Aicirazvan m. scrie:Pe unde scrie aberatiile astea, ca as vrea sa le citesc si eu ?
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 7-525.html
Mitomanul incearca sa prostesca lumea pe crapmania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Aicirazvan m. scrie:Pe unde scrie aberatiile astea, ca as vrea sa le citesc si eu ?

Pescuitul sportiv va merge înainte. Iar cei care î?i fac iluzii c? vor mai merge s? reprezinte România la Competi?ii interna?ionale CIPS, ar face bine s? fie aten?i la ce va urma ?i s? nu se iluzioneze c? vor mai avea o asemenea ocazie. Particip?rile echipelor reprezentative la competi?ii interna?ionale se l?muresc în România, nu la FIPS
...............................................................................................................................................................................................
PS Nici nu ?ti?i ce bine am f?cut pescuitului sportiv din România.

Chemati o ambulanta care are in dotare si o camasa de fortaCare pescari sportivi? Te consideri ?i tu unul dintre ei? A?i tot dat în federa?ie c? nu este în stare de nimic. Se pare c? este totu?i în stare, dac? f?r? acordul ei nu se poate organiza o competi?ie oficial? în România. Nu fi?i dispera?i. Pescuitul sportiv de competi?ie merge înainte ?i f?r? voi, dac? nu sunte?i capabili s? pricepe?i c? trebuie s? respecta?i legile.
PS Eu am salvat România de la o catastrof?. Dar chestiile astea voi nu ave?i de unde s? le ?ti?i. Oare nu s-a întrebat nimeni de ce MTS l-a trimis pe Bentu la federa?ie? Bineîn?eles c? Bentu bag? capul la nisip ca stru?ul, pentru c? nu trebuie s? ?tie tot profanul care erau dedesubturile acestei competi?ii. A?a c? „ciocul mic” ?i consola?i-v? cu gândul c? în fapt nu reprezenta?i nimic. Sunte?i numai buni de gur? ?i de scos m?sc?rii pe goarn?. Cu astfel de specimene nu se poate construi nimic serios. E doar pierdere de vreme.