Aicirazvan m. scrie:Pe unde scrie aberatiile astea, ca as vrea sa le citesc si eu ?
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 7-525.html
Mitomanul incearca sa prostesca lumea pe crapmania

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aicirazvan m. scrie:Pe unde scrie aberatiile astea, ca as vrea sa le citesc si eu ?
Pescuitul sportiv va merge înainte. Iar cei care își fac iluzii că vor mai merge să reprezinte România la Competiții internaționale CIPS, ar face bine să fie atenți la ce va urma și să nu se iluzioneze că vor mai avea o asemenea ocazie. Participările echipelor reprezentative la competiții internaționale se lămuresc în România, nu la FIPS
...............................................................................................................................................................................................
PS Nici nu știți ce bine am făcut pescuitului sportiv din România.
Chemati o ambulanta care are in dotare si o camasa de fortaCare pescari sportivi? Te consideri și tu unul dintre ei? Ați tot dat în federație că nu este în stare de nimic. Se pare că este totuși în stare, dacă fără acordul ei nu se poate organiza o competiție oficială în România. Nu fiți disperați. Pescuitul sportiv de competiție merge înainte și fără voi, dacă nu sunteți capabili să pricepeți că trebuie să respectați legile.
PS Eu am salvat România de la o catastrofă. Dar chestiile astea voi nu aveți de unde să le știți. Oare nu s-a întrebat nimeni de ce MTS l-a trimis pe Bentu la federație? Bineînțeles că Bentu bagă capul la nisip ca struțul, pentru că nu trebuie să știe tot profanul care erau dedesubturile acestei competiții. Așa că „ciocul mic” și consolați-vă cu gândul că în fapt nu reprezentați nimic. Sunteți numai buni de gură și de scos măscării pe goarnă. Cu astfel de specimene nu se poate construi nimic serios. E doar pierdere de vreme.