Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Viorelus tata,tu oricum iesti ramas da carutza..inca mai ai de deslusit tainele tn-ului..
https://www.facebook.com/ProFishingLeague?fref=ts
https://www.facebook.com/ProFishingLeague?fref=ts
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ce legatura vezi tu nea traforaj intre ce am spus eu si pozele de pe facebook ?
Nu reusesti sa intelegi mai nimik de pe aici dar iti dai cu parerea.
Arena e pustie fara tine. Baietii se plictisesc groaznic in lipsa ta. Nu mai au de cine sa-si bata joc .
Arena e pustie fara tine. Baietii se plictisesc groaznic in lipsa ta. Nu mai au de cine sa-si bata joc .
pescar particular
Si ce ai facut tu anul asta numesti competitii oficiale?!apsalba scrie: Federația nu face concursuri, ci competiții oficiale. Știi foarte bine că acestea nu se fac dacă nu ești autorizat.De anul viitor nu vei mai avea ocazia să vorbești de CN de spinning.

Rusine!!!!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
viorel. scrie:Ce legatura vezi tu nea traforaj intre ce am spus eu si pozele de pe facebook ?
O sa vezi tu legatura mai incolo,da' esti prea ingimfat ca sa iti folosesti continutul cutiei craniene..Da' asa copacel,copacel..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Vezi ca n-ai inteles ! Oare de ce ?
Pai eu ii raspundeam lui dom popescu legat de aglomeratia de pe forumul lrs si tu aberezi despre zvonurile care circula despre ce se va intampla la anul cu master/ open
Si ca sa fim ontopic si fara dublu post
Dle popescu , pana la urma din toata balacareala asta de aici, reiese ca toti sunt hoti si au interese ascunse! Doar dvs se pare ca tintiti binele pescarilor si pestilor din Romania!
Cum se face ca nu vi se alatura nimeni? Cum se face ca la intrebarile legate de cat de bun platnic sunteti nu raspundeti cu argumente/chitante/op-uri/ extrase de cont ?
Ceva nu se leaga ! Ceva e putred !
Pai eu ii raspundeam lui dom popescu legat de aglomeratia de pe forumul lrs si tu aberezi despre zvonurile care circula despre ce se va intampla la anul cu master/ open
Si ca sa fim ontopic si fara dublu post
Dle popescu , pana la urma din toata balacareala asta de aici, reiese ca toti sunt hoti si au interese ascunse! Doar dvs se pare ca tintiti binele pescarilor si pestilor din Romania!
Cum se face ca nu vi se alatura nimeni? Cum se face ca la intrebarile legate de cat de bun platnic sunteti nu raspundeti cu argumente/chitante/op-uri/ extrase de cont ?
pescar particular
Nu am spus că sunt hoți, ci că nu respectă legea și se substituie atribuțiilor federației. Lucru care, acum că federația a fost recunoscută ca singurul for oficial al pescuitului sportiv din România, nu va mai fi permis.viorel. scrie:Dle popescu , pana la urma din toata balacareala asta de aici, reiese ca toti sunt hoti si au interese ascunse! Doar dvs se pare ca tintiti binele pescarilor si pestilor din Romania!
Atenție, eu nu urmăresc „binele pescarilor”, ci al pescuitului sportiv. Pescarii au treabă cu cluburile din care fac parte, nu cu federația, decât în situația când sunt selecționați în loturile reprezentative.
Realitatea este alta și este binecunoscută, iar toată agitația care i-a cuprins pe unii, are cu totul și cu totul alte cauze, pe care eu le tot spun de câțiva ani și sunt luate în bășcălie.
Adevărul este că actualele cluburi sunt în proporție covârșitoare niște glume triste, nu structuri sportive autentice și nu au șanse reale de a fi afiliate la federație, întrucât nu îndeplinesc condițiile minime pentru a le fi acceptată cererea de afiliere. Mai concret, actualele cluburi nu au resursele necesare pentru a susține sportul de performanță, s-au constituit pe sistem sectar (a se citi pe probe sportive) nu au cadre tehnice pentru pregătirea sportivilor, nu au grupe de copii și juniori și în general nu au niciun Dumnezeu. Nu mai vorbesc de faptul că nu sunt capabile să asigure echipamentele și materialele sportive necesare pregătirii sportivilor, ci sunt un fel de cooperative care s-au ținut în viață scoțând banii din buzunarul sportivilor pentru a participa la diferite concursuri.
Nu neg faptul că pescuitul sportiv din România are sportivi talentați, dar acest lucru nu este suficient pentru a face sport de performanță. Ca să fiu mai explicit, în loc să respecte legea și să constituie așa cum legea prevede într-o federație sportivă, au acceptat jugul AGVPSR, care acum se dovedește a fi fost o imensă minciună în pescuitul sportiv din România.
Pare de neînțeles poziția unora care dau impresia că au ceva mobilier la cap, cum ar fi mihuță, care cică ar fi avocat și care prin pozițiile lui îndeamnă la nerespectarea legii. Lucru pe care eu nu îl înțeleg, decât în cazul în care el ar fi crezut că federația este bună numai dacă o făcea el.
PS Nu am cerut nimănui să mi se alăture. Dar ar fi un gest de nesimțire dacă nu s-ar recunoaște că atunci când am inițiat constituirea federației, am invitat toate cluburile sportive despre care am avut cunoștință că există pe ramura de sport pescuit sportiv. Din păcate, invitația a fost declinată, deși se știa de iminența constituirii federației. Acum, fiind în fața faptului împlinit, unii fac mărunt din buze și fac o prestație lamentabilă pe forumuri, crezând că dacă aruncă cu zoaie în persoana mea, compromit federația sportivă. Le spun de pe acum să nu-și facă iluzii. Federația este capabilă să-și poarte de grijă, pentru că numai niște dobitoci pot să-și închipuie că o federație sportivă se reduce la o singură persoană.
Cam ăsta este adevărul, cel puțin din punctul meu de vedere! Și am argumente serioase pentru a susține tot ce am afirmat aici.
PPS Apropo de chestia cu bunul platnic. Nu te întrebi de ce fac valuri niște indivizi care nu au avut aminte cu respectivele premii și nu cei care au beneficiat de ele? Premiile s-au plătit și nu este vorba de federația sportivă, ci de altă persoană juridică. Dar aparatul securist de dezinformare încă funcționează.

pigulici, nu mai convingi pe nimeni cu de-astea.
vise placute!
vise placute!
Nici nu mi-am propus să conving pe cineva. Nu-mi dai voie să am propriile mele păreri? Deocamdată, cărțile sunt la mine!steff scrie:nu mai convingi pe nimeni cu de-astea.

Te oftici?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Neața, mihuță. Până și tu ai dreptul la o părere! Să nu rămâi cu ea!