discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

razvan m. scrie:Da-ne un link cu regulamentul la care faci referire, ca poate ti l-a tradus gresit Google Translate !
http://frpsc.ro/noul-regulament-oficial ... s-ed-crap/
Fi atent la termeni. Se vorbește de federații și de natiuni. Știu, o să zici că AGVPSR este federație natională, dar și tu în prostia ta nu crezi acest lucru. Oricum, o să ai ocazia să arăți ce știi în instanță. Până pe 13 mai nu mai este mult.
-
razvan m.
- veteran

-
Cum nu mai e mult pana in 25 august, cand multiubitul conducator suprem al pescarilor va implini augusta varsta de 58 de ani, cred ca ar fi bine sa ne gandim de pe acum la un cadou care sa exprime recunostinta noastra, a pescarilor, pentru cadrul oferit pasiunii noastre de institutia domniei sale !
Tortul asta ar merge ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
semlecangheorghe
- veteran

Nu-i mai intelept sa zici asta dupa,eventual??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:Nu-i mai intelept sa zici asta dupa,eventual??
Așa ar trebui, dar este dus de val.
Apropo mihuță, ce zici de regulamentul în cauză că văd că eviți subiectul!
PS Până la eveniment, probabil că mulți vor deveni amintiri. Și eu nu am de gând să pun pușca pe dreapta. Probabil dacă mă ajută dobitocul ăla de moldovean cu băieții din Tighina.
Admin, tu nu vezi ce se spune pe aici? Sau aprobi amenințările voalate cu moartea făcute pe forumul tău?
-
zavera
- veteran

apsalba scrie:razvan m. scrie:Da-ne un link cu regulamentul la care faci referire, ca poate ti l-a tradus gresit Google Translate !
Fi atent la termeni. Se vorbește de federații și de natiuni. Știu, o să zici că AGVPSR este federație natională, dar și tu în prostia ta nu crezi acest lucru. Oricum, o să ai ocazia să arăți ce știi în instanță. Până pe 13 mai nu mai este mult.
Scatofagule, CIPS tocmai ţi-a dat papucii. Ai uitat, sclerozatule?
Pe cine minţi?
Încerci să lansezi bombe, dar pe gură nu-şi ies decât băşini puturoase.

-
viorel.
- veteran

Dom presidinte, cum e cum prima etapa ?
Vad ca schimbi subiectul
Transformati braila in etapa oficiala ? Cum stati cu vizele medicale, legitimarile, masina de pomperi si omologarea pistei?
pescar particular
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:semlecangheorghe scrie:Nu-i mai intelept sa zici asta dupa,eventual??
Așa ar trebui, dar este dus de val.
Apropo mihuță, ce zici de regulamentul în cauză că văd că eviți subiectul!
PS Până la eveniment, probabil că mulți vor deveni amintiri. Și eu nu am de gând să pun pușca pe dreapta. Probabil dacă mă ajută dobitocul ăla de moldovean cu băieții din Tighina.
Admin, tu nu vezi ce se spune pe aici? Sau aprobi amenințările voalate cu moartea făcute pe forumul tău?

Hooo nu te ambala..Nu ma adresam lui Razvn,ci tie in persoana.Intimplarea a facut sa postam probabil simultan,doar ca mesajul lui Mihutza a intrat inaintea mesajului meu..

Faza era cam asa..
razvan m. scrie:
Da-ne un link cu regulamentul la care faci referire, ca poate ti l-a tradus gresit Google Translate !
Fi atent la termeni. Se vorbește de federații și de natiuni. Știu, o să zici că AGVPSR este federație natională, dar și tu în prostia ta nu crezi acest lucru.
Oricum, o să ai ocazia să arăți ce știi în instanță. Până pe 13 mai nu mai este mult.
Popescule,oare nu ar fi mai intelept sa zici ce-i subliniat cu rosu,
dupa13 mai ,eventual???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

Sunt pregătit gigione, stai liniștit. Sunt conștient că numai instanța poate dezlega îmbârligăturile făcute de AGVPSR, susținută de LRS. Și când totul va fi lămurit, bănuiesc că fiecare, dacă au un dram de demnitate, își vor asuma faptele comise. Așa ar fi corect, dar mă îndoiesc că partea adversă va fi capabilă de asemenea gesturi. Presimt că vor deveni niște jalnici pupători de dosuri.