Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de WBF » 20 Mai 2014, 21:16

StefanDinu scrie:Imi pare rau dar week-endul asta incepe campionatul ... asa ca mai rar pe rapitori.ro la barfe ... eu unul mi-am atins scopul: Fane a manvrat-o, lotul LRS a plecat in Bulgaria, LRS are un Campinat de spinning de pe mal. Ne vedem la anul.
Multa bafta Dinule.
Misto de pe mal, banui eu., nu stiu exact, dar pot banui.
Din barca pare mai ok, dar nah, chestie de gusturi...
Ai mancat cateva consoane dar lasam de la noi... limba romana poate fi agresata de diversi fara nici un fel de probleme.
Naspa sa te trolleze unu mic, verde si cu lopata....
Ca Fane si-a luat mumu, stiam toti ca asta se va intampla.....
Ca a dat cu mucii in fasole grav, evident nu te doare pe tine....
Ce scop ti-ai atins iarasi te priveste strict pe tine.....
La ce anul ne vedem, tu stiii....
Sa-ti traiasca CANPINATUL de spinning de pe mal zmeule. Al LRS evident.

victor kozec
junior
junior

Mesaj de victor kozec » 20 Mai 2014, 21:44

limba romana poate fi agresata de diversi fara nici un fel de probleme.
Naspa sa te trolleze unu mic, verde si cu lopata....

da multa dreptate ai ! apropo poti sa imi traduci te rog
"Naspa sa te trolleze unu mic, verde si cu lopata...." :roll:
sau e vreun dialect folosit intre tomberoanele verzi de cei ce scriu cu lopata? :roll:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2014, 21:44

WBF scrie:Ai mancat cateva consoane dar lasam de la noi... limba romana poate fi agresata de diversi fara nici un fel de probleme.
vocale ... iar eu cu gramatica nu prea am taine ... asa ca glumeste altcumva ... si inainte de P se pune M. IAr virgula pentru a evita cacofonia este un semn clar de probleme la vocabular.

WBF scrie:Ca Fane si-a luat mumu, stiam toti ca asta se va intampla.....
Aici e problema mea cu tine ... esti in cel mai bun caz un spectator ... dar ti-ai dat cu parerea ... prost ... dar superior. Si nici nu vreau sa stiu ce discurs ai fi avut daca Fane ar fi realizat ceva cat de mic.

Pana atunci insa iti mai aduci aminte?
WBF scrie: Dinule, perfect de acord cu tine, ca, costurile de competitie is suportate de sponsori si de banii proprii.
Vrei sa schimbi ceva sau explici nimic pe aici?

Esti constient ca din 2014, LRS, pe langa ca abia respira, nu mai trimite pe nimeni niciunde.
Ca nu are cum.

Oricat ati face voi bugete, v-ati pescui intre voi (Dinule, 2013 a fost de kkt pentru LRS) o sa trebuiasca sa faceti un pas.
In stanga sau in dreapta.
In ambele directii te intalnesti cu mine Dinule.
Nu cu Popica si nici cu vanatorii veseli.
Te astept sa-mi mai dai o mouje.
Eu acum ce sa fac? Ca nici nu-mi plac barbatii si sunt si bine crescut !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

victor kozec
junior
junior

Mesaj de victor kozec » 20 Mai 2014, 21:50

Mister Fisherman scrie:
Nu organizarea campionatului de pescuit a fost principalul scop al infiintarii federatiei, ci crearea cadrului legal necesar organizarii, administrarii si reglementarii practicarii pescuitului sportiv.
S-a inteles ? :lol: :lol: :lol:
S-a inteles de mult.tocmai aici e problema.scopul faraonului popeasca a fost sa puna **** pe cascaval.cascavalu ia fost suflat si popeasca a ramas cu ****....

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 20 Mai 2014, 22:11

Dinule, tu care esti ocupat pe final de saptamana, azi, fiind marti /miercuri, te trezesti zmeu?
Hai ma sa zambim. Maxim.
Spectator sau alte minuni, ok, pot zambi.
Si da, raman la parerea mea ca LRS abia respirira.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Mai 2014, 00:07

Acuma cand s-a terminat filmul e cat se poatede romaneste sa zici "a, da io am zis de la inceput ca o sa fie asa"...
Pai io cam tind sa cred ca nu prea ai stiut ca se va termina asa, din moment ce acu' cateva luni ai zis cu totul altceva, iar de acu' un an sa nu mai vorbim. Chiar nu inteleg suceala, de fapt nu am inteles-o niciodata...sa ne aplecam dupa cum bate vantul e o trasatura balcanica si inteleg ca face parte din obiceiurilel romanesti, dar cu tot respectul, nu pot fi de acord...poate nu am urmarit eu topicul cu suficienta atentie si interes si mi-o fi scapat ceva, dar nu cred! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 21 Mai 2014, 08:50

Din ciclul : "Vrabia de la Alba malai visa ! " azi va prezentam
Și dacă federația va fi admisă ca membru CIPS și va organiza CM 2014 din România, ce se va întâmpla? O să vă băgați unghia în gât ca pițigoii? Ar fi bine să vă moderați tonul, întrucât eu nu apăr decât un drept pe care federația îl are prin lege și care nu-i poate fi încălcat!

Îmi pare rău, dar pentru mine afilierea la CIPS nu este un vis, ci un lucru firesc. Și acesta se va realiza prin votul Congresului CIPS din 5 aprilie 2014.
PS Pentru mine afilierea la CIPS nu este o bucurie, ci o imensă responsabilitate pe care federația și-o asumă. Și nu fac infarct așa de ușor

Oricum nu ai cum să participi la niciun CM dacă nu ești legitimat de federație. Numai orbii nu văd ce se întâmplă în pescuitul sportiv!

:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 21 Mai 2014, 08:56

WBF scrie: Si da, raman la parerea mea ca LRS abia respirira.
Da, chiar asa ... prima etapa la mal incepe cu casa inchisa, buna treaba ;)

BTW - Poti sa-mi zici cu ce ne poate ajuta cadrul unei federatii de pescuit (pe toate disciplinele) Nu de alta, dar tocmai ce-am avut o discutie cu bulgarii - care au o federatie similara - si la ei sunt niste discutii mari, razboaie: cum se repartizeaza bugetele, prioritatile pe piste, spinningul din barca intra peste cei de la crap pe pista in antrenamente, etc!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 21 Mai 2014, 09:17

Gyorg scrie:Poti sa-mi zici cu ce ne poate ajuta cadrul unei federatii de pescuit (pe toate disciplinele)
o forma birocratica care face loc catorva scaune ocupate de capuse care manevreaza ceva banuti pentru a da din gura de pomana .

domnule WBF , afirmati ca LRS abia mai respira , probabil ca asa este , dar RESPIRA !!! , insa federatia in umbra careia v-ati adapostit este in putrefactie , consider ca ar fi demn si barbateste sa nu atacati si jigniti niste oameni care au ramas fermi pe pozitia lor si au crezut in cauza pentru care au luptat . daca tot va deziceti de popescu , deziceti-va si de obiceiurile lui

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Mai 2014, 09:50

Cristi Y scrie:
Gyorg scrie:Poti sa-mi zici cu ce ne poate ajuta cadrul unei federatii de pescuit (pe toate disciplinele)
o forma birocratica care face loc catorva scaune ocupate de capuse care manevreaza ceva banuti pentru a da din gura de pomana .

domnule WBF , afirmati ca LRS abia mai respira , probabil ca asa este , dar RESPIRA !!! , insa federatia in umbra careia v-ati adapostit este in putrefactie , consider ca ar fi demn si barbateste sa nu atacati si jigniti niste oameni care au ramas fermi pe pozitia lor si au crezut in cauza pentru care au luptat . daca tot va deziceti de popescu , deziceti-va si de obiceiurile lui

Asta cam asa e...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns