Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Pai nu e normal? Nu este singura de federatie de pescuit? Si recunoscuta de "Romanian State" ? Cine sa vanda? Spoliatorul de AGVPS care fura banii de la toata lumea si nu ii imparte si cu el?
Ce fel de permise?razvan m. scrie:Prin vanzarea de permise !

Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”. 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Apropo,cu cat v-a finantat AGVPSR deplasarea in Irlanda?StefanDinu scrie:Pai nu e normal? Nu este singura de federatie de pescuit? Si recunoscuta de "Romanian State" ? Cine sa vanda? Spoliatorul de AGVPS care fura banii de la toata lumea si nu ii imparte si cu el?

- semlecangheorghe
- veteran
Nea Fane,finantat-nefinantat ,legal-nelegal,da' toate concursurile de pina acuma(cu foarte mici exceptii) s-au tinut pe ape ce contineau ...pesti.Ori la concursul matale ,am vazut ditai desfasurarea de scule de competitie pentru citiva amarati de obleti..0.36 kg de obleti..
Si apropo,chiar esti un vizionar.Pescarii au nevoie de antrenor.Cel putin nenea ala ce minuia cupa de nadire precum furca de adunat finul..Io inteleg ca erain panta dar dupa ce sa chinuit sa duca in tacere nada la locul care trebuie,o reusit sa o pleoscaie de vreo 2-3 ori..
Ori n-a avut antrenament acolo....ori ....
Apropo,respectivii concurenti au avut antrenament oficial acolo??Ca poate de asta aveau nevoie,mai mult decit de antrenor..

Si apropo,chiar esti un vizionar.Pescarii au nevoie de antrenor.Cel putin nenea ala ce minuia cupa de nadire precum furca de adunat finul..Io inteleg ca erain panta dar dupa ce sa chinuit sa duca in tacere nada la locul care trebuie,o reusit sa o pleoscaie de vreo 2-3 ori..

Apropo,respectivii concurenti au avut antrenament oficial acolo??Ca poate de asta aveau nevoie,mai mult decit de antrenor..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Mitomanul nu renunta la"visul" sau de capatuire !
Ca asta iti este ultima speranta

Mitomane , cand incepe infama cooperativa vanzarea permiselor de pescuit pentru 2014 ?motomanul scrie:Si daca am construit aceasta federatie, asa cum numai eu stiu cum (nu am inteles aluziile tale), nu pot sa-mi bat joc de ea. Mai ales ca printre cei care s-au angajat alaturi de mine pentru realizarea acestui obiectiv, parerea fata de Bucuresti nu este una dintre cele mai favorabile. Deocamdata, cartile se fac la Alba Iulia, iar cei care vor sa se alature acestui obiectiv o pot face. Dar iti garantez ca aici se va face treaba, nu caterinca! Si, cel putin cat voi fi in aceasta functie, nu se va misca in front.
Ca asta iti este ultima speranta

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Ce legătură au "oficialii sportivi" cu pescuitul meu recreativ ?razvan m. scrie:Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”.
Sunt patronii de bălţi, unde plătim taxe, oficiali sportivi ?
Dar dacă pescuiesc recreativ la Argeş sau la Dunăre, în Deltă sau la Marea Neagră, ce treabă am eu cu "oficialii sportivi"? Sau ei cu mine?

Cum poti sa intrebi asa ceva? Ai uitat ca federatia administreaza pescuitul sub toate formele sale de manifestare (sau ceva de genul asta)?zavera scrie:Ce legătură au "oficialii sportivi" cu pescuitul meu recreativ ?razvan m. scrie:Raspunsul il gasesti in definitia notiunii de ”oficiali sportivi”.
Aici e de fapt miza, pescuitul sportiv a fost doar bresa.
Insa, la ce foame de bani au actualii guvernanti, de sunt in stare sa-ti impoziteze si locurile libere din masina, ma indoiesc ca vor lasa sa le scape castana din mana (a se citi banii incasati din vanzarea permiselor de pescuit). Numai nea Fane viseaza asta.
}mi puneam problema dacă există explicaţii raţionale, logice, nu la luări de poziţie cu caracter de "umor absurd", cu vaste dimensiuni onirice! 

- StefanDinu
- veteran
Cu nimic. Nici nu avem nevoie. Dar nici nu ne-a promis nimic. Nici nu ne tine Selaru sau Bentu pelegei de cum trebuie organziat pescuitul sportiv si pe ce balta sa facem etapele. Sau care scoala de antrenori trebuie sa absolvim pentru a invata un coleg finesse fishing la biban.apsalba scrie:Apropo,cu cat v-a finantat AGVPSR deplasarea in Irlanda?