Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 17:51

Iar minti nenoroc...osule. Am vorbit la Alba, nici unul din directorii adj. nu sunt pescari, iar dir.gen este o femeie. :| :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 17:57

Asa ma ....."Cleanul ataca la nebunie" ....populare de pe natural ca celelalte specii sunt pe bani, de la Dumnezeu este gratis, dar....platesti la urma. :| :| :|

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 01 Mai 2013, 18:45

apsalba scrie:[...]
Eu vin cu mustele mele preferate.
:lol: :lol: :lol:
Ba esti nebun??? Asta micu' stie cu mustele :lol: :lol: :lol:

Intrebare... Vicele lu' asta micu' de rasufla greu, nu-i ala de se lauda ca lanseaza cu mustele nu stiu cati km? :lol: :lol: :lol:
Pai daca-i asa, explicatia-i clara... asa se aduna mustele :lol:.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Mai 2013, 22:25

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie:Craterele alea cu pietriș sunt acum pline de pește. Fă o deplasare la Orăștie și vezi câți pescari sportivi pescuiesc acolo, gratis. :lol: :lol: :lol: :lol:

Pline de peste precum broasca de par..

Sau ca 'pista' de la Lancram,unde i-ai oferit lui Matty,''sansa'' sa se antreneze..
De ce nu faci un efort sa te urci in tren si sa cobori in gara la Orastie? De la gara la balta sunt 150 de metri. Te convingi cu proprii oceli! :lol: :lol: :lol:
Ar fi bine maine. Fac o partida cu un director de la finante alba, aia cu care ma ameninta un neica nimeni. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS poti sa-ti iei si voblerele. Cleanul ataca la nebunie! Eu vin cu mustele mele preferate.

Fane, :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mai 2013, 06:23

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie:Craterele alea cu pietriș sunt acum pline de pește. Fă o deplasare la Orăștie și vezi câți pescari sportivi pescuiesc acolo, gratis. :lol: :lol: :lol: :lol:

Pline de peste precum broasca de par..

Sau ca 'pista' de la Lancram,unde i-ai oferit lui Matty,''sansa'' sa se antreneze..
De ce nu faci un efort sa te urci in tren si sa cobori in gara la Orastie? De la gara la balta sunt 150 de metri. Te convingi cu proprii oceli! :lol: :lol: :lol:
Ar fi bine maine. Fac o partida cu un director de la finante alba, aia cu care ma ameninta un neica nimeni. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS poti sa-ti iei si voblerele. Cleanul ataca la nebunie! Eu vin cu mustele mele preferate.

Daca iti imaginezi ca pentru niste cleni si ilustra dumitale persoana o sa urc io in tren( :?: )sa bat nush citi km,esti mai dus decit Gerula..

Bashca faptul ca ,invitatiile astea la ''dueluri'' halieutice mi se par in continuare mai mult decit puerile..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Mai 2013, 10:59

semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie: Bashca faptul ca ,invitatiile astea la ''dueluri'' halieutice mi se par in continuare mai mult decit puerile..
Eu nu te-am invitat pentru cleni, ci pentru pescuit sportiv. Dar, acum îmi aduc aminte că tu pescuiești ca să duci ceva acasă pentru o prăjală. Dacă mai ai răbdare, vi la anul sau peste doi ani. Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv. Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Mai 2013, 11:50

apsalba scrie:...Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv.
...ma omule , tu citesti ce scri ?
...asta cu 10 000 puieti salau , treca-mearga , o facem "scaldata "
...dar cu 100 000 alevini pastravi....incearca la alta masa
:wallbash: :headbash:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 02 Mai 2013, 12:41

apsalba scrie:[...]
Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv.
ImagineImagineIncearca si renunta la iarba... urate vise ai.

apsalba scrie:Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.

Imagine
Imagine
Incearca si in alta parte cu de-astea (pe la crapari), poate ai sa ai mai mult noroc... OpsssImagine.
Ultima oară modificat 02 Mai 2013, 12:42 de către steff, modificat 1 dată în total.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mai 2013, 12:41

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie: Bashca faptul ca ,invitatiile astea la ''dueluri'' halieutice mi se par in continuare mai mult decit puerile..
Eu nu te-am invitat pentru cleni, ci pentru pescuit sportiv. Dar, acum îmi aduc aminte că tu pescuiești ca să duci ceva acasă pentru o prăjală. Dacă mai ai răbdare, vi la anul sau peste doi ani. Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv. Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.

Pai nu pentru cleni m-ai invitat dupa cum rezulta din citatul de mai jos..
Si da ,cind prind salau mai duc si de o prajeala...te deranjeaza??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mai 2013, 18:00

Asta nu fumeaza iarba....de la iarba o iei mai usor pe campii....probabil a trecut pe ceva sintetic! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns