Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de zavera » 04 Noi 2013, 12:13

1. Campionatul Mondial la Crap 2014 a fost încredinţat spre organizare, în România, AGVPS-ului. Se va desfăşura pe pista de la Corbu.

2. Campionatul mondial de Pescuit la Feeder 2014 se tine in Irlanda si va participa echipa AGVPS-ului (Energofish Fir Intins Arad), compusă din: Benzar Zsolt ,Brola Cosmin ,Dobrea Florin,Neacsu Leontin ,Vuculescu Bogdan ,Radu Prisacaru si Adrian Petrisor.

Anul 2014 nu pare să înceapă prea promiţător pentru federaţia condusă de dvs. Să vedem ce va mai fi, dar refuzurile CIPS de a ţine seama de notificările dvs (unele vechi de vreo doi ani) sau lipsa recunoaşterii dimensiunii internaţionale a federaţiei nu vă ajută.
După cum nici competiţiile organizate până acum, cu câţiva "oameni de casă" (Diaconiţă, Blăniţă, Stelă, soţii Cliuc etc) nu pot fi luate în serios.
Ce competiţie este aia, unde se prezintă două concurente, iar dvs le declaraţi pe una campioană şi, respectiv, pe cealaltă, vicecampioană a României?
Râde lumea, domnule preşedinte !
Iar dacă râde de dvs, iar dvs nu vă pasă, este treaba dvs. Dar federaţia este în structura unui minister, deci a Guvernului, iar dacă râde lumea de Guvernul României este foarte grav.
Nu cred că federaţia va ieşi neciufulită din chestia asta.
Iar dvs. vă mai şi mândriţi cu astfel de "realizari". :shock:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Noi 2013, 12:27

Romanul are o vorba ce vine ca o manusa situatiei cu care se confrunta federatia popesciana: greu la deal cu boii mici !

Nu-i asa, Popescule ? :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Noi 2013, 12:40

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Noi 2013, 13:24

...stai sa vezi cand o ia la vale cum o fi. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 04 Noi 2013, 13:59

razvan m. scrie:Romanul are o vorba ce vine ca o manusa situatiei cu care se confrunta federatia popesciana: greu la deal cu boii mici !

Nu-i asa, Popescule ? :lol1:
Situaţia se va schimba atunci când federaţia va avea în subordine câteva sute de cluburi bogate şi puternice, cu echipe de copii, juniori, femei, pensionari, persoane cu dizabilităţi. Atunci întreaga ţară se va mândri cu zecile de competiţii comunale, judeţene, regionale, naţionale, etc., care vor reuni sute de mii de practicanţi ai acestui frumos sport, începând cu copiii înveşmântaţi în pampersi şi terminând cu moşnegii confundând bastonul cu lanseta.

Parcă văd sutele de antrenori federali cutreierând malurile de baltă sau de râu, malul mării, canalele Deltei şi întreaga Dunăre (sectorul românesc şi nu numai) în căutare de tinere talente.
Tabere şcolare cu profil de pescuit, cantonamente în ţară şi străinătate, cursuri academice de pescuit (organizate pe specialităţi), masterate şi doctorate...

Să vedem ce vor mai spune ăia de la CIPS ? :shock:

Eu sunt convins că dl. Popescu va schimba multe în următorii 50-60 de ani. Sănătos să fie! :idea:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Noi 2013, 14:21

Păi cluburile bogate încep să vină. Exemplu, C. S. Hidroconstrucția București, care a organizat și o competiție de spinnig în Deltă și care deține complexul Egreta din Sfântu Gheorghe. O fi un club puternic? Așa, la pretențiile voastre?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Firma mamă, va fi și ea la rândul ei, unul dintre sponsorii federației, pe lângă Romgaz, CONPET Ploiești (care au confirmat deja) și, foarte posibil, Dedeman Bacău.
Așa că eu nu-mi fac griji pentru viitorul pescuitului sportiv din România. Sunt în stare ca să nu avem rezultate notabile în următorii ani, dar tot voi crea o nouă generație de pescari sportivi. Sunt destui tineri doritori și talentați. Așa că, cei care își închipuie că federația se va împiedica de cineva, se înșală.
Glumele astea de copii de grădiniță, mă lasă rece.

zavera,
Vezi că federația este persoană juridică de drept privat, nu este în subordinea MTS ci doar în evidența ei!

mihuță,
Eu m-am recunoscut în poză. Tu ești unul dintre plăvani? Care din ei ești tu și care Adelin?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Noi 2013, 14:41

Mitomane , tu poti sa delirezi cat vrei pe aici pana la Congresul CIPS FIPS , dupa care poti sa-ti bagi direct in anus CIS-ul si toata cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 04 Noi 2013, 14:45

zavera,
Vezi că federația este persoană juridică de drept privat, nu este în subordinea MTS ci doar în evidența ei!

Aha, m-am liniştit!
Dacă federaţia nu este în subordinea MTS, ci doar în evidenţa acestuia, poate să-l facă liniştită de râs ! :D

Cât despre Hidroconstrucţia Bucureşti...nu l-am găsit pe lista cluburilor sportive, cu CIS.

Complexul Egreta Sfântu Gheorghe este o investiţie în turism, ce legătură are cu sportivii?
Vrea cumva să găzduiască "sportivii federali" la tarife de 5 ori mai mari decât cele afişate, cum făcea George Copos cu fotbaliştii Rapidului, la hotelurile lui din Poiana Braşov şi Bucureşti?
Mai curând este o locaţie unde şefii Hidroconstrucţia mai scapă de acasă cu diverse bunăciuni de pe la firmă, departe de ochii nevestelor.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Noi 2013, 20:11

Nu stii unde sa cauti, zavera! Mai insista!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Noi 2013, 20:22

:lol:

Scrie răspuns