CONCURSUL PESKARICILOR DE RAPITOR - Facau 5 Noiembrie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Oct 2005, 16:37

Gyorg scrie:S-a rezolvat , tocmai din acest motiv , participarea la concursul nu va mai costa 4 milioane pe echipa ci 3 milioane dar de participant si nu se mai tine la FACAU ci la Darvari.
Cine doreste sa se inscrie sa o faca utilizand numarul de telefon a lui Victor Oana postat la Cupa Darvari la Rapitor 19 Noiembrie care se va numii : Spinning4Ever - Darvari Editia a doua , cu bunavointa lui Victor Oana.

adica este mai scump inca cu un milion de persoana. Din partea mea sa isi bage concursul in kur la pretzul asta :twisted: .
-acum chiar ca numai fraierii se duc la banul asta :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Oct 2005, 07:47

concursul constituie Etapa in Campionatul National de Spinning in urma caruia se formeaza lotul national
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Oct 2005, 07:51

Deci se pune la bataie un lac despre care nu stie nimeni daca are pesti trecuti de kil (inteleg ca n-a fost deschis la pescuitul la rapitor), i se face reclama, si se mai pune si o taxa de parca ar fi Mecca salailor. Cred ca la Sarulesti ar fi o taxa normala, caci stim ce pesti sunt acolo, dar la Darvari e snobism curat. Dar probabil ca e nevoie si de astfel de concursuri. Dupa cate vad in lista de inscrisi majoritatea n-au mai fost la celelalte concursuri de spinning, deci ...

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Oct 2005, 07:54

Mihai Darvari tine stiuca si salau trecuti de kil lejer
e al doilea concurs organizat de pescari4ever acolo
cei ce au participat la primul pot confirma asta
daca ai pescuit acolosi nu ai prins peste kil nu inseamna ca nu sunt
daca nu ai pescuit cu atat mai mult nu poti sustine ca nu sunt

sunt destui peacest forum ce pot confirma capturi peste kil cum spui
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Oct 2005, 08:00

OK, n-am stiut, n-am auzit.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Oct 2005, 08:04

Da' ce legatura are Pescari4Ever cu concursul asta? Ca vad ca nici in anuntul domnului Oana, nici pe site-ul lacului, nu apare Pescari4 Ever ci:
Clubul de pescuit carp Pelicanul "organizeaza prima editie a concursului Cupa Pelicanul la salau".

Cineva neimplicat in organizare ne poate spune ce a prins pe Darvari la ultima partida?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Oct 2005, 08:06

ovidiu14 scrie:concursul constituie Etapa in Campionatul National de Spinning in urma caruia se formeaza lotul national
Zicea dl Teleianu ca la inceputul lui Noiembrie vrea sa faca o finala nationala de spinning. Sa inteleg ca Etapa va fi dupa Finala? Sau nu se mai face finala?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Oct 2005, 10:08

trebuie sa fi cel putin nebun sa dai pentru o zi de pescuit 3mil. Chestia ca este un concurs cu premii asta este doar sa iti scoata ochii sa nu vezi taxa de participare :evil:
nu spune nimeni ca la darvari nu este peste dar repet sa dai suma asta este o prostie.
-daca toata lumea ar face ca mine sa nu platesca decat cat ar fi normal exact ca afara in limita a 10$/zi atunci sa vezi cum domni patroni ar sta o perioada cu baltile goale si si-ar reconsidera atitudinea si cum ar pune un pret corect la balta. :evil:
- dar la noi sunt cativa snobi care mai pe moca mai cu bani se duc la peste indiferent de pretz si atunci ce le creste in cap patronilor :!: :?: :!: ....................de ce sa vina un fomist cu 300mii /zi si sa stie sa imi prinda si pestele cand poate sa vina domn director cu buzunarul gros care plateste cat 3 fomisti si care face doar agrement si isi varsa icrele (bani*) cuminte plecand acasa cu traista goala si chipurile relaxat. :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Oct 2005, 11:05

Da , ai dreptate dar si premile sunt consistente , 70 milionane fonduri de premiere . Este primul concurs de spinning din RO cu fonduri de genul asta , ceeace sporeste interesul.
Daca faci calcul , la cei 20-30 participanti , ala este si fondul , masa , arbitri , etc ?
Cred ca mai repede patronul castiga din interesul provocat dupa concurs.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Oct 2005, 11:26

Gyorg scrie:Da , ai dreptate dar si premile sunt consistente , 70 milionane fonduri de premiere . Este primul concurs de spinning din RO cu fonduri de genul asta , ceeace sporeste interesul.
Daca faci calcul , la cei 20-30 participanti , ala este si fondul , masa , arbitri , etc ?

Cred ca n-ai citit regulamentul:
"Premiile totale vor fi in valoare de 70 mil lei (valabil pentru 40 de inscrisi)"

Deci din 120 mil sunt 70 mil pentru premii si 50 mil pentru ...

Daca vor fi 20 participanti premiile scad la 35 mil.

Asta asa, ca fapt divers, caci nu ma deranjeaza deloc ca omul isi face profit. Daca nu ar avea profit din afacerea pe care o conduce, ar da faliment!

Scrie răspuns