pikeman scrie:Zamfilau, te bagi? ai timp pana la 10 sa ajungi
Mah ...nu am cu cine

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pikeman scrie:Zamfilau, te bagi? ai timp pana la 10 sa ajungi
Puteti ajunge cu o zi inainte scanati/testati locul si dormiti peste noapte la pensiune, sau cabanute ... sunt multe variante de cazare 100 lei/camera/noapte sau 100 euro casuta pentru 4 persoane/1 zi sau 120E/2 zile...pikeman scrie:.... ai timp pana la 10 sa ajungi
multam de invitatie dar cred ca ramanem la o zi, mai ieftinkzoli scrie:Puteti ajunge cu o zi inainte scanati/testati locul si dormiti peste noapte la pensiune, sau cabanute ... sunt multe variante de cazare 100 lei/camera/noapte sau 100 euro casuta pentru 4 persoane/1 zi sau 120E/2 zile...pikeman scrie:.... ai timp pana la 10 sa ajungi
Mah tu te-ai insurat ...pikeman scrie:multam de invitatie dar cred ca ramanem la o zi, mai ieftinkzoli scrie:Puteti ajunge cu o zi inainte scanati/testati locul si dormiti peste noapte la pensiune, sau cabanute ... sunt multe variante de cazare 100 lei/camera/noapte sau 100 euro casuta pentru 4 persoane/1 zi sau 120E/2 zile...pikeman scrie:.... ai timp pana la 10 sa ajungidpdv al ciorbei - de limba
![]()
Zi la zipikeman scrie:nu bre, doar ca fac o zi si-o zicam in fiecare weekend, ce vrei mai mult
Te-ar bate gandul?Zamfi scrie:pikeman scrie:Zamfilau, te bagi? ai timp pana la 10 sa ajungi
Mah ...nu am cu cineTu ?