Sa nu fi ajuns inca nicio veste pe la ei ?!
Sau poate nobila misiune de unificare a formei (FRPS) cu fondul (pescarii de competitie) a incetat odata cu esuarea proiectului afilierii la FIPS ?!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adic?, Ministerul Tineretului ?i Sportului poate autoriza participarea la competi?ie NUMAI la cererea FRPS?Mister Fisherman scrie:Mitomane , de "victoria" asta nu zici nimic ?![]()
![]()
![]()
http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosa ... id_inst=57
dar de aberatia asta cretinoida scoasa de mintea ta bolnava ?![]()
![]()
![]()
Nu pleac? nimeni la Mondiale dac? delega?ia din care face parte nu are autoriza?ia de participare la respectiva competi?ie eliberat? de MTS la cererea FRPS
![]()
![]()

Odata cu infama cooperativa s-au compromis si "zeii halieutici" , cai care se doreau formatorii de opinie in randul pescarilorrazvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()
Sa nu fi ajuns inca nicio veste pe la ei ?!![]()
Sau poate nobila misiune de unificare a formei (FRPS) cu fondul (pescarii de competitie) a incetat odata cu esuarea proiectului afilierii la FIPS ?!!
zavera scrie:
Adic?, Ministerul Tineretului ?i Sportului poate autoriza participarea la competi?ie NUMAI la cererea FRPS?
Dac? nu cere FRPS, dar cere Clubul X (cu CIS !!!), câ?tig?tor al competi?iei na?ionale ?i desemnat s? reprezinte România la CM la competi?ia CIPS/FIPSed, MTS nu poate autoriza participarea?
Sau dac? cer cluburile sportivilor care formeaz? lotul na?ional?

AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS odat? cu autorizarea federa?iei.
Ieri am notificat CIPS asupra faptului c? AGVPSR, nefiind recunoscut? de statul român ca structur? sportiv?, nu mai are calitate de membru ?i am solicitat formularele de afiliere pentru federa?ie.
Te aten?ionez c? dac? AGVPSR mai trimite pescari sportivi în numele României s?vâr?e?te infrac?iunea de uzurpare de calit??i oficiale

Razvan, bucura-te de cei 40 de ani si nu te mai agita asa ... nu generaliza, nu baga toata televiziunea in acceasi oala. Dupa ce am vazut postarea ta pe PVTV, l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...razvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()
Disperat rau, pe cine naiba mai crede ca poate convinge?cristi.albu scrie:......l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...

cristi.albu scrie:Razvan, bucura-te de cei 40 de ani si nu te mai agita asa ... nu generaliza, nu baga toata televiziunea in acceasi oala. Dupa ce am vazut postarea ta pe PVTV, l-a sunat Sorin pe Nea Fane care a scaldat-o iar ... nu s-a afiliat nicio federatie. Mai nou cica s-ar fi intalnit numai FIPS, adica pe partea de competitii, despre afiliere mai asteptam la CIPS. Cand? Nu stiu... Cu alte cuvinte o mai scaldam o vreme...razvan m. scrie:Tot dau refreshuri pe saitul televiziunii aservite FRPS si nu gasesc niciun Breaking News despre Congresul CIPS. Decat o tacere suspecta...![]()