Multumesc pentru raspuns , crezi ca la noi nu se poate proceda asa ?zavera scrie:Cu câteva luni în urmă, am căutat lista membrilor CIPS-FIPSed. pe aceasta am remarcat că nu sunt numai federaţii naţionale, ci şi asociaţii de pescari (în cele mai multe cazuri), cluburi si chiar sindicate ale pescarilor.
Tot navigând, din link în link, am găsit cazul federaţiei franceze de pescuit, aflată la acea dată în curs de dizolvare, la sesizarea unui ONG preocupat de protectia faunei acvatice.
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Prieteni pescari, v-am mai spus si va repet, pescuiti, concurati, va distrati ca ffff nu are ce ne face, decat sa ne sugaaaaaa..... dupa ce termina cu colegii CRAPARI.
Fire intinseee...pana la Alba Iulia-n Ardeal!!!!!!

Fire intinseee...pana la Alba Iulia-n Ardeal!!!!!!

Pai daca fuziunea "nu a avut loc" si federatia a uzat de noua denumire se chiama...FALS, UZ DE FALS etc.
Toate initiativele, adeverintele, autorizarile, brailele etc. sunt NULE DE DREPT!!!!!!
Mai sa fie!!!!!

Toate initiativele, adeverintele, autorizarile, brailele etc. sunt NULE DE DREPT!!!!!!
Mai sa fie!!!!!

Maine pare o zi misto de tot.
Din punct de vedere juridic.
Intre timp, e maxim de fain sa ai colegi de club crapari.
Are piguliciul de Alba parte de coliva en gros la aia pe forum. Fun fun fun.
Ramane de vazut......
Din punct de vedere juridic.

Intre timp, e maxim de fain sa ai colegi de club crapari.
Are piguliciul de Alba parte de coliva en gros la aia pe forum. Fun fun fun.
Ramane de vazut......
- semlecangheorghe
- veteran
vali stratonov scrie:In mod normal aici ar fi trebuit sa fie , doar daca nu la "palmat" :D-l Vali, unde gasesc statutul federatiei?
http://frpsc.ro/category/statute-si-regulamente/
Cred totusi ca nu e postat deoarece a suferit modificari , atunci cind a "fuzionat" cu federatia lui Tarus....la acel AG. nu sa indeplinit cvorumul necesar pt. a fi votat ....ulterior o fi facut mascariciul o minarie sa para ok .![]()
Noul statut cred ca nu apare pe nicaieri....dar dam noi de el daca e musai.
N-a avut ..cvorum??Poi trebuia sa o convoace pe Roberta..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Ar fi foarte misto.Asa s-ar crea un precedent..ca mai apoi sa apara un ''Fane Popescu''ecologist si sa bage sula-n coaste pescuitului,ca daca e sa fim drepti,din punctul asta de vedere,nu conteaza ca esti federal sau recreativ cind harponezi pestele in gura..Mister Fisherman scrie:Multumesc pentru raspuns , crezi ca la noi nu se poate proceda asa ?zavera scrie:Cu câteva luni în urmă, am căutat lista membrilor CIPS-FIPSed. pe aceasta am remarcat că nu sunt numai federaţii naţionale, ci şi asociaţii de pescari (în cele mai multe cazuri), cluburi si chiar sindicate ale pescarilor.
Tot navigând, din link în link, am găsit cazul federaţiei franceze de pescuit, aflată la acea dată în curs de dizolvare, la sesizarea unui ONG preocupat de protectia faunei acvatice.
Pe de alta parte n-ar fi rau,sa avem reala miscare cu nuante eco-verzi,as prefera asta braconierilor actuali..
Si de ce va deranjeaza existenta Federatiei??Trebuie sa fie un contrabalans,ca altfel ar fi dictatura

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
...pt Piguliciu' de Alba ziua de azi are incarcatura...sa-l lasam sa purceada drept.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Alba Iulia – 1 iunie 2013
NOTĂ Probele care nu au stabilite locațiile pentru desfășurare vor fi finalizate săptămâna viitoare, după stabilirea exactă a locațiilor, fiind mai multe propuneri.
Alooooooooo, domnu presedintele ....nu ne scoateti va rugam frumos din ceata ....care saptamina viitoare si mai IMPORTANT , care sunt taxele de participare ale "particularilor" si mai ales premiile promise........sportivii nelegitimați de federație sau de către cluburile membre ale federației, se vor putea înscrie în baza unei taxe de participare ce va fi anunțată cu 30 de zile înaintea datei de desfășurare a competițiilor. Totodată vor fi publicate și premiile acordate câștigătorilor.
Cu respect cel mai mare fan al dumneavoastra ....
Vali Stratonov .
P.S. Apropo , se aude prin tirg ca "umblati" cu interventii pt. a ma scoate de pe lista cu antrenorii desi dupa cum ati fost informat un club membru fondator al FRPC va solicitat OFICIAL sa ma includeti pe acea lista deoarece se pare ca au nevoie de serviciile mele .
Sper sa nu va depasiti atributiunile in aceasta speta , asa cum o faceti in mod frecvent.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali, esti cam insistent, de ce nu ai rabdare sa-ti raspunda omul?!...poate ca e blocat si nu poate tasta.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Dar ce se intampla cu infama cooperativa de nu mai spune nimic , sa fi ramas cu sechele dupa ultima"fuziune " cooperatista ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.