Concurs spinning Cogeasca Iasi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Noi tocmai de aceea ne-am chinuit sa organizam un concurs pe care sa il continuam si anii viitori,in perspectiva ca vor veni pescari din toata tara,iar noi la randul nostru sa participam la concursurile organizate de ei.Prin asta ne-am cunoaste,am invata lucruri noi si evident am pescui in locuri interesante.Poate la anul vom avea un cuvant de spus si lucrurile se vor schimba. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Pai poate de acum incolo vom face numai ce ne convine,chiar daca asta nu ne duce la finala de spinnig.Ptr. mine finala conteaza mai putin,poate vom face concursurile doar ptr placerea de a ne reintalni si sa avem parte de partide de pescuit placute,intre prieteni.Si putem organiza o finala,anul viitor la Cluj,dupa care la Iasi,Bucuresti,etc. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
am confirmarea telefonica a unui om de bine din nordul Moldovei. a zis k va fi sambata la concurs...dar duminica ba
eeee, asta e, tot e bine...
trag un semnal de alarma... omul stie cu pescuitul, nu va lasati inselati de privirea blanda si vorba dulsi moldoviniasci...
omu' vine sa castige!
asa k...

trag un semnal de alarma... omul stie cu pescuitul, nu va lasati inselati de privirea blanda si vorba dulsi moldoviniasci...

omu' vine sa castige!

asa k...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Paul scrie: Pana la urma cum a ramas cu mansa a doua? Intre ce ore?
he,he... nenea Paul..pana la 17.00, adik ai avut drept de veto!

jumatate au votat pana la 17.30 si jumatate pana la 17...si atunci te-am sunat..

ergo: intre 14.00 si 17.00.

East Spinning Team
East Spinning Team
Teodor scrie:Sponsori ai concursului (pina in acest moment) sunt:
SC "VERA SPORT" SRL - Dl. Sandu (Pod de Fier)
Dl. OVIDIU din BAZAR (a fost dorinta dumnealui sa trecem exact aceast denumire).
Asteptam in continuare si alti sponsori

East Spinning Team
East Spinning Team