Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de StefanDinu » 10 Noi 2013, 20:59

Pai nu e normal? Nu este singura de federatie de pescuit? Si recunoscuta de "Romanian State" ? Cine sa vanda? Spoliatorul de AGVPS care fura banii de la toata lumea si nu ii imparte si cu el?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 10 Noi 2013, 21:00

razvan m. scrie:Prin vanzarea de permise ! :lol:
Ce fel de permise? :shock: :roll: :o :o :o

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2013, 21:25

Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”. :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Noi 2013, 23:20

StefanDinu scrie:Pai nu e normal? Nu este singura de federatie de pescuit? Si recunoscuta de "Romanian State" ? Cine sa vanda? Spoliatorul de AGVPS care fura banii de la toata lumea si nu ii imparte si cu el?
Apropo,cu cat v-a finantat AGVPSR deplasarea in Irlanda?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2013, 07:39

Nea Fane,finantat-nefinantat ,legal-nelegal,da' toate concursurile de pina acuma(cu foarte mici exceptii) s-au tinut pe ape ce contineau ...pesti.Ori la concursul matale ,am vazut ditai desfasurarea de scule de competitie pentru citiva amarati de obleti..0.36 kg de obleti.. :lol: :lol:

Si apropo,chiar esti un vizionar.Pescarii au nevoie de antrenor.Cel putin nenea ala ce minuia cupa de nadire precum furca de adunat finul..Io inteleg ca erain panta dar dupa ce sa chinuit sa duca in tacere nada la locul care trebuie,o reusit sa o pleoscaie de vreo 2-3 ori.. :lol: Ori n-a avut antrenament acolo....ori .... :lol: :lol:

Apropo,respectivii concurenti au avut antrenament oficial acolo??Ca poate de asta aveau nevoie,mai mult decit de antrenor..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Noi 2013, 08:51

Mitomanul nu renunta la"visul" sau de capatuire ! :lol: :lol: :lol:
motomanul scrie:Si daca am construit aceasta federatie, asa cum numai eu stiu cum (nu am inteles aluziile tale), nu pot sa-mi bat joc de ea. Mai ales ca printre cei care s-au angajat alaturi de mine pentru realizarea acestui obiectiv, parerea fata de Bucuresti nu este una dintre cele mai favorabile. Deocamdata, cartile se fac la Alba Iulia, iar cei care vor sa se alature acestui obiectiv o pot face. Dar iti garantez ca aici se va face treaba, nu caterinca! Si, cel putin cat voi fi in aceasta functie, nu se va misca in front.
Mitomane , cand incepe infama cooperativa vanzarea permiselor de pescuit pentru 2014 ?
Ca asta iti este ultima speranta :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Noi 2013, 09:27

razvan m. scrie:Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”. :lol1:
Ce legătură au "oficialii sportivi" cu pescuitul meu recreativ ?
Sunt patronii de bălţi, unde plătim taxe, oficiali sportivi ?
Dar dacă pescuiesc recreativ la Argeş sau la Dunăre, în Deltă sau la Marea Neagră, ce treabă am eu cu "oficialii sportivi"? Sau ei cu mine?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 11 Noi 2013, 10:05

zavera scrie:
razvan m. scrie:Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”. :lol1:
Ce legătură au "oficialii sportivi" cu pescuitul meu recreativ ?
Cum poti sa intrebi asa ceva? Ai uitat ca federatia administreaza pescuitul sub toate formele sale de manifestare (sau ceva de genul asta)?
Aici e de fapt miza, pescuitul sportiv a fost doar bresa.
Insa, la ce foame de bani au actualii guvernanti, de sunt in stare sa-ti impoziteze si locurile libere din masina, ma indoiesc ca vor lasa sa le scape castana din mana (a se citi banii incasati din vanzarea permiselor de pescuit). Numai nea Fane viseaza asta.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Noi 2013, 11:10

}mi puneam problema dacă există explicaţii raţionale, logice, nu la luări de poziţie cu caracter de "umor absurd", cu vaste dimensiuni onirice! :?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Noi 2013, 11:53

apsalba scrie:Apropo,cu cat v-a finantat AGVPSR deplasarea in Irlanda?
Cu nimic. Nici nu avem nevoie. Dar nici nu ne-a promis nimic. Nici nu ne tine Selaru sau Bentu pelegei de cum trebuie organziat pescuitul sportiv si pe ce balta sa facem etapele. Sau care scoala de antrenori trebuie sa absolvim pentru a invata un coleg finesse fishing la biban.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns