Pai bine domnule! De ce nu spui asa! Deci pe asta se bazeaza apararea ta: dubla personalitate.apsalba scrie:Cine scrie în numele apsalba s?-i fie ru?ine! Am cerut admin s? fiu ?ters ?i nu a dat curs cererii. O fac acum public.
Vreau s? fiu ?ters de pe aceast? cocin?.
apsalba scrie:Admin,
Am observat c? ai citit ultimul meu mesaj prin care te-am rugat s? ?tergi din lista de membri ai acestui forum userul apsalba ?i toate topic-urile deschise de acest user, întrucât forumul s-a transformat într-o pagin? prin care se încearc? denigrarea mea ?i a Federa?iei Române de Pescuit Sportiv.
Printre motive, este unul foarte serios ?i anume c? unul dintre moderatori (Adelin Avram) este cel mai abject dintre to?i denigratorii mei.
Te aten?ionez c? dac? nu dai curs acestei cereri, voi fi nevoit s? apelez la avoca?ii mei pentru a solicita patronului forumului daunele de imagine cauzate, în instan??. Cred c? e?ti la curent cu sanc?iunile care se aplic? în astfel de cauze.
Te rog a?adar, pentru ultima oar?, s? dai curs cererii pe care am formulat-o ?i s? încheiem aici aceast? discu?ie. F?-o m?car pentru traficul pe care ?i l-am f?cut pân? acum.
Î?i doresc un an bun!
?tefan Popescu - pre?edinte FRPS!
Si cum adic? se încearc? denigrarea ta si a federatie? Sunteti denigrati deja ... ireparabil ... si tu esti cel mai mare denigrator!
Si apropo de avocati ... vorbeam deun?zi cu cineva apropiat cocinei de federatie si l-am intrebat de ce rahat nu iti iei un avocat. Stii de mi-a zis: "Asta se crede Dumnezeul avocatilor ... toti sunt prosti! Numai el este destept!". Asa ca lasa sperietoarea aia cu avocatii tai ca nu ai bani nici de gunoieri dar apoi de avocati!
Si un sfat: fa aceleasi demers si la MTS dar mai ales la SPCEP!