Sa nu fi ajuns inca nicio veste pe la ei ?!

Sau poate nobila misiune de unificare a formei (FRPS) cu fondul (pescarii de competitie) a incetat odata cu esuarea proiectului afilierii la FIPS ?!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adică, Ministerul Tineretului şi Sportului poate autoriza participarea la competiţie NUMAI la cererea FRPS?Mister Fisherman scrie:Mitomane , de "victoria" asta nu zici nimic ?![]()
![]()
![]()
http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosa ... id_inst=57
dar de aberatia asta cretinoida scoasa de mintea ta bolnava ?![]()
![]()
![]()
Nu pleacă nimeni la Mondiale dacă delegația din care face parte nu are autorizația de participare la respectiva competiție eliberată de MTS la cererea FRPS
![]()
![]()
Odata cu infama cooperativa s-au compromis si "zeii halieutici" , cai care se doreau formatorii de opinie in randul pescarilorrazvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()
Sa nu fi ajuns inca nicio veste pe la ei ?!![]()
Sau poate nobila misiune de unificare a formei (FRPS) cu fondul (pescarii de competitie) a incetat odata cu esuarea proiectului afilierii la FIPS ?!!
zavera scrie:
Adică, Ministerul Tineretului şi Sportului poate autoriza participarea la competiţie NUMAI la cererea FRPS?
Dacă nu cere FRPS, dar cere Clubul X (cu CIS !!!), câştigător al competiţiei naţionale şi desemnat să reprezinte România la CM la competiţia CIPS/FIPSed, MTS nu poate autoriza participarea?
Sau dacă cer cluburile sportivilor care formează lotul naţional?
AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS odată cu autorizarea federației.
Ieri am notificat CIPS asupra faptului că AGVPSR, nefiind recunoscută de statul român ca structură sportivă, nu mai are calitate de membru și am solicitat formularele de afiliere pentru federație.
Te atenționez că dacă AGVPSR mai trimite pescari sportivi în numele României săvârșește infracțiunea de uzurpare de calități oficiale
Razvan, bucura-te de cei 40 de ani si nu te mai agita asa ... nu generaliza, nu baga toata televiziunea in acceasi oala. Dupa ce am vazut postarea ta pe PVTV, l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...razvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()
Disperat rau, pe cine naiba mai crede ca poate convinge?cristi.albu scrie:......l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...
cristi.albu scrie:Razvan, bucura-te de cei 40 de ani si nu te mai agita asa ... nu generaliza, nu baga toata televiziunea in acceasi oala. Dupa ce am vazut postarea ta pe PVTV, l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...razvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()