Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Iun 2013, 12:50

zavera scrie:Cu câteva luni în urmă, am căutat lista membrilor CIPS-FIPSed. pe aceasta am remarcat că nu sunt numai federaţii naţionale, ci şi asociaţii de pescari (în cele mai multe cazuri), cluburi si chiar sindicate ale pescarilor.
Tot navigând, din link în link, am găsit cazul federaţiei franceze de pescuit, aflată la acea dată în curs de dizolvare, la sesizarea unui ONG preocupat de protectia faunei acvatice.
Multumesc pentru raspuns , crezi ca la noi nu se poate proceda asa ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Iun 2013, 13:13

Prieteni pescari, v-am mai spus si va repet, pescuiti, concurati, va distrati ca ffff nu are ce ne face, decat sa ne sugaaaaaa..... dupa ce termina cu colegii CRAPARI.
Fire intinseee...pana la Alba Iulia-n Ardeal!!!!!! :| :| :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Iun 2013, 13:43

Pai daca fuziunea "nu a avut loc" si federatia a uzat de noua denumire se chiama...FALS, UZ DE FALS etc.
Toate initiativele, adeverintele, autorizarile, brailele etc. sunt NULE DE DREPT!!!!!!
Mai sa fie!!!!! :| :| :|

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 12 Iun 2013, 22:32

Maine pare o zi misto de tot.
Din punct de vedere juridic. :)
Intre timp, e maxim de fain sa ai colegi de club crapari.
Are piguliciul de Alba parte de coliva en gros la aia pe forum. Fun fun fun.
Ramane de vazut......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Iun 2013, 06:29

vali stratonov scrie:
D-l Vali, unde gasesc statutul federatiei? :|
In mod normal aici ar fi trebuit sa fie , doar daca nu la "palmat" :
http://frpsc.ro/category/statute-si-regulamente/

Cred totusi ca nu e postat deoarece a suferit modificari , atunci cind a "fuzionat" cu federatia lui Tarus....la acel AG. nu sa indeplinit cvorumul necesar pt. a fi votat ....ulterior o fi facut mascariciul o minarie sa para ok . :wallbash:
Noul statut cred ca nu apare pe nicaieri....dar dam noi de el daca e musai. :wink:

N-a avut ..cvorum??Poi trebuia sa o convoace pe Roberta.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Iun 2013, 06:36

Mister Fisherman scrie:
zavera scrie:Cu câteva luni în urmă, am căutat lista membrilor CIPS-FIPSed. pe aceasta am remarcat că nu sunt numai federaţii naţionale, ci şi asociaţii de pescari (în cele mai multe cazuri), cluburi si chiar sindicate ale pescarilor.
Tot navigând, din link în link, am găsit cazul federaţiei franceze de pescuit, aflată la acea dată în curs de dizolvare, la sesizarea unui ONG preocupat de protectia faunei acvatice.
Multumesc pentru raspuns , crezi ca la noi nu se poate proceda asa ?
Ar fi foarte misto.Asa s-ar crea un precedent..ca mai apoi sa apara un ''Fane Popescu''ecologist si sa bage sula-n coaste pescuitului,ca daca e sa fim drepti,din punctul asta de vedere,nu conteaza ca esti federal sau recreativ cind harponezi pestele in gura..

Pe de alta parte n-ar fi rau,sa avem reala miscare cu nuante eco-verzi,as prefera asta braconierilor actuali..

Si de ce va deranjeaza existenta Federatiei??Trebuie sa fie un contrabalans,ca altfel ar fi dictatura :D ,macar asa se echilibreaza cit de cit balanta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Iun 2013, 07:03

...pt Piguliciu' de Alba ziua de azi are incarcatura...sa-l lasam sa purceada drept.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Iun 2013, 08:09

Alba Iulia – 1 iunie 2013

NOTĂ Probele care nu au stabilite locațiile pentru desfășurare vor fi finalizate săptămâna viitoare, după stabilirea exactă a locațiilor, fiind mai multe propuneri.
.......sportivii nelegitimați de federație sau de către cluburile membre ale federației, se vor putea înscrie în baza unei taxe de participare ce va fi anunțată cu 30 de zile înaintea datei de desfășurare a competițiilor. Totodată vor fi publicate și premiile acordate câștigătorilor.
Alooooooooo, domnu presedintele ....nu ne scoateti va rugam frumos din ceata ....care saptamina viitoare si mai IMPORTANT , care sunt taxele de participare ale "particularilor" si mai ales premiile promise.

Cu respect cel mai mare fan al dumneavoastra ....
Vali Stratonov .

P.S. Apropo , se aude prin tirg ca "umblati" cu interventii pt. a ma scoate de pe lista cu antrenorii desi dupa cum ati fost informat un club membru fondator al FRPC va solicitat OFICIAL sa ma includeti pe acea lista deoarece se pare ca au nevoie de serviciile mele .
Sper sa nu va depasiti atributiunile in aceasta speta , asa cum o faceti in mod frecvent. :oops: :oops: :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Iun 2013, 09:28

Vali, esti cam insistent, de ce nu ai rabdare sa-ti raspunda omul?!...poate ca e blocat si nu poate tasta. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Iun 2013, 12:33

Dar ce se intampla cu infama cooperativa de nu mai spune nimic , sa fi ramas cu sechele dupa ultima"fuziune " cooperatista ?

:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns