apsalba scrie:Nu pleacă nimeni la Mondiale dacă delegația din care face parte nu are autorizația de participare la respectiva competiție eliberată de MTS la cererea FRPS.
HG 884/2001
ART. 20
Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează participarea reprezentativelor naţionale la campionatele
mondiale, europene şi regionale în baza cererii scrise a federaţiei sportive naţionale, care va cuprinde:
a) locul şi data desfăşurării acţiunii;
b) obiectivele de performanţă;
c) componenţa nominală şi calitatea oficială a fiecărui membru în delegaţie.
Cei care se vor deplasa, fără aceste documente, sunt simpli particulari, nu reprezentativa României.
Eu tot"cetateanul,concurent, turmentat" am ramas
adica cum autorizatie de participare?....pasta am luat-o anul trecut cand am iesit campioni pe banii si eforturile noastre,acum tot pe banisorii nostrii mergem si nu sunt putini
Sa inteleg ca agvps ne inscrie si dvs aprobati sau NU participarea...e ca la casa de zgubilitici,mai ai putin si ne ceri si o taxa de cerere sau de autorizare
auzi,obiective de performanta?....cand merg 100% pe banii mei sa inteleg ca trebuie sa dau socoteala cuiva?...mai ales dvs care in afara de bete-n roate nu ai facut nimic practic (palpabil)pentru concurenti si pentru competitie in general
Sunt curios ,zilele aste depun banii pentru inscriere....Mateoli o sa-i primeasca si o sa ma inscrie sau o sa-mi ceara binecuvantarea FRPS -popescu...tare sunt curios?
Mai beau una mica si mai meditez....eu cu cine votez?....sau s-a votat deja si nu stiu eu?