Eu am motive, nu crezi?lazarini scrie:Zice cel ce ameninta pe toata lumea cu plangeri penaleapsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pârâciosii!
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Felicitari pentru aceasta initiativa ! In mod normal ar trebui sa dea rezultate !
Domnule pre?edinte, nu o lua?i în glum?. Un astfel de dosar v? poate distruge. Iar în mana "vulpoilor" de la AGVPSR este dinamit? curat?.apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pârâciosii!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mare-i gr?dina ta, Doamne!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Cât au costat traduc?torii, c? Bentu este t?mâie la limbi str?ine?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu mi-am dat seama pe cine am denigrat. Sau poate a?i scris în numele meu? de la ni?te dobitoci m? a?tept la orice!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iar dac? citesc ?i cei de la CIPS partea cu nerecunoa?terea palmareselor, a diplomelor, cupelor, titlurilor, medaliilor CIPS, c? face?i plangeri penale celor care particip?, în numele Romaniei, la competi?iile CIPS, devine bomb? termo-nuclear?.
R?spunsurile cu cat cost? traducerile, ce limbi vorbe?te acel Bentu, ca ?i apelativele de "dobitoci" sunt de-a dreptul penibile.
?ia de la CIPS sunt ni?te oameni respectabili ?i echilibra?i, care dezavueaz? lipsa de respect, vulgaritatea, derapajele de orice fel.
Mai bine v? c?uta?i o ap?rare mai inteligent?.
Iar dac? afl? ?i MTS (?i sigur afl?, nu crede?i?)...trage?i dvs concluziile.
zavera, nu eu nu le recunosc, ci statul român!
De fapt, explica?ia este simpl?. Dac? disec?m punctul de vedere al dlui Popescu, constat?m c? se bazeaz? pe dou? chestiuni, care corespund celor dou? surse teoretice de bani.Mister Fisherman scrie:Zavera , poate ii explici " inteligentului" pe intelesul lui ca , federatie sportiva nu are treaba cu pescuitul recreativ si nici cu permisele de pescuit
1. Taxa ANPA (adica cei 30/10/0 lei, pe categorii sociale). Argumentul este: Pescuitul, drept natural al cet??eanului (bine c? n-a spus fundamental, c? asta este din start altceva). Adic?, statul (prin ANPA) nu are dreptul s? perceap? taxe. Dar atunci, n-are acest drept nici federa?ia, despre care afirm? c? este institu?ie oficial?, de interes public. În plus, subordonat? unui minister (MTS).
Aici, se gande?te la dou? lucruri:
a) dreptul de a incasa taxa (prin chioscuri, posta, papetarii, benzinarii, etc)
b) dreptul de a fixa cuantumul. Dar asta este un vis prea grandios. Cred c? nici dl.Popescu nu viseaz? a?a ceva
Nu cred ca exist? vrea ?ans? s? se g?seasc? un guvern, un ministru de finan?e, un premier, ceva parlamentari care s? renun?e la un drept existent al bugetului, în favoarea pescuitului.
Iar dac? se g?se?te cineva, ajunge imediat la DNA !
2. Cotiza?ii. Aici, federa?ia poate ob?ine acest drept doar în favoarea cluburilor (nu neap?rat membre ale FRPS, pentru c? legea nu poate fi discriminatorie). Iar, dac? chiar ob?ine a?a ceva, nu va putea dijmui cluburile cum crede domnia sa. În plus, risc? ?i un ?ut "undeva" la prima Adunare Generala. Dar, nici asta nu tine. Daca omul ia permis de la benzinarie, ce treaba mai are cu clubul, ca doar nu participa la competitii.
Nu prea vad sanse.
Hai, domnule pre?edinte, c? pe mine nu m? aburi?i.apsalba scrie:zavera, nu eu nu le recunosc, ci statul român!
Care stat roman, ?la care nu-?i recunoa?te nici olimpicii, nici bursierii, nici medicii (un medic debutant are 2/3 din salariul unui hingher), nici profesorii (sti?i cat ca?tig? un profesor debutant?)...
?i pan? la urm?, cine personalizeaz? statul roman în trebu?oara asta, nu cumva dvs, pre?edintele autorit??ii publice oficiale de interes na?ional în domeniul pescuitului?
Statul este o fic?iune, un instrument în mana oamenilor care-?i asum?, vremelnic, o func?ie.
Nu v? baza?i pe ap?rarea asta, mai ales c? tot statul despre care vorbi?i v? va strivi. Intra?i pe un teren foarte periculos.
-
vali stratonov
- veteran

Eu cred tocmai contrariulnucus scrie:zavera si dinu sunteti minunati ! STIMA ! STIMA !
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Mister Fisherman
- veteran

Pana la urma este un drept natural al cetateanului ca activitate de subzistenta sau ca sport ?zavera scrie:Argumentul este: Pescuitul, drept natural al cet??eanulu
Intrebarer :
FRAS ( federatia de automobiliusm sportiv ) are treaba cu permisele de conducere sau are scris in statut ca reglementeaza/administeaza circulatia pe drumurile publice asa cum face acesta cooperativa ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Ambele.Mister Fisherman scrie:Pana la urma este un drept natural al cetateanului ca activitate de subzistenta sau ca sport ?zavera scrie:Argumentul este: Pescuitul, drept natural al cet??eanulu
-
Mister Fisherman
- veteran

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.