Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lazarini
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 19 Mai 2014, 18:42

Mister Fisherman scrie:Dupa "excelentul" rezultat (abandon prin neprezentare ) obtinut de lotul cooperatist dupa "deplasarea" din Bulgaria , urmeaza o noua competitie internationala inscrisa in calendarul oficial :lol:
De acesta data este vorba de World Clubs Championship Radece, Slovenia . Sa uram BAFTA intregii cooperative :lol: :lol: :lol:
Evident, asta daca competitia nu se va amana la cererea cluburilor membre :mrgreen:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Mai 2014, 20:23

Am intrat si eu pe forumul Federatiei de Carton sa aflu ultimele noutati halieutice... Cand colo, ultimul mesaj e din 7 aprilie.
Se pare ca noua generatie de pescari competitionali, in curs de formare, nu e prea familiarizata cu internetul. Nu, nu ma refer la burtosii cu chelie si sprancene carunte din finala de feeder, ci la tinerii care vin tare din urma si care nu s-au putut afrima in coruptul sistem agevepesist.
Alfel nu imi pot explica de ce bate vantul pe acolo, cand sunt atatea subiecte fierbinti de discutat ! :twisted:

http://www.frpsc.info/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2014, 23:01

...si banii pt deplasarea lotului federal sunt in cont, pana la ultimul leu. :-))) Nu ne ramane decat sa le uram succes! ;-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 20 Mai 2014, 07:37

steff scrie:... facem pariu ca se amana si "crapul"? :twisted:
Voi sunteti inconstienti? Macar de curiozitate, a studiat cineva prognoza meteo pentru perioada respectiva?
http://www.accuweather.com/ro/ro/rotbav ... 775?day=16
Dupa temperaturi caniculare de pana la 22 grade vineri urmeaza averse de ploaie sambata si duminica. Cum sa-ti poti permite sa expui oamenii la asa intemperii? Aveti o minima idee despre consecintele negative asupra organismului ale unor astfel de variatii de temperatura? Asta ca sa nu mai punem la socoteala si umiditatea, dusmanul cel mai mare al pescarului (pe principiul "apa nu-i buna, nici macar la genunchi").
In aceste conditii aceasta problema a facut obiectul unei analize temeinice, sens in care cluburile membre au propus trei date noi pentru desfasurarea CN Crap Etapa 1 (care, evident, se va transforma peste noapte in finala, asa cum ne-am obisnuit deja): joi dupa ploi, sfantu'asteapta si pastele cailor. Biroul executiv al federatiei va analiza cu maxima atentie si responsabilitate cele trei propuneri si va comunica celor interesati (deci nou voua, bah carcotasilor) deciziile ce vor fi luate.
S-a inteles, da? Sper ca s-a auzit si acolo in spate!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Mai 2014, 09:20

Nu organizarea campionatului de pescuit a fost principalul scop al infiintarii federatiei, ci crearea cadrului legal necesar organizarii, administrarii si reglementarii practicarii pescuitului sportiv.
S-a inteles ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 20 Mai 2014, 09:34

glumetul scrie: Nu organizarea campionatului de pescuit a fost principalul scop al infiintarii federatiei, ci crearea cadrului legal necesar organizarii, administrarii si reglementarii practicarii pescuitului sportiv.
Vorbim evident de organizarea, administrarea si reglementarea practicarii pescuitului sportiv sub toate cele trei forme de manifestare (sportiv, recreativ si de agrement) preluate, nu-i asa, de catre federatie.
Si cand s-a trezit, a vazut ca s-a luminat de ziua.... :headbash:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Mai 2014, 10:08

Cum vor participa anul viitor sportivii de performanta la competitiile oficiale daca cluburile lor nu sunt afiliate federatiei? Sper ca nu te indoiesti ca de anul viitor dreptul de a organiza competitii oficiale si de reprezentare internationala revine federatiei.

Cred ca nu se indoieste nimeni de afirmatiile mitomanului , nu ? Dreptul de a organiza "competitii oficiale" este facultativ si la discretia mitomanului , sper ca macar acum ati inteles :lol:
Sa nu va mai doara pe voi capu' ... daca , cand si cum organizeaza infama cooperativa "campetitiile oficiale" . Daca vrea mitomanul organizeaza , daca nu ... asta e :lol:
Nu pentru asta a fost infiintata infama cooiperativa , scopul ei este "crearea cadrului legal necesar organizarii, administrarii si reglementarii practicarii pescuitului sportiv". Se desfiintase ANPA si nu avea cine s-o inlocuiasca , dar s-a trezit unul de la Alba .care a considerat ca el este omul "providential" pentru pescuitul spotiv
Asa ca , mai usor cu organizarea CN , ca nu tine pe strada asta !

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Mai 2014, 11:26

Federația la rândul ei, are alte atribuții stabilite prin lege si Statut, mai precis să administreze pescuitul sportiv, ca ramură sportivă
.”Orice om normal la cap” intelege ca infama cooperativa are alte atrubutii si nu organizarea CN :lol: :lol: :lol: :lol:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 20 Mai 2014, 11:59

Mai Fane

Astia-as bat pla de tine la modul grav.
Si o meriti cu varf si indesat.
Sa inteleg ca ai dat de gard CM de crap, ai infrant si la restul de concursuri, vezi mizeria de la stationar...
E maxim gigelul care tine de ochi ciortanul...
Inteleg ca la rapitor "cluburile" au cerut derogare si amanare. Maxim.
Buget nu ai, la permise nu ai ajuns, ANPA ai luat cu flit, planurile marete is de mucava si aud ca te-au lasat balta si aia de-ti consumau bufetul suedez cu slanina si telemea de la agapele federale.
Brici cuaie.
Cred ca ai ajuns la final.
Ce-ti spuneam eu tie?
Incearca sa-ti amintesti.
Ca sa nu fiu nevoit sa-ti aduc aminte :)

PS: Stiu ca, calaresti forumurile ca un jocheu.
Si ca citesti asta la 5 min dupa ce scriu
Nu te izmeni cu mine ca-ti iei un mumu' de zile mari.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2014, 12:03

WBF scrie:Mai Fane

Astia-as bat pla de tine la modul grav.
Si o meriti cu varf si indesat.
Sa inteleg ca ai dat de gard CM de crap, ai infrant si la restul de concursuri, vezi mizeria de la stationar...
E maxim gigelul care tine de ochi ciortanul...
Inteleg ca la rapitor "cluburile" au cerut derogare si amanare. Maxim.
Buget nu ai, la permise nu ai ajuns, ANPA ai luat cu flit, planurile marete is de mucava si aud ca te-au lasat balta si aia de-ti consumau bufetul suedez cu slanina si telemea de la agapele federale.
Brici cuaie.
Cred ca ai ajuns la final.
Ce-ti spuneam eu tie?
Incearca sa-ti amintesti.
Ca sa nu fiu nevoit sa-ti aduc aminte :)

PS: Stiu ca, calaresti forumurile ca un jocheu.
Si ca citesti asta la 5 min dupa ce scriu
Nu te izmeni cu mine ca-ti iei un mumu' de zile mari.
Deci cum rămâne cu plecatul în Bulgaria? Ca mine sau ca tine ? N-am răbdare pana în toamna dar ce crezi pleacă lotul în Franța sau nu ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns