un moment in care a ridicat capul din mocirla , moment scurtat decisiv prin dobitocenia lui dar care a facut pe cei slabi sa se vada federali![]()