Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
viorel.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de viorel. » 18 Noi 2013, 19:19

apsalba scrie:
viorel. scrie:Dom popescu ce ai cu Zavera?
Baiatul asta ti-a vorbit frumos si cu argumente
Tu il jignesti si la fel ca la intrebarea mea : dovezi ca nu esti rau platnic, o dai cotita

Esti departe de a fi demn de un presedinte de federatie !
De ce nu-i întrebi pe cei care au fost concurenți? Și-au primit sau nu premiile? Cum jignesc pe cineva dacă îi arăt că minte prin omisiune? Măcar omul a făcut ce era normal. Adică a dat un pas înapoi.
PS Demnitatea în funcție o apreciază cei care m-au ales, nu orice viorel de pe un forum!
Dom presedinte , dar cu canicula de la Doripesco cum ramane?
Nu ai avut bani pt plata baltii si ai dat-o cotita!
Ce premii ai oferit la competitii? Mucuri de tigara ?

Esti jalnic, si da, foarte departe de demnitatea functiei de presedinte !
pescar particular

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Noi 2013, 20:06

prostescule, atunci cand nu mai ai argumente si esti dovedit ca minti cu o nerusinare caracteristica, incepi si jignesti.
Esti jalnic, tot mai jalnic.

@Zavera, sper ca nu te lasi intimidat de un astfel de specimen. Asta-i capacitatea de prelucrare a presedintelui de carton.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 18 Noi 2013, 20:22

Hommo pateticus. Ecce!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Noi 2013, 21:21

Dupa ce n-a facut nimic tot anul, acuma ca a venit frigul incearca sa recupereze facand gargara pe forum. Domnii mei, ne pierdem vremea cu el. E incurabil. :censored:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2013, 21:43

apsalba scrie:
Mister Fisherman scrie:Cine te-a mascarit , mitomane ??
Tu. Eu nu am făcut-o pe mă-ta curvă! Și nici pe tine nebun!
apsalba scrie:Admin, permiți măscăriile pe forum?
Ma, Alba-Neagra striga: poliitiiia?!!!!
Asta e culmea smenozelii : hotul sa cheme potera.:lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 18 Noi 2013, 22:03

steff scrie:prostescule, atunci cand nu mai ai argumente si esti dovedit ca minti cu o nerusinare caracteristica, incepi si jignesti.
Esti jalnic, tot mai jalnic.

@Zavera, sper ca nu te lasi intimidat de un astfel de specimen. Asta-i capacitatea de prelucrare a presedintelui de carton.
Nici o grija ! Nu se sperie lupul de pielea oii intinsa pe gard! :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2013, 22:16

miyagi scrie:
apsalba scrie:Admin, permiți măscăriile pe forum?
In calitate de presedinte ai mult de semnat si daca ramai in pana cu pasta mai trebuie sa sugi si pixul ca sa ai cu ce sa semnezi in continuare.
Nu se permit mascarelile pe forum, iar atitudinea ta fata de Zavera de ce ar trebui sa fie trecuta cu vederea?!
Io cred ca indiferent pe cine si cum va jignii musiu' nu trebuie dat afara de pe forum!!! Si asta ar trebui introdusa ca articol in regulamentul forumului...pt ca in felul aceta vede lumea ce marlan se ascunde sub masca de batranel firav, senil, cu mustata shucara, ticuri nervoase si erectie deficitara. Altfel cine nu-l cunoaste pune imediat botu' la vrajala ieftina a pensionarului cumsecade si maruntzel, imbracat cu sacoul mai mare cu 2 numere, care vrea doar binele pescuitului de competitie.
...si el nu e prost, ca daca era prost nu sucea atatea minti, dar cu toata genialitatea mitomanul nu se poate controla si desi toata lumea ii spune sa taca, el nu poate, pt ca pricoliciul din el il bazaie si il trimite la tastatura sa se faca de ras. :lol: :lol: :lol: :lol: Nu va speriati ca si daca citeste ce am scris eu aici nu o sa inteleaga nimic, pricoliciul ii sopteste la ureche exact ce trebuie si se va face de ras in continuare...partea faina e ca el se vede super-tare. Asta e tot de la pricolici, care ii starneste zilnic vanitatea. :wink:
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 18 Noi 2013, 23:00

Adelin scrie:Ma, Alba-Neagra striga: poliitiiia?!!!!Asta e culmea smenozelii : hotul sa cheme potera
pai nu stii ? vorba ceea , hotul striga primul HOTII :wink:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 19 Noi 2013, 01:04

georgelukas scrie::wallbash: peste 200 de pagini cu aceleasi discutii, interminabile ... :wallbash:

Puteti, oare, vreunul din cei implicati activi sa sintetizati totul intr-o sg. pagina???

Intrebari personale:

1. E asa rau sa fie declarat pescuitul de competitie SPORT???

2. Daca si AGVPS-ul a incercat sa faca o federatie, oare nu asta era calea de la inceput???

3. Orice Federatie se bazeaza in primul rand, pe cluburile federative. Credeti ca poate avea cineva interes sa nu se primeasca cluburi in federatie, cand de acolo se finanteza federatia (banii de la stat vor veni mai greu)??? Si apoi, cu alta majoritate constituita care e problema sa se schimbe statutul si/sau presedintele???

4. De ce trebuie tratata separat fiecare liga (crap, spinning etc.) sau disciplina??? Acum AGVPS-ul permite acestor Ligi sa desfasoare competitii de pescuit dupa cum doresc ele. Nu e mai bine sa existe un cadru normativ unic si un for superior pentru toate aceste discipline in care sa fie implicati toti cei care au pasiune si au experienta organizarii ligilor si competitiilor sportive? Apropo de for, nu de genul AGVPS, unde pasivitatea reprezinta caracteristica principala, in cel mai politicos caz ...

5. Inchei, cu o intrebare cheie: Cum vedeti, cum sperati voi sa arate peste 5 ani de zile pescuitul de competitie din Romania???

Poate cu ultima intrebare trebuia sa incep...
Hai sa incerc cateva raspunsuri:

1. pescuitul este deja inregistrat si ca SPORT, vezi in registrele MTS si ai sa gasesti asociatii inregistrate ca structuri sportive la disciplina "pescuit sportiv".
Asa ca nu se mai pune problema de ilegalitate.
De ce sa fie rau ? intotdeauna s-a considerat ca pescarul sportiv respecta prin actiunile sale atat partenerul de intrecere, pestele, cat si pe ceilalti cu care concureza.
Exista o etica ce trebuie respectata iar un sport impune o disciplina.

2. Ca sa faca Federatie AGVPS-ul ar fi trebuit sa desparta pescarii de vanatori, si nu prea doreste asta.
O Federatie trebuie sa justifice tot fluxul de numerar, iar agvps-ul nu cred ca da explicatii referitoare la cheltuirea banilor proveniti din cotizatii.
Dar daca vor neaparat o pot face.

3. Cu cat o Federatie are mai multe cluburi asociate cu atat este mai puternica, nu cred ca cineva doreste o Federatie slaba.
Nu trebuie privit neaparat din prisma banilor proveniti din cotizatia membrilor ci mai ales din faptul ca se obtine o credibilitate atat interna cat si internationala.
O Federatie puternica poate purrta un dialog cu autoritatile statului de pe alta pozitie comparativ cu o grupare formata din cateva cluburi.

4. Sa luam exemplul fotbalului, exista FRF care este forul tutelar si care a impus un sistem de competitii in conformitate cu cele internationale.
Desigur fiecare poate face si fiecare de capul lui, dar un for tutelar armonizeaza toate aceste actiuni, creaza un sistem competitional, un clasament.
Dar chiar si sub o federatie vo exista ca discipline separate: stationar, carping, spinnig, fly.

5. Mai grupat, si cred ca viitorul va fi al unei Federatii, cu Fane sau fara.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2013, 08:29

Interesantă și distractivă agitația userilor contra președintelui unei federații legal constituită și recunoscută ca singur for de reprezentare al pescuitului sportiv din România. Această atitudine seamănă cu strategia clanurilor țigănești care încet, încet intră într-un bloc și încep să scoată afară pe adevărații proprietari.
Ce nu spun indivizii menționați (unii membri ai unor cluburi sportive) este faptul că la constituirea federației au fost invitați să participe la acest proiect. Au declinat invitația (si ar fi nesimțiți să nu recunoască) motivând că întâi trebuie constituită, recunoscută și afiliată la CIPS, după care o să vină ei cu rezultatele. Acum, când toate aceste obiective au fost realizate (pentru că afilierea la CIPS se va produce, indiferent de ce crede unul sau altul), nesimțirea se arată în adevărata ei splendoare. Și se manifestă astfel: „Dați-vă voi la o parte ca să ne punem noi în capul mesei”. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiilor, dacă cei care s-au angajat să realizeze acest obiectiv au reușit să-l finalizeze, vor fi capabili să ducă proiectul și mai departe, indiferent de părerile voastre. Am exprimat părerea că pescuitul sportiv din România nu poate fi redresat cu actuala generație de pescari sportivi și că trebuie o nouă generație cu alte mentalități și orientată spre performanță. Federația are disponibilitatea să creeze această nouă generație de pescari sportivi și a început deja procesul de reconstrucție din temelii a pescuitului sportiv din România, pe principii sănătoase și în condițiile legii.
Nu vă rămâne decât să plângeți pe forumuri și aruncați cu zoaie. O să constatați că ce am spus eu aici se va adeveri.

rcorbu,
Federația nu are nevoie de număr de voturi și de cotizanți, ci de cluburi sportive autentice și capabile să susțină performanța. Actualele cluburi sportive de pescuit sunt niște glume triste. Și am motive serioase să susțin acest lucru, începând de la forma de organizare și terminând cu situațiile financiare aflate pe web site-ul ministerului de finanțe si accesibile tuturor. Un club sportiv care de la înființare până acum nu a depus bilanțuri contabile este în fapt o fantomă, nu o structură sportivă!

Scrie răspuns