https://www.facebook.com/16091741400847 ... =1&theater
''any water Romania''...www.anywater.ro...producator de nade si momeli pentru crap..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
steff scrie:Cam asa arata un finalist de carton.
Cu cata grija manipuleaza pestele...lefterescule, tie iti place?
http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... rilor.html...O pescarime care stie ca are nevoie de afilierea la FIPS a AGVPS-ului, dar nu si de afilierea cu membri, cluburi si acareturi la cooperativa lui domn’ Selaru, singurul cu care mai vrea sa vorbeasca Matteoli.......
''Pantofareala de duminica'' mi se pare ca a fost eticheta cea mai potrivita pentru asa zisa ''finala'' federala de la Lugoj..Dealtfel evenimentul nici macar nu a fost consemnat in presaAdica in 2014 AGVPS nu va mai organiza niciun CN, nu va mai trimite loturi nationale la CM-uri. Nu-i va conveni nici lui Selaru si nici pescarilor de competitie sa ajunga in tribunal pentru uzurpare de calitati oficiale. Si asa va fi si in 2015, si in 2016, si cat va trebui pentru ca regulamentele FIPS sa dezafilieze AGVPS pentru lipsa de activitate. Credeti ca la Ministerul Tineretului si Sporturilor va plange cineva? Evident ca nu! Eu cred ca nici macar la AGVPS nu va plange nimeni, atata timp cat o strategie viabila de combatere a Federatiei este ca pescuitul nu e sport, ci doar pantofareala de duminica cu gratare, bere si multe, multe permise.
Faliment scrie pe ei !!! Si s-ar putea la toata familia. ..mynu_cs scrie:voi ati vazut cine e in poza de pe produsele de la anywater astia?
http://anywater.ro/index.php/joomshop/product/view/9/17
Lavinia noastra draga si scumpa
e treaba in familie asta .. ceva e putred.. si nu e de la boiles cu miros de mortaciune
zavera scrie:Sa-l felicitam atunci (si) pe dl.Constantin Cojocaru ! Tu citesti, Fane-Sobolane ?razvan m. scrie:Eu m-am prezentat pentru LRS, in procesul de ordonanta presedintiala, doar la Judecatoria Alba. La Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti s-a prezentat colegul nostru Constantin Cojocaru. LRS are oameni competenti peste tot, deci nu era nevoie sa bat drumul de la Arad pana la Bucuresti doar pentru a-i da peste nas lui Popescu.![]()
Felicitari inca o data, Costica !
Inveti fair-play de la dl.Mihuta ? Macar atat sa-ti intre in tartacuta si tot ar fi bine.
apsalba scrie:Nu vă bucurați prea tare. Loturile naționale ale României nu or să mai aibă șansa să participe la Campionatele Mondiale. Până nu se va lămuri situația în România. ....
apsalba scrie:Perdanții sunt cei care au crezut că vor putea participa la Campionate Mondiale dacă federația nu va fi acceptată ca membru CIPS. În situația de față, nu va mai participa nici o echipă din România la Competițiile de sub egida CIPS ...
apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. ....
apsalba scrie:O să vezi CM din Bulgaria la televizor.
apsalba scrie:...Dar mai bine vezi cum te justifici in fata celor pe care i-ai mintit ca ii duci la CM in Bulgaria. La asta se referea calcatul pe gat....
Popescule nu vreau sa te amărăsc mai mult dar ... De fapt pe cine păcălesc eu? Ba vreau! Uite aici:apsalba scrie:... aveți grijă să nu apară numele României pe vreun document oficial, cum ar fi de exemplu, un clasament FIPS. Și vezi că avocatul care vă reprezintă acum este cam subțirel.