Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 10:19

Am lipsit exact 75 de zile. Topicul acesta era pe la pag. 40 si ceva. Acum a ajuns la pag.106.
Daca citesc cele peste 60 de pagini scrise intre timp, gasesc vreo competitie organizata de federatia dlui Popescu?
Poate are cineva amabilitatea sa-mi spuna si mie cineva daca merita sa-mi pierd timpul.
Multumesc!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Aug 2013, 10:21

Organizata, adica la timpul trecut, care s-a organizat deja?
Nu. Doar in viitor. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 30 Aug 2013, 10:22

zavera scrie:Daca citesc cele peste 60 de pagini scrise intre timp, gasesc vreo competitie organizata de federatia dlui Popescu?
NU!
zavera scrie:Poate are cineva amabilitatea sa-mi spuna si mie cineva daca merita sa-mi pierd timpul.
Multumesc!
Din nou NU!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 10:26

Multumesc domnilor Tavi si Steff.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2013, 19:55

zavera scrie:Am lipsit exact 75 de zile. Topicul acesta era pe la pag. 40 si ceva. Acum a ajuns la pag.106.
Daca citesc cele peste 60 de pagini scrise intre timp, gasesc vreo competitie organizata de federatia dlui Popescu?
Poate are cineva amabilitatea sa-mi spuna si mie cineva daca merita sa-mi pierd timpul.
Multumesc!
Totusi, merita citit pe la pagina 97, cand Federatia de Carton era cat pe-aci sa organizeze primul concurs din viata ei de 3 anisori. Dar n-a reusit din pricina intemperiilor, adica a arsitei de la Doripesco... :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/concursuri ... 0-960.html
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 21:49

razvan m. scrie:
zavera scrie:Am lipsit exact 75 de zile. Topicul acesta era pe la pag. 40 si ceva. Acum a ajuns la pag.106.
Multumesc!
Totusi, merita citit pe la pagina 97, cand Federatia de Carton era cat pe-aci sa organizeze primul concurs din viata ei de 3 anisori. Dar n-a reusit din pricina intemperiilor, adica a arsitei de la Doripesco... :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/concursuri ... 0-960.html
Da, dar au fost şi "motive tehnice". Nu ştiu care puteau fi alea (poate nu se uscase cerneala pe legitimaţiile sportivilor, poate se înscriseseră prea multe echipe şi nu încăpeau pe baltă, poate muriseră ramele de la ferma federaţiei, evident,de la căldură... este posibil, de ce nu?).

Acuma canicula...eu ştiu că pescarii sunt echipaţi cu corturi, umbrele, etc. Plus că sunt oameni căliţi, rezistenţi la capriciile vremii. Mă gandesc însă că n-or fi avut viza medicală şi federaţia nu putea să-ţi asigure riscul unor accidente vasculare.
Şi aşa nu are prea mulţi sportivi, să-i piardă şi pe aceia? :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Aug 2013, 22:04

apsalba scrie:Scapi din vedere esențialul. Autorizația de participare nu se eliberează decât la solicitarea federației. AGVPSR a solicitat-o și a fost trimisă la federație. Asta ar trebui să știe cei care se dau componenții Lotului național al României. Aici oprerează legea românească, nu statutul CIPS! Mai ales că AGVPSR nu este recunoscută de statul român ca structură sportivă.
...Perfect,inseamna ca ai toate portile deschise pentru a conduce destinele pescuitului de competitie...nimeni nu iti mai sta in cale..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Aug 2013, 09:34

...te inseli Gigi draga, musiu Popescu are de toate, mai putin putirintza, sau vigoare... :lol: :lol: :lol: :lol:

Musiu, degeaba ai instrumentul, daca nu mai coboara sanjele prin el... :lol: :lol: :lol: :lol: a organiza federatia matale conpetitii e similar cu a fu*e cu p*la moale. Inteleji cam cum vine treaba musiu?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 31 Aug 2013, 09:59

@ Adelin

crezi ca pe sobolan i-l intereseaza competitia ??? nicidecum , asta este doar o cheie sa puna mana pe exploatari , iar cei mai vocali din segmentul competitii sunt incomozi pentru proiectele lui meschine
uite mai jos un citat din perversa reptila in care mai scapa cate ceva :

Și ca să faci o comparație cu balta lui Bota, dă o geană pe aici:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Si încă nu este gata. Dar în toamna asta o inaugurăm.
PS Vezi că mai încep una la Teiuș. Cam 80 de hectare suprafață. :Dapsalba veteran Mesaje: 3755Membru din: 24 Mar 2006, 14:56Localitate: alba iulia

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Sep 2013, 18:49

Daca musiu ar fi un bun organizator, dar nu e, s-ar pregati din timp si ar pune de-un concurs la copca, ca sa nu zica in decembrie ca e nepregatit. Cu mult calm, meticulos, fara graba, ar da la multi peste nas, ca iarna nici nu is alte concursuri si cu 4 litri de vin fiert, juma de kil de zahar tos , 5-6 bucati de cuisoare si 3 cupitze ar putea organiza si el ceva frumos. Da unde nu e putirintza... :cry: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns