Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Mar 2014, 11:36

Aia de la Ziua se pare ca nu te cunosc si nici n-au citit prevederile art 37 din legea 69/2000 , lerge de care tu te prevalezi pentru a pune mana pe vanzarea permisele de pescuit prin infama cooperativa
Asa ca , lasa-ne cu manipularile astea expirate ! :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mar 2014, 11:38

Ce faci modestule? Ai început sa te citezi pe tine? Pai nu-i o noutate! Lasa ca bag si eu material la ziar imediat! Mare scofala! Marele ziarist a luat prostia ta si a dat-o mai departe! Nu o sa mai dorm la noapte !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mar 2014, 11:40

Imagine

Asta este viitorul pescuitului in Romania: un băiețel cu sacul de peste pipăit de un moșneguț libidinos, cu cravata (tu mai ai si alta in afara de asta verde) si parpalac!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mar 2014, 11:43

Lasa ca le dau eu material baietilor din presa ... pana atunci nu mai plange pe la colturi! Esti un paduche si asa o sa ramai!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Mar 2014, 11:47

Fosta mare baschetbalistă spune că nu e nimic adevărat, și că rolul MTS s-a încheiat anul trecut, în aprilie, când MTS a recunoscut federația, însă doar forțată de instanțe. Carmen Tocală spune că oamenii ar vrea și altceva. „Miza adevărată sunt apele din România, pe care această federație vrea să le ia de Ministerul Mediului, plus taxele pentru permisele de pescuit, în prezent colectate de AGVPS", a declarat pentru ZIUAnews oficialul de la MTS[/size]

Pana si astia de la MTS si-au dat seama cat esti de fomist :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Mar 2014, 12:13

Cred ca musiu' a pozat pe acolo in victima, cu sacoul ponosit, pulovar lalau si dintii ravasiti prin gura i-a impresionat pe aia de la MTS care l-au ajutat pe sărman. Acuma si-au dat seama ca i-a inselat cu ambalajul. :-)))) BRAVO, FANICA I-AI FACUT!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mar 2014, 12:17

apsalba scrie:„Sunt primiţi la campionatele de afaeră, că ăia nu ştiu legile noastre. Normal, echipele reprezentative nu pot să plece din ţară decât cu autorizaţia emisă de Ministerul Tineretului şi Sportului, la cererea federaţiilor sportive naţionale. Ei au cerut acuma la minister să le dea autorizaţie, dar doamna Tocală nu le răspunde la scrisoare, eu am văzut făcut răspunsul unde scria că federaţiile sportive pot să trimită loturi şi doamna Tocală nu le trimite răspunsul şi ăla merge pe acceptare tacită. Mie Tocală nu mi-a răspuns de 10 luni, de când îi tot scriu să răspundă federaţiilor internaţionale".
Pai bine mai hodorog prost! Cum e? E cu acceptare tacita sau nu? Si cine trocii mei esti tu pacaliciule, de trebuie sa iti raspunda toti ? Prosti sunt ziaristii ca iau tot rahatul lopatat de tine si il pun in ziar !!! Daca se trezesc astia cu un proces ??? Ce faci ??? Ca raspunderea de informatii false cu rea credinta e problema ta si nu a ziaristului !!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 25 Mar 2014, 13:18

StefanDinu scrie:
Tampeniile astea ne-au adus azi aici. Tu crezi ca am glumit cand ti-am spus in emisiune ca din cauza ta s-a ajuns la dezastrul actual? RNP nu trebuie sa adminsitreze raurile de munte ... sa le lasam de izbeliste. ARBDD-ul nu trebuie sa administreze delta ... sa o lasam de izbeliste.
Foarte adevarat Stefan, din cauza acestui dezechilibrat am pierdut tot pastravul de pe raurile de munte. Bolboci a fost devastat de peste dupa interzicerea dreptului RNP-ului de control, si alte exemple sunt in toate tara.

Cum i-am spus si eu la telefon: "Esti ca un virus in care orice atingi distrugi"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mar 2014, 13:50

Popescule, tu chiar nu observi ca NIMENI din lumea crapista nu te vrea?
Dar cine din lumea asta il vrea? Poate pe lumea cealalta !!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 25 Mar 2014, 14:16

Uite ca vin cu o propunere contructiva ptr Popescu: face un buget cu cat l-a costat constituirea FRPS, documente cu acte fara spagile aferente. Noi facem o cheta si ii dam banii cu conditia sa-i dea demisia el si tot AG-ul.
Macar recuperezi si tu ceva.
Oferta este valabila pana pe 05.Aprilie 2014. Dupa, jumatate de pret din totalul costurilor!

Apropo, gasim noi pe cineva la fel de "capabil" ca tine sa conduca acesta federeatie. Fi sigur ca nu va fi cel care contribuie mai mult, ci va fi cel votat de totii (majoritatea) sportiviilor din fiecare disciplina, cum trebuia si tu sa faci inainte sa te autopropui !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns