Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Da. Numai ca omul face misto de voi si nu va prindeti.
Nea Fane,si asa iarna e lunga..Ce ar fi sa dam sfoara pe forumuri ,la crapari ,la stationaristi,la muscari si sa facem o simulare de alegeri pentru presedintele federatiei??
Domnia ta poti sa-ti aduci votantii si sa facem un fel de vot public,ce zici??Unul pa bune...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Da-i drumul!
Sunt si eu curios cine renunta la tot si isi asuma aceasta responsabilitate. Dar fa-o serios, nu la plesneala!
Sunt si eu curios cine renunta la tot si isi asuma aceasta responsabilitate. Dar fa-o serios, nu la plesneala!
apis, tu si cind esti serios tot in gluma o sa fi perceput ! Caricatura hidoasa a unui mascarici 

- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Da-i drumul!
Ho ca io nu vorbesc de asumarea unei responsabilitati ,ci de un fel de sondaj de opinie..Nu o da dupa cires..
.
.
Bucus, te doare?
Nu o da la intors. Ai fi tu tamplar, dar un pic de onoare ar trebui sa ai. Vezi ca am adus in atentie topicul cu pricina. Acest topic a fost si pe alte forumuri. Si a dat proba capacitatii pentru toti.semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Da-i drumul!
Ho ca io nu vorbesc de asumarea unei responsabilitati ,ci de un fel de sondaj de opinie..Nu o da dupa cires..
semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Da. Numai ca omul face misto de voi si nu va prindeti.
Nea Fane,si asa iarna e lunga..Ce ar fi sa dam sfoara pe forumuri ,la crapari ,la stationaristi,la muscari si sa facem o simulare de alegeri pentru presedintele federatiei??
Sigur craparii nu mai sunt interesati deoarece au inceput demersurile pentru:
FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Nu o da la intors. Ai fi tu tamplar, dar un pic de onoare ar trebui sa ai. Vezi ca am adus in atentie topicul cu pricina. Acest topic a fost si pe alte forumuri. Si a dat proba capacitatii pentru toti.semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Da-i drumul!

Cine o da la intors??Unde am zis eu de asumare pe bune??sa facem o simulare de alegeri
Un sondaj,atata tot.Se realizeaza tot timpul..ce-i mare smecherie..Poate ne ajuta Tavi ca io nu ma pricep la suportul tehnic.Sa faca careva un topic ''Votati Popescu'' si ''Votati Truia''..sau Rudeanu ,sau cine vreti voi..Si apoi sa se dea sfoara prin forumuri..sa vedem cat iese scorul..Te bagi??Poti sa iti aduci toti membrii cluburilor fondatoare care zici ca te tin la cirma federatiei...hai sa vedem,ai voturi macar cati membri nomnali ai pe liste??
Daca nu ,ai onoarea sa iti dai demisia??Cu minutza ta??
.
.
Marele tau merit , apis, e ca umpli forumurile ! Din pacate e singurul ! Sau din fericire ???