concurs pescuit salau - lacul Fantanele Dolj 14 noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
clarificari
Sigur nu se va pescui in fantanta, dar fiind interzis pescuitul salaului pe incinta respectiva nici nu se va lauda cineva cu ce a prins in ultimul timp.
Fiind prima editie, nu putem anticipa numarul capturilor sau numarul concurentilor . Este clar ca pestele va fi mai stresat prin prezenta barcilor, dar nefiind invatat cu naluci, sper sa puna gura pe orice.
Am popularizat acest concurs in primul rand pentru a da o sansa celor care au auzit de balta si isi doreau sa pescuiasca legal salau acolo.
In al doilea rand, sunt convins ca nu vor fi mai mult de 10 craioveni, avand in vedere numarul de barci si de agrafe detinute .
In al treilea rand, exista pescari de salau din judetele apropiate care sper sa incerce si aceasta balta.
In al patrulea rand, nimic nu este mai frumos decat sa vina pescari de competitie , din toata tara, pentru a-i vedea si pe meseriasi la lucru.
In ultimul rand, va fi 14 noiembrie, vreme buna de salu dar greu pentru pescarii comozi.
Sunt convins ca pentru unii participarea la acest concurs presupune eforturi fizice si materiale, dar prezenta este facultativa, nimeni nu garanteaza ca fiecare va prinde zeci de pesti.
De altfel, fara rautate, s-a intamplat si in campionatul national de spinning sa nu se prinda prea mult peste intr-un concurs.
Pentru cei care sunt din afara Craiovei si doresc sa se cazeze , ma oblig eu sa le gasesc cazare, eventual grupati , pentru atmosfera. O sa postez cateva locatii si aici sau discutam pe mp.
Cu privire la betele rupte , asa cum in alte parti se impusca, oameni sau caprioare pe lac, am cunoscut un nefericit conlocuitor de tarie ridicata caruia i s-a rupt lanseta cu care dadea la bucata de pestisor.
Cu privire la localizarea salaului, ca oriunde, sunt momente cand il gasesti doar pe structuri, sunt momente cand e imprastiat si il gasesti aproape peste tot.
Fiind prima editie, nu putem anticipa numarul capturilor sau numarul concurentilor . Este clar ca pestele va fi mai stresat prin prezenta barcilor, dar nefiind invatat cu naluci, sper sa puna gura pe orice.
Am popularizat acest concurs in primul rand pentru a da o sansa celor care au auzit de balta si isi doreau sa pescuiasca legal salau acolo.
In al doilea rand, sunt convins ca nu vor fi mai mult de 10 craioveni, avand in vedere numarul de barci si de agrafe detinute .
In al treilea rand, exista pescari de salau din judetele apropiate care sper sa incerce si aceasta balta.
In al patrulea rand, nimic nu este mai frumos decat sa vina pescari de competitie , din toata tara, pentru a-i vedea si pe meseriasi la lucru.
In ultimul rand, va fi 14 noiembrie, vreme buna de salu dar greu pentru pescarii comozi.
Sunt convins ca pentru unii participarea la acest concurs presupune eforturi fizice si materiale, dar prezenta este facultativa, nimeni nu garanteaza ca fiecare va prinde zeci de pesti.
De altfel, fara rautate, s-a intamplat si in campionatul national de spinning sa nu se prinda prea mult peste intr-un concurs.
Pentru cei care sunt din afara Craiovei si doresc sa se cazeze , ma oblig eu sa le gasesc cazare, eventual grupati , pentru atmosfera. O sa postez cateva locatii si aici sau discutam pe mp.
Cu privire la betele rupte , asa cum in alte parti se impusca, oameni sau caprioare pe lac, am cunoscut un nefericit conlocuitor de tarie ridicata caruia i s-a rupt lanseta cu care dadea la bucata de pestisor.
Cu privire la localizarea salaului, ca oriunde, sunt momente cand il gasesti doar pe structuri, sunt momente cand e imprastiat si il gasesti aproape peste tot.
- andriipopa75
- veteran
cazare pentru cei interesati
premiile constau in echipamente de pescuit, mai multe detalii sper sa va ofere gabi udila sau mihai predescu .
Pentru cazare, va sugerez 2 locatii :
In Perisor, la 5 km de balta, pensiunea de 4 margarete Cristian http://www.mapamond.ro/pensiune.php - 6 locuri, 140 lei camera dubla/noapte
In Craiova, la Preajba , la 2 km de iesirea spre Calafat, pe malul unuia din lacurile de la Preajba, Hotel Lotus, 3 stele,bar,restaurant, etc http://www.lotuscraiova.ro/index_files/Page889.htm - 120 lei camera dubla , 20 locuri .
Inscrierile se fac doar in Craiova, sau in ziua concursului la Fantanele.
Pentru cazare, va sugerez 2 locatii :
In Perisor, la 5 km de balta, pensiunea de 4 margarete Cristian http://www.mapamond.ro/pensiune.php - 6 locuri, 140 lei camera dubla/noapte
In Craiova, la Preajba , la 2 km de iesirea spre Calafat, pe malul unuia din lacurile de la Preajba, Hotel Lotus, 3 stele,bar,restaurant, etc http://www.lotuscraiova.ro/index_files/Page889.htm - 120 lei camera dubla , 20 locuri .
Inscrierile se fac doar in Craiova, sau in ziua concursului la Fantanele.
Re: cazare pentru cei interesati
Zi-le tu la oameni de premii, ca tu ai anuntat concursul. Ce ne bagi pe noi?andriipopa75 scrie:premiile constau in echipamente de pescuit, mai multe detalii sper sa va ofere gabi udila sau mihai predescu .
Re: clarificari
Din nou, iarasi, repet inca o data: cand ai fost ultima data cu barca acolo?andriipopa75 scrie:Cu privire la localizarea salaului, ca oriunde, sunt momente cand il gasesti doar pe structuri, sunt momente cand e imprastiat si il gasesti aproape peste tot.
iata ce am scris pe lrs.ro:
"Am fost anul trecut cu barca, tot la insistentele asociatiei noastre. Nu am putut pescui de vant, dar pe 5 km patrati balta era colmatata grav, chiar pe zona care se zicea ca tine peste si praguri/structuri. Sonarul imi arata ce arata EKG-ul unui cadavru."
Care sunt informatiile tale proaspete, cu structurile si cu imprastierea?
- andriipopa75
- veteran
drum de acces
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9664
sau folositi cu incredere www.map24.ro , spre radovan
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9664
sau folositi cu incredere www.map24.ro , spre radovan
Re: cazare pentru cei interesati
Preajba e la iesirea spre Bechet, DN55. Cu totul alt drum. Sa nu ratacesti concurentiiandriipopa75 scrie:In Craiova, la Preajba , la 2 km de iesirea spre Calafat, pe malul unuia din lacurile de la Preajba, Hotel Lotus, 3 stele,bar,restaurant, etc http://www.lotuscraiova.ro/index_files/Page889.htm - 120 lei camera dubla , 20 locuri .

- andriipopa75
- veteran
varianta plata la distanta
Mihai are dreptate, pt cei care vor sa plateasca de la distanta in avans, va las contul meu, in care puteti plati suma de 70 lei cu mentiunea: nume, prenume si "concurs fantanele"
Popa Andrei - ro97ingb0000999901622460 cod swift INGBROBU .
Daca nu se mai organizeaza concursul sau va razganditi pana pe 12 noiembrie, va returnez banii .
Popa Andrei - ro97ingb0000999901622460 cod swift INGBROBU .
Daca nu se mai organizeaza concursul sau va razganditi pana pe 12 noiembrie, va returnez banii .