spala-te pe dinti si baga ceva gargare ca mai urmeaza un an in care vei presta din nou cu sarg felatia
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
mitomane , te-ai incurcat cu userul corbu in minciuni si chitante
spala-te pe dinti si baga ceva gargare ca mai urmeaza un an in care vei presta din nou cu sarg felatia

:lol
:
Am văzut că vrei să apari iar prin pescuitul sportiv competițional din România. Aștept să-ți semnez legitimația. Ce zici? Vii personal să-ți înghiți rahaturile sau le înghiți în baie?
Am văzut că vrei să apari iar prin pescuitul sportiv competițional din România. Aștept să-ți semnez legitimația. Ce zici? Vii personal să-ți înghiți rahaturile sau le înghiți în baie?
asteaptaapsalba scrie:Am văzut că vrei să apari iar prin pescuitul sportiv competițional din România. Aștept să-ți semnez legitimația.
Nici nu știi câtă răbdare am!

Adelin, ia uite aici:Adelin scrie:Asta e raspuns de presedinte?! ....de smenar prins cu jetonul in maneca, da, dar de presedinte in nici un caz!apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Disperaților!Rusine!
http://www.lrs.ro/forum/viewtopic.php?f ... da4#p25133
Ce zici? Te-ai văzut cu sacii în căruță?
simptomatologie specifica paranoizilorapsalba scrie:Nici nu știi câtă răbdare am
-
Mister Fisherman
- veteran

http://frpsc.ro/regulament-de-organizar ... n-romania/
Muhahahahahahahaha
Mitomane , ala e regulamentul ? Zici ca este scris de un pacient de la spitalul de psihiatrie sectia irecuperabili !
Te-ai chinuit mult pana ti-a iesit aberatia aia pe care tu o numesti regulament al competitiilor de pescuit ?
Muhahahahahahahaha
:lol
Pe
Mitomane , ala e regulamentul ? Zici ca este scris de un pacient de la spitalul de psihiatrie sectia irecuperabili !
Te-ai chinuit mult pana ti-a iesit aberatia aia pe care tu o numesti regulament al competitiilor de pescuit ?
Pe
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Vită bolnavă, așa cum este va trebui aplicat, fie că-ți place ție fie că nu!
Dar ce curios ești, recreativule!

Dar ce curios ești, recreativule!
Pana si asta e la viitor ?! Pai aberatia asta de regulment a fost postata pe sait la scurt timp dupa infiintarea federatiei de carton, (prin binecunoscuta metoda copy&paste, ctrlF&ctrlR dupa regulamentul de la fotbal). Ne-am distrat bine atunci cand l-ai scos din joben...apsalba scrie: Vită bolnavă, așa cum este va trebui aplicat, fie că-ți place ție fie că nu!
Ce mai astepti, aplica-ti-l !!!
Hai vino cu regulamentele pe „probe”, cum le spui tu. Acolo va fi marea distractie !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.