Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:[...]
Eu vin cu mustele mele preferate.
apsalba scrie:De ce nu faci un efort sa te urci in tren si sa cobori in gara la Orastie? De la gara la balta sunt 150 de metri. Te convingi cu proprii oceli!semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Craterele alea cu pietriș sunt acum pline de pește. Fă o deplasare la Orăștie și vezi câți pescari sportivi pescuiesc acolo, gratis.![]()
![]()
![]()
Pline de peste precum broasca de par..
Sau ca 'pista' de la Lancram,unde i-ai oferit lui Matty,''sansa'' sa se antreneze..![]()
![]()
![]()
Ar fi bine maine. Fac o partida cu un director de la finante alba, aia cu care ma ameninta un neica nimeni.![]()
![]()
![]()
PS poti sa-ti iei si voblerele. Cleanul ataca la nebunie! Eu vin cu mustele mele preferate.
apsalba scrie:De ce nu faci un efort sa te urci in tren si sa cobori in gara la Orastie? De la gara la balta sunt 150 de metri. Te convingi cu proprii oceli!semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Craterele alea cu pietriș sunt acum pline de pește. Fă o deplasare la Orăștie și vezi câți pescari sportivi pescuiesc acolo, gratis.![]()
![]()
![]()
Pline de peste precum broasca de par..
Sau ca 'pista' de la Lancram,unde i-ai oferit lui Matty,''sansa'' sa se antreneze..![]()
![]()
![]()
Ar fi bine maine. Fac o partida cu un director de la finante alba, aia cu care ma ameninta un neica nimeni.![]()
![]()
![]()
PS poti sa-ti iei si voblerele. Cleanul ataca la nebunie! Eu vin cu mustele mele preferate.
Eu nu te-am invitat pentru cleni, ci pentru pescuit sportiv. Dar, acum îmi aduc aminte că tu pescuiești ca să duci ceva acasă pentru o prăjală. Dacă mai ai răbdare, vi la anul sau peste doi ani. Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv. Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.semlecangheorghe scrie:apsalba scrie: Bashca faptul ca ,invitatiile astea la ''dueluri'' halieutice mi se par in continuare mai mult decit puerile..
...ma omule , tu citesti ce scri ?apsalba scrie:...Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv.
apsalba scrie:[...]
Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv.
apsalba scrie:Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.
apsalba scrie:Eu nu te-am invitat pentru cleni, ci pentru pescuit sportiv. Dar, acum îmi aduc aminte că tu pescuiești ca să duci ceva acasă pentru o prăjală. Dacă mai ai răbdare, vi la anul sau peste doi ani. Acum o să populăm și cu 10.000 puieți de șalău. Pentru lacul II, ăla care ziceai tu că nu o să se facă și care este în lucru, am comandat 100.000 alevini de păstrăv. Când o să fie gata și ferma proprie de puiet, o să avem să dăm și la alții!.semlecangheorghe scrie:apsalba scrie: Bashca faptul ca ,invitatiile astea la ''dueluri'' halieutice mi se par in continuare mai mult decit puerile..
Si da ,cind prind salau mai duc si de o prajeala...te deranjeaza??PS poti sa-ti iei si voblerele. Cleanul ataca la nebunie! Eu vin cu mustele mele preferate.