discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
zavera
- veteran

Dl.presedinte Popescu afirma:
"De anul viitor pregătim 17 probe în programul competițional, având în plan să organizăm faze zonale, județene și naționale." [/i])
:[/quote]
Nu prea cred ! Iată ce spune proiectul noii legi privind administraţia publică locală şi reforma administrativă:
“Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret se reorganizează ca servicii publice de interes judeţean, în subordinea consiliilor judeţene, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, [/i]
Ce va face dl. preşedinte Popescu, va da în judecată toate consiliile judeţene ca să-şi treacă în agendă cele 17 evenimente locale din domeniul pescuitului? 
-
razvan m.
- veteran

-
Adelin scrie:Bun am inteles, mosiu a scos niste campeoni, dar ce face cu ei, iese afara sau doar ia prostit cu niste cupitze?!

Intre timp am aflat ca in cadrul cuvantarii rostite la Finala Campionatului Individual de Pescuit Sportiv, Proba Feeder, domnul Popescu s-a angajat sa tirimita campionii la cea de a treia editie a Campionatul Mondial de Feeder, care urmeaza a avea loc in Africa de Sud.
Vad ca nu mai e mult pana atunci, evenimentul fiind programat pentru 23-24 noiembrie, la Bloemhof, Africa de Sud, conform saitului FIPS :
http://www.fips-ed.com/calandrier_me_eng.htm
Sa uram succes lotului national de feeder la Campionatul Mondial !!! Haideti baieti, in voi stau sperantele noastre de a cucerii CUPA MONDIALA LA FEEDER !!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
audumbre
- senior

Adelin scrie: doar ia prostit
Ce le-a facut ?

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
-
Adelin
- Moderator

Am auzit si eu ca i-a trimis pe baieti sa isi faca pasapoartele pt ca, pe bune, or sa plece in Africa. Nu e de gluma cu mosiu, chiar ii trimite. Are un buget de 30.000 de Eu. Nu e rau pt inceput. Personal il felicit pe musiu pt ca a reusit sa deturneze suficiente fonduri cat sa le asigura plecarea baietilor. Bravo nea fane, daca reusesti sa trimiti baietii acolo ai tot respectul meu....cu mentiunea ca tre sa ii aduci si inapoi!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Mister Fisherman
- veteran

Daca de asta cu CIP[S FIPS ne-a lamurit mitomanul sef , vine o alta intrebare interesanta :
Cand vreodata o sa ajunga infama cooperativa sa "administreaze pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu" ???
Sau cu alte cuvinte ...cand o sa fim obligati toti pescari sa devenim "sportivi" inscrisi in cluburi afiliate cooperativei ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
Adelin
- Moderator

Nu stiu de ce dar simt ca nu mai e mult pana se va schimba regimul. Gasca vehe s-a relaxat si vine tare noua gasca mult mai flamanda care vrea sa puna mana pe permise. Chestiune de motivare pana la urma...noi ramanem aceiasi fraieri care platesc.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Dar pana atunci mai ingrijorator este faptul ca in unele locuri din tara a venit deja iarna si ninge. Oare se va mai tine vreo "finala" a Capionatului National Individual de Pescuit Sportiv sau "din motive tehnice si a temperaturilor excesive".... ???

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
apsalba
- veteran