Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de WBF » 30 Apr 2013, 13:43

apsalba scrie:Eu nu sunt neam de slugă ca tine.

Lache, nu fi flaushat ca-ti iei una peste ceafa de nu te vezi.La propriu.
Ia auzi la mascariciul asta ce se cocoseste. :D
Grija mare ca esti pe aproape ....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 13:44

WBF scrie:
apsalba scrie:Eu nu sunt neam de slugă ca tine.

Lache, nu fi flaushat ca-ti iei una peste ceafa de nu te vezi.La propriu.
Ia auzi la mascariciul asta ce se cocoseste. :D
Grija mare ca esti pe aproape ....
Ești mardeiaș? Am simțit un fior în anus!:lol: :lol: :lol: Pentru mine ești un ZERO!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Ultima oară modificat 30 Apr 2013, 13:46 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 30 Apr 2013, 13:46

Pentru un necunoscator ,ce scrii pe aici e de bine pentru federatie,dar intodeauna e un dar,ceva nu se leaga....ca de obicei se face o confuzie intre pescuitul de competitie,pescuitul recreativ,pescuitul pe balti private,pescuitul pe ape concesionate,pescuitul pe ape publice,pescuitul industrial,NU AM FOLOSIT TERMENUL DE PESCUIT SPORTIV NICAIERI(vezi scrumbia)(vezi malul sarbesc)....nu sunt armonizate legile NATIONALE statelor membre CIPS si aceasta confederatie colaboreza cu cine crede de cuviinta ,fara a tine cont de propuneri ministeriale locale date peste noapte...traditia e primordiala pentru ei,MTS nu le poate impune nimic.....mai ales ca Bentu e ALES in comitetul executiv CIPS...nu te vad bine,nu faci altceva decat sa franezi pescuitul de competitie romanesc si sa-ti atragi dusmanii.....Fa un campionat paralel ,fa-l super CREDIBIL si PROFESIONIST organizat de cunoscatori ai fenomenului ,nu de neavenitii de-i fluturi pe listele alea ,in mod natural ar trebui sa culegi roadele, in timp(nu suntem masochisti nici noi, nici CIPS)) ...cu japca,cu amenintari,cu SANTAJ,(o sa povestesc altadata) nu mai merge in 2013

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 13:49

bogdanpesc scrie:Pentru un necunoscator ,ce scrii pe aici e de bine pentru federatie,dar intodeauna e un dar,ceva nu se leaga....ca de obicei se face o confuzie intre pescuitul de competitie,pescuitul recreativ,pescuitul pe balti private,pescuitul pe ape concesionate,pescuitul pe ape publice,pescuitul industrial,NU AM FOLOSIT TERMENUL DE PESCUIT SPORTIV NICAIERI(vezi scrumbia)(vezi malul sarbesc)....nu sunt armonizate legile NATIONALE statelor membre CIPS si aceasta confederatie colaboreza cu cine crede de cuviinta ,fara a tine cont de propuneri ministeriale locale date peste noapte...traditia e primordiala pentru ei,MTS nu le poate impune nimic.....mai ales ca Bentu e ALES in comitetul executiv CIPS...nu te vad bine,nu faci altceva decat sa franezi pescuitul de competitie romanesc si sa-ti atragi dusmanii.....Fa un campionat paralel ,fa-l super CREDIBIL si PROFESIONIST organizat de cunoscatori ai fenomenului ,nu de neavenitii de-i fluturi pe listele alea ,in mod natural ar trebui sa culegi roadele, in timp(nu suntem masochisti nici noi, nici CIPS)) ...cu japca,cu amenintari,cu SANTAJ,(o sa povestesc altadata) nu mai merge in 2013
Serios? Ia vezi cine este afiliat aici:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
Nu știu cine pune frână pescuitului sportiv. Eu cred că naivitatea voastră și teama de a vă lua soarta în propriile mâini. Nu este o scuză, ci o acuză!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 13:53

Dar despre asta ce zici?
http://www.cips-fips.com/cips/antidopage.html
Nu crezi că aici sunt afiliate structuri sportive, nu organizații cooperatiste?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 30 Apr 2013, 13:57

Ciudat esti!
Probabil ca vroiai sa scrii "sa ne lasam soarta in mainile matale"....din lac in put...oare reprezentantii CIPS au fost paraleli cad l-au propus si l-au ALES pe Bentu in cel mai inalt for de conducere al lor?...nu cred ,sut prea destepti
Eu te invat de bine si matale raspunzi ca de obicei, pe langa

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 13:58

Referitor la confuzia între recreativ și competiție. găsești răspunsul în Legea 69/2000. Sportul are trei forme de manifestare: recreere, agrement și competiție. Ia și citește:
L.69/2000
Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza organizarea si functionarea sistemului national de educatie fizica si sport in Romania.
(2) In sensul prezentei legi, prin educatie fizica si sport se intelege toate formele de activitate fizica menite, printr-o participare organizata sau independenta, sa exprime sau sa amelioreze conditia fizica si confortul spiritual, sa stabileasca relatii sociale civilizate si sa conduca la obtinerea de rezultate in competitii de orice nivel.
(3) Termenii folositi in textul legii au semnificatia stabilita in anexa care face parte integranta din prezenta lege.
...........................................
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
a) baza sportiva - amenajare specifica ce cuprinde constructii si instalatii destinate activitatii de educatie fizica si sport;
b) Registrul sportiv - document care evidentiaza situatia inregistrarii structurilor sportului in ordine cronologica si care are doua componente: subregistrul structurilor sportive fara personalitate juridica si subregistrul structurilor sportive cu personalitate juridica;
c) Certificat de identitate sportiva - act oficial prin care se atesta calitatea de structura sportiva;
d) licenta de sportiv profesionist - document care atesta existenta unui raport juridic determinat intre un sportiv si un club sportiv profesionist si care este eliberat de o federatie sportiva nationala;
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 14:00

bogdanpesc scrie:Ciudat esti!
Probabil ca vroiai sa scrii "sa ne lasam soarta in mainile matale"....din lac in put...oare reprezentantii CIPS au fost paraleli cad l-au propus si l-au ALES pe Bentu in cel mai inalt for de conducere al lor?...nu cred ,sut prea destepti
Eu te invat de bine si matale raspunzi ca de obicei, pe langa
http://www.cips-fips.com/cips/praesidium.html
http://www.fips-ed.com/comiteur.htm
Nu-l văd pe Bentu. Sigur este o glumă. Bentu este un agramat! L-am cunoscut personal, când era un coate goale pe la CNAFP.
PS Nu v-am cerut să vă lăsați soarta în mâinile nimănui. Dreptul de a participa la competiții oficiale este o opțiune a sportivilor, însă aceasta se face în condițiile legi. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre noi.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2013, 14:03

Și o federație sportivă nu este un SRL.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 30 Apr 2013, 14:16

tot nu vad unde scrie negru pe alb ,ca pescuitul este recunoscut ca SPORT.....ca nu este recunoscut ca sport(si de ce) au scris altii innaintea mea

Scrie răspuns