Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Dupa cum arata eu cred ca mergea si Pescuit Marin !
Ideea este alta: pentru reprezentare a nivel de echipa nationala este nevoie de autorizarea prealabila a MTS (autorizeaza ....participarea reprezentativelor nationale la campionatele mondiale si europene organizate in strainatate, precum si la campionatele regionale; ) care autorizatie se elibereaza la cererea federatiei de profil (Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate)Mister Fisherman scrie:Totodată, Adunarea Generală prin Hotărârea nr. 9/15.03.2014 a aprobat deplasarea echipelor reprezentative naționale în vederea obținerii Autorizațiilor de participare la competițiile internaționale oficiale, organizate sub egida CIPS,![]()
![]()
![]()
Mitromane , iar ai inceput cu prosteala ?
La ce organism international este afiliata infama cooperativa de ai tupeul sa trimiti "reprezentativa" la competitiile organizate de CIPS ?![]()
![]()
Cu alte cuvinte, chiar daca nu i-a intrebat nimeni de sanatate, pentru a asigura participarea echipelor din Ro la competiile organizate de CIPS/FIPS cooperativa se ofera benevol sa aprobe anticipat aceste participari, sub rezerva inscrierii si achitarii de catre cluburi a cotizatiei de membru

Singura problema este aceea ca sunt puse in discutie competitiile organizate de organismele internationale la care federatia este afiliata. Cunoasteti voi vreun astfel de organism?

Ai tinut musai sa te convingi cu ochii si urechile tale, ti-o luat cam multvali stratonov scrie: Regretabil din punctul meu de vedere dar asta este situatia actuala si din pacate nu zaresc "luminita de la capatul tunelului".pt. urmatorii 2-3 ani....
![]()
Rog public pe presedintele frps sa ma scoata din toate listele cu oficiali,selectioneri, antrenori sau orice alte comisii....
madatul meu a EXPIRAT.
Cele bune tuturor si fire intinse tot anul...![]()
![]()

si te-o mai costat si benzina

Domnule Stratonov, cu tot respectul pe care-l datorez valorii dvs. de pescar de competiţie, experienţei manageriale şi, nu în ultimul rând, anilor pe care i-aţi petrecut pe pistele de concurs, îmi permit să nu fiu de acord cu dvs.vali stratonov scrie:Pikemoane vintul a batut cu putere in cam toate zonele tarii...asa incit vintul a batut choiar si in curtea federatiei.Adica , vrei sa zici ca a cam batut vantul prin curetea federatiei?![]()
Sedinta de AG. sa tinut , a fost chiar statutara asta ca sa nu se nasca vre-o discutie neprincipiala pe forum in privinta asta....
Concluzia personala este ca in 2014 sunt SANSE ZERO sa se tina competitii interne la mai multe discipline sportive...nu dezvolt subiectul pt. ca nu e nici locul potrivit nici cazul...
Singurele discipline posibilela care exista sanse de-a se desfasura concursuri sunt feeder si stationar ....dar nici acolo mai mult de 1-2 concursuri.
Regretabil din punctul meu de vedere dar asta este situatia actuala si din pacate nu zaresc "luminita de la capatul tunelului".pt. urmatorii 2-3 ani....
![]()
P.S. Cu aceasta ocazie va aduc la cunostinta public ca ramin DOAR pescar sportiv al Clubului Minjesti si voi astepta cu rabdare si interes primul concurs de spinning din cadrul federatiei la care sa particip....sper sa nu fie prea tirziu si sa fiu "retras in pensie"si sa nu pot participa .
![]()
Rog public pe presedintele frps sa ma scoata din toate listele cu oficiali,selectioneri, antrenori sau orice alte comisii....
madatul meu a EXPIRAT.
![]()
Fiecare disciplină îşi va organiza competiţia internă, mai bine sau mai rău în funcţie de forma sa de organizare. Nu contează cum se vor numi competiţiile (turnee ale ligii la spinning şi la crap, challenge la feeder, Cupa pescarului de stationar etc), totul este ca acestea să fie reprezentative, iar AGVPS să agreeze ierarhiile şi să înscrie loturile la competiţiile CIPS, care sunt PRIVATE şi deschise numai membrilor CIPS.
Federaţia poate organiza tot ce vrea ea şi cât se poate de "oficial"; dacă organizările vor fi atractive, poate va fi bine şi pentru federaţie. Dar până atunci...cale lungă şi foame întinsă la federaţia din sacoşa Billa.

PS - felicitări pentru verticalitatea de care daţi dovadă.

Te felicit pentru decizie Vali, am fost convins ca mai devreme sau mai tarziu vei lua acesta decizie inteleapta.vali stratonov scrie: Rog public pe presedintele frps sa ma scoata din toate listele cu oficiali,selectioneri, antrenori sau orice alte comisii....
madatul meu a EXPIRAT.
![]()

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- StefanDinu
- veteran
Cum era de așteptat, tot pe spatele președintelui rămâne totul.
Daca nu sunt competiții atunci sa curgă cu procese! Ca aici este mare manager domnul preșeul! Eu zic sa faci Federația Romana de Acționare în Judecat Sportiva! Îți zic eu ca asociațiile ale de avocați recreationiști nu sunt bine reglementate! Barourile nu au sigur CIS !!! Ia vezi cum ii iei și pe ei la întrebări!
Daca nu sunt competiții atunci sa curgă cu procese! Ca aici este mare manager domnul preșeul! Eu zic sa faci Federația Romana de Acționare în Judecat Sportiva! Îți zic eu ca asociațiile ale de avocați recreationiști nu sunt bine reglementate! Barourile nu au sigur CIS !!! Ia vezi cum ii iei și pe ei la întrebări!
La barouri nu e loc, ca deja au nebunul lor care i-a cocosat cu procese (Pompiliu Bota, pentru cunoscatori).StefanDinu scrie:Cum era de așteptat, tot pe spatele președintelui rămâne totul.
Sa incerce la Federatia Romana de TAI CHI si QI KUNG (cica avem si asa ceva)
- StefanDinu
- veteran
Pai unde-s doi puterea creste ...
Mai , poate ma inseala memoria , da domnu nu o zis acu vreu an ca nu mai are de-a face cu federatia ,si-o dat demisia public odata, iar o intrat , iar isi da demisia ,a doua oara , da nu uita sa specifice ca daca o sa fie de federatie , o sa participe , cu rabdare si interes....vali stratonov scrie:
P.S. Cu aceasta ocazie va aduc la cunostinta public ca ramin DOAR pescar sportiv al Clubului Minjesti si voi astepta cu rabdare si interes primul concurs de spinning din cadrul federatiei la care sa particip....sper sa nu fie prea tirziu si sa fiu "retras in pensie"si sa nu pot participa .
![]()
madatul meu a EXPIRAT.
![]()

Nu asa se castiga respectu

-
- veteran
Pikemonule nu toti au IQ-ul tau, sorry ...Ai tinut musai sa te convingi cu ochii si urechile tale, ti-o luat cam mult![]()
![]()
si te-o mai costat si benzina

In rest nu te bate pe tine grija de banii "bisericii" si daca are "balta peste" sau nu ....tu baga munca si nu te uita in "jebul" meu...fi bun.

SF, sati linistit eu nu am nevoie de respectul tau ....tu nu contezi deloc pt mine ...esti doar un nickname si nimic mai mult.

Cit priveste demisia mea este una singura ....ca tu ai inteles altceva e fix problema ta ...
Spor.la combatut

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!