Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mai 2014, 18:19

S-au ''anihilat'' reciproc.. :lol: :lol: Da' sa nu fim rai..au un sponsor.

https://www.facebook.com/16091741400847 ... =1&theater

''any water Romania''...www.anywater.ro...producator de nade si momeli pentru crap..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 16 Mai 2014, 18:25

voi ati vazut cine e in poza de pe produsele de la anywater astia?

http://anywater.ro/index.php/joomshop/product/view/9/17

Lavinia noastra draga si scumpa

e treaba in familie asta .. ceva e putred.. si nu e de la boiles cu miros de mortaciune
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 16 Mai 2014, 19:55

steff scrie:Cam asa arata un finalist de carton.
Cu cata grija manipuleaza pestele... :shock: lefterescule, tie iti place?

Imagine

pestele este prezentat la poza fiind tinut conform indicatiilor antrenorilor profesionisti ai federatiei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce braconieri ordinari :lol: :lol: :lol: :lol: DAR FEDERALI !!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2014, 07:26

Asta-i cu dedicatie catre Popescu,federatie si sustinatori.. :D

https://www.facebook.com/LRSpinning/pho ... =1&theater

Acu' toata suflarea pescareasca stie ca lotul Romaniei a fost trimis prin ajvps..
...O pescarime care stie ca are nevoie de afilierea la FIPS a AGVPS-ului, dar nu si de afilierea cu membri, cluburi si acareturi la cooperativa lui domn’ Selaru, singurul cu care mai vrea sa vorbeasca Matteoli.......
http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... rilor.html
Adica in 2014 AGVPS nu va mai organiza niciun CN, nu va mai trimite loturi nationale la CM-uri. Nu-i va conveni nici lui Selaru si nici pescarilor de competitie sa ajunga in tribunal pentru uzurpare de calitati oficiale. Si asa va fi si in 2015, si in 2016, si cat va trebui pentru ca regulamentele FIPS sa dezafilieze AGVPS pentru lipsa de activitate. Credeti ca la Ministerul Tineretului si Sporturilor va plange cineva? Evident ca nu! Eu cred ca nici macar la AGVPS nu va plange nimeni, atata timp cat o strategie viabila de combatere a Federatiei este ca pescuitul nu e sport, ci doar pantofareala de duminica cu gratare, bere si multe, multe permise.
''Pantofareala de duminica'' mi se pare ca a fost eticheta cea mai potrivita pentru asa zisa ''finala'' federala de la Lugoj..Dealtfel evenimentul nici macar nu a fost consemnat in presa :D Oare de ce??

Popescule.... :D cum se face ca putem citi on line despre prima etapa a campionatului Ungariei la crap,si despre incredibila ,nemaivazuta FINALA la feeder-quivertip,organizata de catre singurul organism recunoscut de LEGE...nimic??

Eu tare as fi fost curios cum a reflectat presa concursul tau.. :lol: :lol: :lol:

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Mai 2014, 11:25

Va rog sa nu-l mai intrebati de marile "finale' cooperatiste , nu poate sa va raspunda ...este la ora mesei si are gura plina cu CIORTANII prinsi acolo !

:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2014, 11:29

mynu_cs scrie:voi ati vazut cine e in poza de pe produsele de la anywater astia?

http://anywater.ro/index.php/joomshop/product/view/9/17

Lavinia noastra draga si scumpa

e treaba in familie asta .. ceva e putred.. si nu e de la boiles cu miros de mortaciune
Faliment scrie pe ei !!! Si s-ar putea la toata familia. .. :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Mai 2014, 16:37

Mitomane , am auzit ca esti in Bulgaria cu lotul cooperatist , conform "calendarului oficial" al infamei cooperative :lol: :lol: :lol:
Tu ai desemnat lotul sau "antrenorul federal" angajat de cooperativa ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 17 Mai 2014, 17:27

zavera scrie:
razvan m. scrie:Eu m-am prezentat pentru LRS, in procesul de ordonanta presedintiala, doar la Judecatoria Alba. La Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti s-a prezentat colegul nostru Constantin Cojocaru. LRS are oameni competenti peste tot, deci nu era nevoie sa bat drumul de la Arad pana la Bucuresti doar pentru a-i da peste nas lui Popescu. :lol:

Felicitari inca o data, Costica ! :D
Sa-l felicitam atunci (si) pe dl.Constantin Cojocaru ! Tu citesti, Fane-Sobolane ?
Inveti fair-play de la dl.Mihuta ? Macar atat sa-ti intre in tartacuta si tot ar fi bine.

Eu cred ca totusi lui Razvan trebuie multumit in primul rand...pentru ideea geniala cu "necompetenta" judecatoriei de la Alba...aici a fost miscarea principala :wink: ....altfel si acum ne prindeam "capul" printre bucile grefierei batrane si grase....care "pierde" hartii!!! :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2014, 17:46

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Mai 2014, 18:02

apsalba scrie:Nu vă bucurați prea tare. Loturile naționale ale României nu or să mai aibă șansa să participe la Campionatele Mondiale. Până nu se va lămuri situația în România. ....
apsalba scrie:Perdanții sunt cei care au crezut că vor putea participa la Campionate Mondiale dacă federația nu va fi acceptată ca membru CIPS. În situația de față, nu va mai participa nici o echipă din România la Competițiile de sub egida CIPS ...
apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. ....
apsalba scrie:O să vezi CM din Bulgaria la televizor.
apsalba scrie:...Dar mai bine vezi cum te justifici in fata celor pe care i-ai mintit ca ii duci la CM in Bulgaria. La asta se referea calcatul pe gat....
apsalba scrie:... aveți grijă să nu apară numele României pe vreun document oficial, cum ar fi de exemplu, un clasament FIPS. Și vezi că avocatul care vă reprezintă acum este cam subțirel.
Popescule nu vreau sa te amărăsc mai mult dar ... De fapt pe cine păcălesc eu? Ba vreau! Uite aici:
Imagine
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns