concurs de spining la Rogojesti

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 24 Oct 2005, 13:19

si au fost 25 d bibi... :D ,care daca nu ieseau nici aia...aratam cam asa: :cry:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Oct 2005, 16:11

stoica stefan scrie:si au fost 25 d bibi... :D ,care daca nu ieseau nici aia...aratam cam asa: :cry:

yeah, right. :roll: si mai ce?
dak am ajuns sa merem la concursuri sa vedem niste bibistrocei... :roll:

hhmmmm, whatever....

oricum, nu-s asa descurajat. deci voi merge si data viitoare si de cate ori am sa am ocazia.
si dak iar o dau in fasole (k altfel nu pot sa ma exprim) promit solemn sa ma apuc de pescuit la pluta cu rama :!: :roll: :oops:

mamaaaaa, ce face spinu' din om... :roll: :idea:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 24 Oct 2005, 23:12

leba scrie:...
si dak iar o dau in fasole (k altfel nu pot sa ma exprim) promit solemn sa ma apuc de pescuit la pluta cu rama...
Asta am trecut-o pe cornite asa ca nu scapi. :twisted:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 25 Oct 2005, 09:32

man faza cu bibistroceii am inteless-o,ca nu te duci la nationala de exemplu,intr-o balta unde se prind doar bibi,sau nu organizezi asa ceva.bibaniada e ceva si o salata cu stiuci,salai poate somotei...e visul oricarui finalist.daca andrei prindea stuka aia,ne punea in cap pe toti si ne demonstra ceea ce defapt o stim de cand avem spinn-u` in mana:nu pestele nu vrea sa pape CI noi nu stim sa ne adaptam la conditiile din momentul respectiv sau e ceva in capu` nostru si nu vrem sa renuntam la nalucile la care am avut mai mereu rezultate(aici intru si eu uneori).parerea mea :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Oct 2005, 09:49

"noi nu stim sa ne adaptam la conditiile din momentul respectiv sau e ceva in capu` nostru si nu vrem sa renuntam la nalucile la care am avut mai mereu rezultate(aici intru si eu uneori).parerea mea Wink"

man, ai mare dreptate. io dak vad k nu prinde o naluk... nush.. mai mult de 10-15 min nu dau cu ea..
aici tre' sa mai lucrez...la persevarenta! :idea: dar calea pana la PH marit e foarte scurta... in nici un caz nu dau cu aceeasi naluk toata ziua! asta-i clar! chiar dak intra pestii la foc automat... incerc sa-i prind si cu altceva!! 8)

aaaa, si ink ceva: conditiile de pescuit NU au fost pe placul meu, si stii tu la ce ma refer...

uateva...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 25 Oct 2005, 12:24

S-a legat careva de bibisorii mei iubiti? :evil:

Sa-l mai vad odata la fata , ca peurma nu mai vede el! :twisted: i scot ochii si ii pun in dandineta la iarna ... Ca sa dau la BIBI!!!

Am glumit. Cum as putea sa-i scot ochii... Ii tai degetele si dau la bucatica! e rece apa si bibanbul prefera carnea...

BIBI rules!
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Oct 2005, 15:47

legio1083 scrie: Am glumit. Cum as putea sa-i scot ochii... Ii tai degetele si dau la bucatica! e rece apa si bibanbul prefera carnea...
BIBI rules!
Referitor la scos ochii, mi s-a intamplat si mie sa pescuiesc la vobler si sa scot intr-un crac de tripla un ochi ce parea de biban...
Ieri, un coleg de-al meu, pescuind la jig, la biban, a scos un ochi...
Probabil, bibanul ala o sa manance numai mamaliga de-acum inainte

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 25 Oct 2005, 16:40

Paul scrie:Ieri, un coleg de-al meu, pescuind la jig, la biban, a scos un ochi...
Probabil, bibanul ala o sa manance numai mamaliga de-acum inainte
....sau boilis? :twisted: :twisted: :twisted:

Scrie răspuns