Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Oct 2011, 12:05

ba e voie, daca vii cu el d-acas SI IL OFERI LA CONCURENTI! :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Oct 2011, 13:19

iau ma si io numar de-ala, si-l pun pa fashu roz de la giaca :twisted: :twisted: :twisted:

@ terybill - tu ejti baiat dejtept mah, nu uratu' ala cu cei 110 cm ai lui :D :D :D

dau mah ji jpritz :D

da numa la concurenti, cu exceptia lu nemernic, ca e prea nemernic, si a organizatorului, ca e prea mic :twisted: :P :twisted: :P :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Oct 2011, 13:27

toni f scrie:iau ma si io numar de-ala, si-l pun pa fashu roz de la giaca :twisted: :twisted: :twisted:

@ terybill - tu ejti baiat dejtept mah, nu uratu' ala cu cei 110 cm ai lui :D :D :D

dau mah ji jpritz :D

da numa la concurenti, cu exceptia lu nemernic, ca e prea nemernic, si a organizatorului, ca e prea mic :twisted: :P :twisted: :P :twisted:
Ptiu drace...... Ma, Toni... hai ca te asteapta Laur :D lasa astea cu zzzzpritzu.... :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Oct 2011, 13:32

unde ma asteapta ? :P

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 07 Oct 2011, 15:32

Nemernicule ma iei si pe mine la stanga pana pe sector??? :lol: :lol: :lol:

ca de la padurea lebada pan la stavilar fac doua ore la vasle...

Si mai lasa-ti ma caterinka ca numai voi doi latrati pe aici...fapte nu vorbe...Gherlelor!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 07 Oct 2011, 19:23

Ionut the carp, mi s-ar parea normal ca toti cei care s-au inscris si au platit taxa sa aibe dreptul la macar doua antrenamente pe lac cu barca(contra cost evident).Ar trebui sa postezi pe forum harta lacului cu locuri si adancimi.
Daca vrei sa faci concursul inedit si mai interesant imi permit sa-ti sugerez ca participarea sa se faca pe echipe, doi in barca.Probabil ca nu toti doritorii interesati au barca si multi nu sunt dispusi sa se care cu tot calabalacul pe o locatie necunoscuta.Probabil ca o sa fie si mai multi participanti...Accesul cu motoare termice e permis?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Oct 2011, 20:25

crystianoo scrie:Nemernicule ma iei si pe mine la stanga pana pe sector??? :lol: :lol: :lol:

ca de la padurea lebada pan la stavilar fac doua ore la vasle...
Pai.... daca ti-am zis :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ia pe tine vasle...... :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 08 Oct 2011, 01:22

@ pike & everybody :)

ar fi corect sa se faca un antrenament, dar din pacate acestea sunt regulile :) E foarte greu sa controlezi cine/cum unde intra cu barca si ce face(consum de resurse nejustificat), lacul fiind mare... administratorul nu este interesat de pescuitul sportiv si doar printr-o conjunctura fericita vreau sa organizez treaba asta... cum imi va iesi ramane de vazut... chiar daca vor fi si minusuri sper sa compenseze prin capturi :) pana spre sf saptamanii viitoare stau extrem de prost cu timpul si pana acum n-am apucat sa iau la puricat decat 3/4 din sectorul B si mai am nevoie de vreo 2-3 iesiri sa notez totul pe harta. Adancimea medie e undeva la 3,5-4m, structuri suficiente (platouri mici 0,5-1m, 1-1,5m, pomi, galme, santuri, praguri, tevi, cocioace etc etc etc)... de pescuit, am pescuit cam putin, adica nu am insistat mai mult de 8-10 lanseuri pe loc... de prins am prins mici 40-45cm si numai in mal, in primul prag... + o adevarata bibaniada cu peste 50 biboci 25-35cm... iarasi ciudat este ca am prins numai la verde glitter (culoare la care eu nu am mai prins pe pantelimon de vreo 2-3 ani)... astept sa se mai calmeze putin si apa si cred ca o sa-i vina si pofta de mancare dintosului :)

@Stanga :)
Voi face tot posibilul sa tractam barcile pana la punctele de start (voi nota pe harta, undeva la mijlocul sectoarelor
De altfel eu avand profesor bun :twisted: am facut cam 30-35 minute la rame pe o lotca de 6m de la cherhana pana la baraj :) si am bagat rame intr-o zi cam 10km...

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 08 Oct 2011, 08:21

Nici cu motoare electrice nu e voie?
Cine e administratorul lacului?

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Oct 2011, 10:45

Pike scrie:Nici cu motoare electrice nu e voie?
Cine e administratorul lacului?
tu chiar nu citesti regulamentul ala ????? :twisted: :twisted: :twisted:

Scrie răspuns