Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 24 Feb 2014, 20:34

StefanDinu scrie:http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... 19300.html

Cretule! Spala-te ca vin la masa!
:lol: Stai linistit, musiu' tocmai a facut baie!!! :lol:
Imagine

Tricolorii cu naluci: pe mal, intre Mondial si tribunal

La emisiunea Undita si Revolutia de saptamana aceasta vom continua discutia despre Campionatul de Spinning de pe Mal, prilej cu care ii vom avea din nou in studio pe Stefan Dinu - organizator al acestui CN, si pe Stefan Popescu - presedintele Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.
Campionatul Mondial de spinning de pe mal bate la usa, urmand sa se desfasoare în perioada 15-18 mai 2014 în Bulgaria. Echipa României va fi formata din Cristian RIZEA (titular), Radu VLASIU (titular), Cristian POPESCU (titular), Sabin BUZATU (titular), Ionuț MARINUC (rezerva) și Lucian CONSTANTIN (căpitan), lot format conform clasarilor CN 2013 organizat de Liga Romana de Spinning. Destul de repede, prin aprilie, va fi organizat si un concurs international de antrenament pe pista Campionatului Mondial din Bulgaria, unde trebuie sa fie prezenta si echipa Romaniei. Cum intre FRPS si LRS, via AGVPS este acum o lupta la baioneta fara menajamente, in care nimeni nu pare dispus sa ia prizonieri, lotul de spinning de pe mal risca sa fie prima victima colaterala a acestui razboi.
Perspectiva ca cei care compun lotul sa fie citati la intoarcere la Tribunal pentru uzurpare de calitati oficiale este confirmata chiar de un comunicat dat astazi de Stefan Popescu. Asta in timp ce Neculai Selaru inca nu a semnat trimiterea acestui lot la CM, argumentand in cadrul sedintei de vinerea ce tocmai a trecut ca nu LRS va fi tras la raspundere pentru asta, ci chiar domnia sa, asa ca pana la lamurirea situatiei nu isi va asuma riscul de a fi tarat prin tribunale. Ei bine, in tot acest timp MTS nu a autorizat cererea LRS ca acest lot sa reprezinte Romania. Dupa cum se vede cu ochiul liber firele pescuitului de pe mal sunt incurcate rau de tot, si chiar daca nu avem pretentia sa le descurcam in studioul PVTV LIVE saptamana aceasta, cel putin aducem mai aproape clipa in care cineva va avea curajul sa taie acest Nod Gordian. Daca acceptam ideea ca LRS este cu pescarii sportivi, iar FRPS este cu structurile oficiale, vom constata ca marti, de la ora 19.00, la Undita si Revolutia avem sansa sa fim martorii unuia dintre rarele momente in care la spinningul de competitie forma si fondul stau
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Feb 2014, 22:18

Mai ,deci chiar nu inteleg de ce-l mai cheama pe popica pe la televizor , mie imi aduce a manelist ratat omu , sincer , io nu as sta langa el in tren sau avion daca as calatori asa si s-ar nimeri , ii destul sa te uiti la el , chiar nu-i clar , cum naiba sa-i dai atata importanta unui mincinos dovedit .

Malin ,pot sa inteleg ca ti se pare misto sa pui fete sexy prin reviste ,cica gusturile nu se discuta , sau sa zici ca Williamson ii un brand american si nu sudafrican cum credeam io , sau ca ai timp sa visezi ca un stick pentru ton ar avea un loc in Delta Dunarii la stiuca ,etc, da totusi , atata vreme cat scursura asta numita popescu nu ii afiliat la FIPS , si ii clar la toata lumea ce hram poarta , de ce il mai inviti la emisiuni :?:

Tu chiar crezi in ce zice individu asta :?: , sau comportamentu lui ti se pare adecvat ca sa promovezi un asemena specimen , ca atata vreme cat il dai pe sticla , chiar si monitor , se poate zice si asa .

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 24 Feb 2014, 22:46

Exact SF,
acest lucru i-am reprosat si eu lui Malin astazi, nu merita nici macar de can-can.

Oricum, o sa intru si eu in direct pe la 19:30. Uitati-va, nu o sa pierdeti nimic, chiar o sa auziti niste informatii pe care numai "il grade presidente du' carton republica" le cunoaste, si cativa de-ai casei ;)
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Feb 2014, 07:10

Hai mai baieti nu il mai combateti pe Popescu! Doar vrea sa ne ofere sansa de a pescui in legalitate.

Serios vorbin! Popescu reprezinta cam ce se intampla in ultimii 20 in Romania. Apare un securis de niciunde, incepe sa povesteasca ce vrem sa auzim, utilizeaza cuvinete precum "gratis", "european", "legaliate", face o institutie ceva, emite legi si ordine, se alege, realege, rerealege singur. Dupa 10 ani te uiti in urma si te gandesi cu dracu s-a suit paduchele in spinarea mea si cum scap de el. Ca sunt reguli si statute.
Nu il intelegeam pe Adelin de ce risipeste atat de mult timp pe Popescu. Apoi mi-a explicat: tocmai pentru a intelege ca peste 10 ani cand toti ne vom plange ca pescuitul sportiv si pescuitul sportiv competitional sunt o ruina, ca Popescu doar incaseaza, ca nimeni nu il poate schimba pe tiran, ei bine atunci va fi prea tarziu sa ne mai lamentam.
Si nebunii reprezinta ceva: un semnal de alarma ca fara atitudine o sa ajungem condusi de ei.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2014, 07:48

Dupa 10 ani te uiti in urma si te gandesi cu dracu s-a suit paduchele in spinarea mea si cum scap de el.
Ce nu stii tu,este ca in urma cu vreo doi ani ,Adelin imi zicea si mie acelasi lucru,cum de imi pierd timp cu ''federatia'..cu Popescu si cu Gerula..Apoi o venit Ovidiu 14 si o zis ca de fapt imi place cancan-ul si ca daca nu-i dai atentie popescului se ''stinge''interesul de la sine..Tot in perioada aia ,Lazea o zis ca lrs-ul poate nu are nevoie.. sa fie ajutata 'sa treaca singura strada'...Cand am ridicat subiectul pe forumul stationaristilor ,or zis plini de ei, ca sant...'baieti mari''...

Noh,parerea mea,este ca vina va apartine in egala masura..

Campionatele is facute varza..

Apele naturale si pestii pe care noi,recreativii, ne incapatanam sa ii mai prindem ,is la cheremul mafiei din pescuit perfect camuflata in ceata densa adusa de Popescu prin legislatie cu al lui ''pescuit sportiv''...

Si ma uit in urma cu doar cativa ani,nu cu 10,si ma intreb ''cum naiba sa bagat ''virusul popescu'',in pescuit''??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Feb 2014, 08:13

semlecangheorghe scrie:Si ma uit in urma cu doar cativa ani,nu cu 10,si ma intreb ''cum naiba sa bagat ''virusul popescu'',in pescuit''??
A citit cineva ciclul FUNDAȚIA de Isaac Asimov? Ei bine Popescu este Catarul pe care Hari Shaldon nu l-a "calculat"!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2014, 09:09

Calculat,necalculat,din pacate...exista.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2014, 09:57

E bine ca se trezesc tot mai multi care vad ca Lefterescu e o boala care nu se vinteca daca nu e băgată in seama. Cu cat sunt mai multi e mai bine.
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Feb 2014, 10:29

Exista pentru ca este mare foamea ... iar cu cativa "firfirei"bine plasati si cateva cluburi facut pe hartie, iti poti infiinta orice federatie doresti .
Mai exista si o alta problema , chiar daca aceasta cooperativa se va dizolva iar in locul ei va apare o federatie fara mitoman , cu siguranta ca discipolii mitomanului se vor infiltra si acolo sub diferite pretexte
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2014, 11:33

SF scrie:

Mai ,deci chiar nu inteleg de ce-l mai cheama pe popica pe la televizor , mie imi aduce a manelist ratat omu , sincer , io nu as sta langa el in tren sau avion daca as calatori asa si s-ar nimeri , ii destul sa te uiti la el , chiar nu-i clar , cum naiba sa-i dai atata importanta unui mincinos dovedit .
Simplu, face audienta, mascariciul e bun, ce e a lui e a lui. Daca ar ajunge la Capatos, Vadim ar fi pielea pe langa el.
Lasa ca nu e rau, ne luam o bere si ne uitam la :shock: Suciu (din Pistruiatu') cum da din umeri in sacoul cu 2 numere mai mari, pe aceeasi canapea cu Dinu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sa-mi fu.t una, tre' sa imi iau 2 beri ca o fi tare de tot! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Scrie răspuns