apsalba scrie:Eu nu sunt neam de slugă ca tine.
Lache, nu fi flaushat ca-ti iei una peste ceafa de nu te vezi.La propriu.
Ia auzi la mascariciul asta ce se cocoseste.

Grija mare ca esti pe aproape ....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Eu nu sunt neam de slugă ca tine.
Ești mardeiaș? Am simțit un fior în anus!:lol:WBF scrie:apsalba scrie:Eu nu sunt neam de slugă ca tine.
Lache, nu fi flaushat ca-ti iei una peste ceafa de nu te vezi.La propriu.
Ia auzi la mascariciul asta ce se cocoseste.
Grija mare ca esti pe aproape ....
Serios? Ia vezi cine este afiliat aici:bogdanpesc scrie:Pentru un necunoscator ,ce scrii pe aici e de bine pentru federatie,dar intodeauna e un dar,ceva nu se leaga....ca de obicei se face o confuzie intre pescuitul de competitie,pescuitul recreativ,pescuitul pe balti private,pescuitul pe ape concesionate,pescuitul pe ape publice,pescuitul industrial,NU AM FOLOSIT TERMENUL DE PESCUIT SPORTIV NICAIERI(vezi scrumbia)(vezi malul sarbesc)....nu sunt armonizate legile NATIONALE statelor membre CIPS si aceasta confederatie colaboreza cu cine crede de cuviinta ,fara a tine cont de propuneri ministeriale locale date peste noapte...traditia e primordiala pentru ei,MTS nu le poate impune nimic.....mai ales ca Bentu e ALES in comitetul executiv CIPS...nu te vad bine,nu faci altceva decat sa franezi pescuitul de competitie romanesc si sa-ti atragi dusmanii.....Fa un campionat paralel ,fa-l super CREDIBIL si PROFESIONIST organizat de cunoscatori ai fenomenului ,nu de neavenitii de-i fluturi pe listele alea ,in mod natural ar trebui sa culegi roadele, in timp(nu suntem masochisti nici noi, nici CIPS)) ...cu japca,cu amenintari,cu SANTAJ,(o sa povestesc altadata) nu mai merge in 2013
http://www.cips-fips.com/cips/praesidium.htmlbogdanpesc scrie:Ciudat esti!
Probabil ca vroiai sa scrii "sa ne lasam soarta in mainile matale"....din lac in put...oare reprezentantii CIPS au fost paraleli cad l-au propus si l-au ALES pe Bentu in cel mai inalt for de conducere al lor?...nu cred ,sut prea destepti
Eu te invat de bine si matale raspunzi ca de obicei, pe langa