Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de cezar.ch » 17 Apr 2014, 14:48

Una peste alta, este mare pacat că s-a pierdut (sau se va pierde, probabil), organizarea CM Crap La Corbu.
Oare în cate domenii suntem competitivi, capabili sa iesim primii din lume?
Nici nu mai conteaza cine este vinovatul, si MTS-ul, si AGVPS-ul, si FRPSC ar trebui sa-si pună întrebari si sa caute răspunsuri.
Eventual sa le si gaseasca. :fluch

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Apr 2014, 14:52

cezar.ch scrie:Una peste alta, este mare pacat că s-a pierdut (sau se va pierde, probabil), organizarea CM Crap La Corbu.
Oare în cate domenii suntem competitivi, capabili sa iesim primii din lume?
Nici nu mai conteaza cine este vinovatul, si MTS-ul, si AGVPS-ul, si FRPSC ar trebui sa-si pună întrebari si sa caute răspunsuri.
Eventual sa le si gaseasca. :fluch
Popescu nu e vinovat niciodata! El respecta legea si statul de drept! Si interesele! Ale federatie ! Ce credeati ca o sa zic alea personale ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Apr 2014, 14:54

Adelin scrie:Sti ce observ eu tataie, ca iei foc când auzi de bani...asta te doare de fapt: banii!!!! Lefterescule, cum te-am ginit...
Nu te-ai prins! Nu pe mine mă interesau banii, ci pe coorganizatori! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar primesc acum lectia binemeritată. Federația a denuntat unilateral Întelegerea încă de luna trecută. Nu vrem să o amestecăm cu infractorii. De unde ai tras concluzia că ne interesau banii? Nu vezi ce sume se vehiculează pe acolo? O să rămâneți blocați când veți afla cine a furnizat ingredientul! Poate vă luminează daravela!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2014, 15:01

Cititi mai jos ce au patiot alti "smecheri: cu CIS, care au crezut ca... au inventat ei coda la pruna cu legea 69/2000 in mana

http://fcpr.ro/articol-f-c-p-r-a-obtinu ... r-s-c.html

Sperca are acum de unde sa se inspire si AGVPS in procesul intentat de infama cooperativa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 17 Apr 2014, 15:02 de către Mister Fisherman, modificat 1 dată în total.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Apr 2014, 15:01

apsalba scrie:daravela, nu spune chiar tot despre mânăria de la Corbu din 2012. Oamenii ăștia or să înceapă să gândească și o să înceapă să-mi dea dreptate mie. Lasă-i așa aburiți ca să creadă că eu sunt dușmanul pescuitului sportiv din România, nu cei care sunt cercetați de DNA.
PS Oare Matteoli știe de dosarul DNA? Și cum oare a fost convins să-l mai dea odată României? Și tu și alții mă acuzați pe mine că vreau să vă iau mărunțișul din buzunar. Văd că știi sumele corecte care s-au manevrat. Coincid cu cele pe care le aveam și eu. Acum întelegi care era miza organizării celui de-al II-lea CM de crap din România?
Asta cu ingredientul cu care s-au furajat peștii au dat-o pe goarnă pentru prima dată englezii, chiar după CM 2012. Mai ai să spui și cine a fost furnizorul păpicii pentru ciortani! Îl ști?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Moş Bodrângă, informaţiile alea sunt publice de mult
Iar miza ta, booşorogule, o constituie tocmai banii ăia. Cifrele ţi le poate confirma şi dl.Andrei Vlădeanu, ciracul tău, care s-a înfruptat copios în trecut din prăjitură, iar acum AGVPS l-a gonit de la masa cu bunătăţi.
De aia a venit la federaţie, crezând că poate băga botul în troaca ta...nu a crezut că este chiar goală de tot.
Acuma ai înţeles faza cu ingredientele? Cu "antrenorul federal" Vlădeanu...
Panaramă, şi dacă te acceptau ăia la CIPS, nu vedeai decât fărâmituri...doar nu era prost Vlădeanu să furnizeze ingredientele alea prin federaţie.
Eşti retard sau sclerozat, de nu ai înţeles toate astea ? Noroc că v-a şutuit CIPS, că altfel făceai apoplexie, băi Parkinson.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Apr 2014, 15:02

apsalba scrie:Nu vrem să o amestecăm cu infractorii. De unde ai tras concluzia că ne interesau banii?
De ce vorbesti tu la plural ? Esti majestate ? Nu mai creea comfizia ca in federatia lui Popescu este mai mult de un om! TU !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Apr 2014, 15:08

apsalba scrie:
Adelin scrie:Sti ce observ eu tataie, ca iei foc când auzi de bani...asta te doare de fapt: banii!!!! Lefterescule, cum te-am ginit...
Nu te-ai prins! Nu pe mine mă interesau banii, ci pe coorganizatori! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar primesc acum lectia binemeritată. Federația a denuntat unilateral Întelegerea încă de luna trecută. Nu vrem să o amestecăm cu infractorii. De unde ai tras concluzia că ne interesau banii? Nu vezi ce sume se vehiculează pe acolo? O să rămâneți blocați când veți afla cine a furnizat ingredientul! Poate vă luminează daravela!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Întreabă-l pe Vlădeanu...sau şantajează-l...poate te milueşte cu vreo atenţie, covrig, biscuite, măslină...să-ţi mai treacă foamea, Ghiorţăilă. :D :D :D :D :D :D

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2014, 15:11

Poate se inspira de aici si avocatii sau juristii AGVPS... si toti cei care vor sa termine cu infama cooperativa :lol: :lol: :lol:

http://fcpr.ro/ORDIN%20CABINET%20MINISTRU.pdf

La infama cooperativa nici nu prea are ce sa abroge ,ca ea nu are ordin de recunostere a pescuitului ca sport :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Apr 2014, 15:15

Mister Fisherman scrie:Poate se inspira de aici si avocatii sau juristii AGVPS... si toti cei care vor sa termine cu infama cooperativa :lol: :lol: :lol:

http://fcpr.ro/ORDIN%20CABINET%20MINISTRU.pdf

La infama cooperativa nici nu prea are ce sa abroge ,ca ea nu are ordin de recunostere a pescuitului ca sport :lol: :lol: :lol:
N-are cine ... sunt mai depasiti decat schizoidul de serviciu!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Apr 2014, 15:19

Scrie răspuns