WBF scrie:As putea sa fac o "ponta" si sa fac copy-paste la unele din postarile tale de pe crapari, sa zic ca asa m-am gandit eu sa ma manifest.
asta cu copy-paste sunt reminiscente din doctrina popesciana ?

nu ai ce sa dovedesti cu exprimarea mea , nu m-am afisat niciodata intr-o aura academica , foarte usor imi bag p..a in gura celui care merita ...la propriu si fara remuscari
DAR , sunt consecvent in pozitie si nu ling kururi ... ca altii
WBF scrie:Si ma scuzi ca te intreb, ultima ta competitie la rapiciosi cand a fost? Nu pove de crapareala ca aia evaltundeva, nu aici.
Nu te intreb de ultima data cand ai dat premii sau ai participat la vreo organizare de braile.
Te intreb doar de ultima data cand ai participat.
am 4 participari la campionate mondiale , doua titluri mondiale , 4 nationale si vre-o 10 castigate iar ca sa-ti fac pe plac , ultimul concurs la rapitori a fost in iarna la Cormoran unde a cam participat toata elita spinningului , asta daca in conceptia ta nu e calificat drept " braila "
cand folosesti termenul " braile " banuiesc ca te referi la activitatea asta nevinovata a muritorilor de rand , la care facea referire si idolul tau de la Alba , nu la olimpiadele la care participa domnia voastra
intr-adevar am organizat si o " braila " asa cum i-i zici tu , dar la care au participat ceva nume sonore din fenomen : Gyorg , Laurentiu Andronic , Rizea , Csoby , Lazea , Bunghez , etc , , bine cu riscul sa ma repet , vorbesc despre muritori de rand nu de zei federali , care culmea !! nici unul dintre ei nu au pus botul la abureala babalacului mitoman de la Alba
dar cine se aseamana se aduna
p.s. poti sa-ti pastrezi ironiile fasaite pentru tine , chiar daca le consideri academice si lasa-ma pe mine in mediul suburban in care zac , nu te mai forta ca din cate vad , aici acasa la tine ( forumul rapitoristilor ) , iti cam dau colegii peste bot , esti cam indigest