Esti prost? De fapt stai ca stiu! Esti prost! Si nu iti fa tu probleme de vecinii mei ... doi sunt judecători la sectorul 2.apsalba scrie:Pai la Tribunal l-ati trimis pe mihuta. Si daca sentinta va fi in favoarea federatiei, o sa te trezesti cu un executor judecatoresc la usa. Ce-or sa zica vecinii?
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
- StefanDinu
- veteran
Nu ii mai trimite pe oameni degeaba ... vom avea closete ecologice.apsalba scrie:O sa ai ocazia sa constati ca voi fi acolo. Nu personal, ci printr-un corp de control care va va intreba de sanatate! Si va va aplica ceva sanctiuni.viorel. scrie:senilule!
de abia astept prima etapa din CN Alrs , sa apari pe acolo sa vezi baitze ce faci
Si nu este necesar sa pui alti oameni in situatii jenante ... din nou. Păsărică lașă! De ce nu vi mai tu acolo cu CIS-ul in mana? Sa predici tu legalitatea si cadrul legal oferit. Sa le arati oamenilor cum smecheri din cluburi si din LRS ii fura de bani si cum doar tu esti calea cea dreapta ... singura cale. Cea legala.
Dar stai putin ... tu nu ai oameni in federatia de 2 bani.
- StefanDinu
- veteran
Pai după ce ai mânărit întâmpinările ce așteptai? Sa trimitem instalatorul? Sau femeia de serviciu? Doar asa ai si tu sanse de izbândă. Ia zi tu! La Bucuresti pe ce te bazezi? Pe sutul in gura luat in San Marino? Pe cele -0,5 cluburi reale/ sportivi reali din federatia de fum? Pe calendarul competitional care are sanse 1% sa fie pus in practica?apsalba scrie:Pai la Tribunal l-ati trimis pe mihuta.
Sau crezi ca o sa vin eu in sala si sa spun judecatorului "A zis Popescu ca va da **** !!!" ?
- semlecangheorghe
- veteran
.............. printr-un corp de control ...............
Anu' asta am zis ca o sa cresc vreo 2-3 curcani..

Asa ca ,nea Fane,te rog sa nu te opresti din emiterea unor perle de genul celei citate,ca am in ratia zilnica la curcile mele cate o ''pastila da ras''dintr-asta..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Fanica draga, tu te mai ocupi de organizarea de competitii federale, sau ai abandonat ideea?! ...nu de alta dar te vad asa iesit la lupta si mie teama ca ai uitat ce calendar incarcat ai pe 2014.
)))))

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Eu nu uit nimic. Roagă-te la Dumnezeu să nu te țin eu minte pe tine.
Sunt convins ca nu o sa ma uiti in viata asta, si nici in urmatoarea.
))

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nici tu pe mine. Sunt coșmarul tău!

-
- veteran
Mitomane , dupa ce o sugi cu ordonanta sa vii aici sa-ti mai dam si noi sa ne sugi de ciortan

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- StefanDinu
- veteran
Ia utie unde era zanul ... mumie s-a deschis si azi sarcofagul?apsalba scrie:Nici tu pe mine. Sunt coșmarul tău!![]()
![]()
![]()
Tu nu pricepi ca nu ai ce sa ne faci ? Nu pricepi?
Noi in schimb iti luam mancarea de la gura ... si pensia ... si scopul de a trai ... iti luam tot. Daca noi pierdem nu este mare problema ... dar tu o sa pierzi totul. Stai! Deja ai pierdut totul. Ordonanta este ultimul pai de care te mai ti sa nu te ia tavalugul. Razvane! Ce faci frate cu foarfeca aia la paiul presedintelui? Nu ti-e mila de el? Nici tie ? Taie frate! Taie ! Sa curga sange si sa plaga !